Zagubiona w życiu dziewczyna

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
jan_kowalski
Jestem tu nowa :)

Zagubiona w życiu dziewczyna

Post autor: jan_kowalski »

Od czterech miesięcy jestem w związku z kobietą, wszystko układało nam się bardzo dobrze.
Nie mieszkamy razem, ale widujemy się raz w tygodniu, czasami częściej lub rzadziej.
Od jakiegoś czasu nie potrafimy razem rozmawiać, podczas ostatniego spotkania powiedziała, że czuje się strasznie zagubiona w życiu, ale nie chce powiedzieć dlaczego i nie wie co czuje i czego chce, nie naciskałem jej. Parę razy powiedziała tylko, że ma trudną sytuację z rodzicami w domu.
Stała się bardzo oziębła i coraz rzadziej ze sobą rozmawiamy.
Zaczynam czuć jakbyśmy się od siebie oddalali.
Bardzo chcę jej pomóc, ale nie wiem jak to zrobić.
Chciałbym się poradzić, co mogę zrobić, czy najzwyczajniej w świecie dalej się starać i próbować budować ten związek ?
Czy mam może postąpić jakoś inaczej ?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Zagubiona w życiu dziewczyna

Post autor: Hadassa »

Wg mnie moze warto by bylo jej otwarcie powiedziec ze chcesz jej pomoc a jak cos to jestes w stanie nawet poczekac az sytuacja w jej domu sie unormuje..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Problemy w domu mogą odbijać się na naszych połówkach. Nerwy, stres - różne są sytuacje.
Spróbuj porozmawiać z nią szczerze i otwarcie.
Po tym wszystkim łatwiej będzie Ci ocenić na czym stoisz.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
jan_kowalski
Jestem tu nowa :)

Post autor: jan_kowalski »

No właśnie najgorsze jest to, że ona nie chce nic powiedzieć, ani nawet pozwolić sobie pomóc, zamknęła się w swoim świecie
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Jest ktoś inny a zwala na problemy w domu. Nazywam to syndromem osiołkowi w żłoby dano.
Pomyśl, Przemyśl i wyciągnij wnioski.
Awatar użytkownika
malami86
Fajna Kobietka

Post autor: malami86 »

jan_kowalski pisze:Od czterech miesięcy jestem w związku z kobietą, wszystko układało nam się bardzo dobrze.
Nie mieszkamy razem, ale widujemy się raz w tygodniu, czasami częściej lub rzadziej.
Od jakiegoś czasu nie potrafimy razem rozmawiać, podczas ostatniego spotkania powiedziała, że czuje się strasznie zagubiona w życiu, ale nie chce powiedzieć dlaczego i nie wie co czuje i czego chce, nie naciskałem jej. Parę razy powiedziała tylko, że ma trudną sytuację z rodzicami w domu.
Stała się bardzo oziębła i coraz rzadziej ze sobą rozmawiamy.
Zaczynam czuć jakbyśmy się od siebie oddalali.
Bardzo chcę jej pomóc, ale nie wiem jak to zrobić.
Chciałbym się poradzić, co mogę zrobić, czy najzwyczajniej w świecie dalej się starać i próbować budować ten związek ?
Czy mam może postąpić jakoś inaczej ?
Postaw na szczerość, ale nie naciskaj. Może lepiej powiedzieć "słuchaj widze ze nie jest dobrze, ale chce zebys wiedziała że jestm tu dla Ciebie"
ODPOWIEDZ