Bo ja chyba więcej zużywam tego z abonamentu komórkowego, nawet jeżeli w domu korzystam z WiFi... Teraz się zastanawiam, czy ta sieć światłowodowa w ogóle była mi potrzebna... czy któraś z Was zrezygnowała z internetu domowego całkowicie
Z jakiego internetu korzystacie więcej?
Z jakiego internetu korzystacie więcej?
Mobilnego czy stacjonarnego?
Bo ja chyba więcej zużywam tego z abonamentu komórkowego, nawet jeżeli w domu korzystam z WiFi... Teraz się zastanawiam, czy ta sieć światłowodowa w ogóle była mi potrzebna... czy któraś z Was zrezygnowała z internetu domowego całkowicie
? Bo ja się poważnie zastanawiam, czy taki krok ma sens, choćby pod względem oszczędności
- redorange666
- Samiec
Re: Z jakiego internetu korzystacie więcej?
Jeżeli nie oglądasz filmów w wysokiej jakości, się słuchasz muzyki stałe i ciągle to teoretycznie można zrezygnować. Ja w domu miesięcznie zużywam około 200 GB, plus pozostali domownicy wychodzi około 350 więc żadna sieć komórkowa nie da mi takiefo transferu w cenie 50 zł i z prędkością około 200 Mbps. Dla mnie sieć domowa to podstawa, komórkowa tylko jaki dodatek.
Skoro koleżanka czerwona pomarańczka twierdzi, że można spokojnie zrezygnować, to jeszcze się nad tym wszystkim poważnie zastanowię. Cenne spostrzeżenia, zwłaszcza odnośnie cen internetu
Ta opisywana na telbest.pl/sieci-ftth-swiatlowodowe.html sieć światłowodowa[/url] sieć światłowodowa to rzeczywiście fajny wynalazek, ale nie ma co wykosztowywać się tylko po to, żeby być na czasie...
Zawsze mogę sobie później podłączyć ponownie![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
Zawsze mogę sobie później podłączyć ponownie
stacjonarny rządzi
-
GrzesinskaNina
- Jestem tu nowa :)
Ja zdecydowanie ze stacjonarnego