Zachowanie chwilowo nie do zniesienia :|

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dżastaa
Jestem tu nowa :)

Zachowanie chwilowo nie do zniesienia :|

Post autor: Dżastaa »

Przeglądałam założone tematy i co prawda było sporo na temat kłamstw, jednak pozwolę sobie założyć kolejny mam nadzieję ze mnie za to nie udusicie :D
A więc,
Mój narzeczony często rzuca w moją str. drobne kłamstewka, nie dotrzymuje słowa. Aż w końcu moje granice ostatnio pękły nakrzyczałam na Niego i strzeliłam focha :P
Jednak myślę sobie teraz co dalej, czy jest sens denerwować się o te ciągłe niedomówienia czy jednak odpuścić skoro Ci faceci tak lubią mieszać.
Te kłamstewka są drobne, jednak kiedy jednego dnia słyszę " Obiecuję kochanie że nie będe robił tego czy tamtego " nie minie dzień, dwa a właśnie to robi. I takie sytuację się wciąż powtarzają.Czuję jak by moje zdanie było niczym. Rozmawiałam z nim o tym, i usłyszałam, że on tak robi i mówi odruchowo, że nie okłamuję mnie że nie chce ale no samo tak wychodzi. ;]
Albo sytuacje typu...
Ostatnio śpieszyliśmy się na pocztę, poganiał mnie, że już późno itd. kiedy już byłam gotowa, zadzwonili jego koledzy chcąc zobaczyć nowy zakup " mechaniczny " mojego narzeczonego. Zgadnijcie jaka była jego reakcja, mimo że od 10 minut ganiał mnie i krzyczał że mam być gotowa bo mu się śpieszy.
- Jasne wpadajcie, przeciez i tak jestem w domu i nic nie robie.
Koledzy pojechali po pół godzinie, a ja znów czułam się jak idiotka :| :patyk
Idealna kobieta to taka, która nie wymaga cudów i cieszy się z każdej drobnostki danej prosto z serca...

Obrazek
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Re: Zachowanie chwilowo nie do zniesienia :|

Post autor: Masjaa »

Hej, to faktycznie denerwujące i doprowadzające do furii zachowania.... kłamstwa , kłamstewka nie powinny mieć miejsca w związku.... są też teorie że nie o wszystkim powinno się mówić, że niektóre rzeczy lepiej przemilczeć... sama musisz zdecydować czy Tobie odpowiada takie zachowanie faceta. ja bym się poczuła dotknięta to brak szacunku.... w moim zakończonym niedawno związku byłam okłamywana w poważniejszych sprawach a zaczęło się od błahych i też przymykałam oko a potem się okazało,że nie można na to pozwalać.... pomyśl sama jak to na Ciebie wpływa, nie sugeruj się powszechnymi stereotypami że faceci muszą kręcić :) powodzenia życzę i mądrych rozmów i decyzji :)
Baśka1971
Fajna Kobietka

Post autor: Baśka1971 »

Dopóki są to takie drobne kłamstewka to chyba nie jest źle. Zwłaszcza jak szczerze tego żałuję. Ale nie dziwię Ci się, że tracisz cierpliwość. Może to być oznaka nieodpowiedzialności i rozmiar kłamstw może zacząć narastać. Przyjrzyj się temu, żeby nie ugrzęznąć.
Awatar użytkownika
Dżastaa
Jestem tu nowa :)

Post autor: Dżastaa »

On tego bardzo żałuje, no i właściwie no widać że bardzo mu z tym ciężko że tak się dzieje i mnie takimi sytuacjami rani. Ja wiem, że człowiek jest omylny, ale do licha ! Przecież na błędach się uczymy, i z takich błędów można wyciągnąć wnioski, a tu w kółko coś.
Dlatego właśnie myślę, czy to ja przesadzam chwilo i czepiam się głupot, czy jednak dobrze robie by za wczasu jednak zwalczyć a bynajmniej próbwać zwalczyć te drobne kłamstewka.
Idealna kobieta to taka, która nie wymaga cudów i cieszy się z każdej drobnostki danej prosto z serca...

Obrazek
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Nie ukrywajmy że każdy facet lubi sobie pokłamać i to często nawet wtedy kiedy w ogóle nie musi.Oni już tak mają.Uważam że nie można za bardzo przymykać na to oka bo facet będzie myślał że może to robić zawsze.Nieważne że kłamie w błahych sprawach.Myślę że powinnaś z tym walczyć bo przecież nie czujesz się dobrze w takich sytuacjach i tez związek nie może na tym polegać.Może do niego w końcu dotrze że to naprawdę nie jest w porządku i to zmieni.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
ODPOWIEDZ