Kosmetyki ze śluzem ślimaka

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
Fijałka87
Miła Kobietka

Kosmetyki ze śluzem ślimaka

Post autor: Fijałka87 »

Najlepsze kosmetyki z koniecznie oryginalnym śluzem ze ślimaka? Bardzo proszę o wskazówki.
marlena77
Miła Kobietka

Re: Kosmetyki ze śluzem ślimaka

Post autor: marlena77 »

Snail Natural 200 ML. z Zarapharm wysokiej jakości suplement diety koncentrat śluzu ze ślimaka redukuje rany ,blizny, owrzodzenia , ujędrnia i wygładza skórę i wiele dobra ma w składzie.
jakub22221
Jestem tu nowa :)

Post autor: jakub22221 »

Ja swojej żonie zawsze kupuje bardzo dobre kosmetyki. Po prostu o moją żonę dbam.
biuro nieruchomości warszawa
Natasza36
Miła Kobietka

Post autor: Natasza36 »

Dobrze ujędrniają takie kosmetyki https://e-naturalne.pl/pl/c/Seria-Snail-slimak/158, no i mają taką strukturę, że wystarczy naprawdę delikatne posmarowanie problematycznego obszaru skóry. Przyznam szczerze, że na trądzik u mnie sensownie działa, a wcześniej robiłam peelingi, jakieś toniki bez żadnego efektu. Dopiero coś z natury pomogło.
Bianika

Post autor: Bianika »

A próbowałyście kiedyś produktów na bazie cebuli? Co prawda gdy ja z nich korzystałam moim celem było bardziej usunięcie blizny a nie samo ujędrnienie skóry ale Contractubex spisał się świetnie :D
Jarosia

Post autor: Jarosia »

Bianika pisze:A próbowałyście kiedyś produktów na bazie cebuli? Co prawda gdy ja z nich korzystałam moim celem było bardziej usunięcie blizny a nie samo ujędrnienie skóry ale Contractubex spisał się świetnie :D
Ja próbowałam i byłam nawet zadowolona :)
ODPOWIEDZ