Wczoraj najlepszy przyjaciel wyznał mi, że zakochał się we mnie. Dodam, że ma dziewczynę, ale ma z nią spore problemy ( okłamuje go, unika ). Szczerze mówiąc jest to na prawdę świetny chłopak i na pewno nie odrzuciłabym jego uczuć gdyby nie jedna rzecz, a właściwie osoba. Chodzi mi o jego najlepszego przyjaciela. Bardzo mi się podoba a może i nawet coś do niego czuje. Z tego co wiem, ja jemu też. Dodam, że to właśnie mój przyjaciel mnie z nim poznał i zaczął ' swatać '.
Teraz nie wiem co robić... Lubię go, ale nie wiem co mam mu odpowiedzieć. Proszę pomóżcie. Nie chce stracić takiego przyjaciela jak on...
Zakochał się we mnie przyjaciel. Co robić?
-
qwertyuiop
- Jestem tu nowa :)
Re: Zakochał się we mnie przyjaciel. Co robić?
Powiedz szczerza jak to odbierasz i co Ty myślisz o tej sytuacji.
Skoro sam zaczął Cię z nim swatać to teraz nie powinien mieć pretensji jak mu powiesz co i jak.Nie rób nic na siłę.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
sun979
Zgadzam się z koleżankami powyżej.
Powiedz mu szczerze jak sprawa wygląda...
Otóż to
Powiedz dokładnie to co napisałaś nam 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"