Kosmetyki ze śluzem ślimaka
Kosmetyki ze śluzem ślimaka
Najlepsze kosmetyki z koniecznie oryginalnym śluzem ze ślimaka? Bardzo proszę o wskazówki.
Re: Kosmetyki ze śluzem ślimaka
Snail Natural 200 ML. z Zarapharm wysokiej jakości suplement diety koncentrat śluzu ze ślimaka redukuje rany ,blizny, owrzodzenia , ujędrnia i wygładza skórę i wiele dobra ma w składzie.
-
jakub22221
- Jestem tu nowa :)
Ja swojej żonie zawsze kupuje bardzo dobre kosmetyki. Po prostu o moją żonę dbam.
biuro nieruchomości warszawa
Dobrze ujędrniają takie kosmetyki https://e-naturalne.pl/pl/c/Seria-Snail-slimak/158, no i mają taką strukturę, że wystarczy naprawdę delikatne posmarowanie problematycznego obszaru skóry. Przyznam szczerze, że na trądzik u mnie sensownie działa, a wcześniej robiłam peelingi, jakieś toniki bez żadnego efektu. Dopiero coś z natury pomogło.
A próbowałyście kiedyś produktów na bazie cebuli? Co prawda gdy ja z nich korzystałam moim celem było bardziej usunięcie blizny a nie samo ujędrnienie skóry ale Contractubex spisał się świetnie 
Ja próbowałam i byłam nawet zadowolonaBianika pisze:A próbowałyście kiedyś produktów na bazie cebuli? Co prawda gdy ja z nich korzystałam moim celem było bardziej usunięcie blizny a nie samo ujędrnienie skóry ale Contractubex spisał się świetnie