Moje pytanie: Czy jeśli pomaluje ciemnym blondem nie wyjdą mi rude? Chciałabym żeby trochę wyblakły, wiem że do swojego naturalnego nie wrócę ale chciałabym, żeby były chłodniejsze, lekko jaśniejsze i naturalniejsze. A może ktoś ma inny pomysł? Też nie chce ich niszczyć w nieskończoność.. LASKI HELP!!!
z brązu na ciemny blond
z brązu na ciemny blond
Kiedyś byłam ciemną blondynką ale włosy ściemniały mi do ciemnego mysiego brązu. Rozjaśniałam je z 10 razy, stopniowo. Najpierw lekkie ombre, później coraz mocniejsze, coraz wyżej, aż w końcu zostałam blondynką z lekkimi "modnymi" odrostami. Zaczęło to wyglądać bardzo nieestetycznie ponieważ kontrast był ogromny więc pomalowałam całość farbą JOANNA-CIEPŁE CAPPUCINO, kolor włosów lekko się wyrównał i byłam zadowolona. No ale włosy zaczęły mi odrastać i miałam na głowie 3 kolory. Pomalowałam JOANNA-MLECZNA CZEKOLADA aby uzyskać efekt moich naturalnych i jestem mega niezadowolona bo mam sztuczny, wpadający w kasztan kolor 
Moje pytanie: Czy jeśli pomaluje ciemnym blondem nie wyjdą mi rude? Chciałabym żeby trochę wyblakły, wiem że do swojego naturalnego nie wrócę ale chciałabym, żeby były chłodniejsze, lekko jaśniejsze i naturalniejsze. A może ktoś ma inny pomysł? Też nie chce ich niszczyć w nieskończoność.. LASKI HELP!!!
Re: z brązu na ciemny blond
Moj pomysl jest taki. Udac sie do fryzjera i niech on dziala.. bo albo sciagnie kolor albo odpowiednio dobierze barwniki i wode utleniona by dojsc do naturalnego koloru. Ale to juz.. trzeba dobrego fryzjera
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
równiez uważam, że w tym przypadku najlepiej będzie udać się do dobrego fryjera...bo samemu mozna sobie zrobić krzywdę 
Fryzjer to dobry pomysł, samemu to można sobie więcej szkody narobić ...
Zgadzam się. Fryzjer na pewno zrobi to perfekcyjnie.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Szkoda włosów! Najlepiej idź do sprawdzonego fryzjera. On z pewnością będzie wiedział co ma robić
powodzenia!
"Kiedy decydujesz się na dziecko,
zgadzasz się, że od tej chwili
twoje serce będzie przebywało poza twoim ciałem." Katharine Hadley
zgadzasz się, że od tej chwili
twoje serce będzie przebywało poza twoim ciałem." Katharine Hadley
zgadzam sie. Takie farbowanie czy rozjaśnianie na własną ręke bardzo zaszkodzi włosom a przy tym efekt nie jest pewny
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Ja także uważam, że powinnaś wybrać się do fryzjera. Włosy po nałożeniu farby często wyglądają zdrowo, bo mają piękny połysk i głęboki kolor. Niestety po tylu koloryzacjach Twoje włosy mogą w końcu mieć dość... w moim przypadku było podobnie, więc radzę Ci kochana tak całkiem szczerze - wybierz się do fryzjera, aby wyrównać kolor i może na jakiś zabieg odbudowujący? Koniecznie też zainwestuj w szampon z bogatym składem (może z olejkami) oraz odżywki/maski do włosów.
Moja historia była podobna... Po nieudanej koloryzacji a następnie dekoloryzacji włosy poddały się. Stały się suche, łamliwe... i w końcu z burzy włosów do pasa została mi niezbyt imponująca fryzura ledwie, ledwie do ramion... Zatem - nie eksperymentuj.
Moja historia była podobna... Po nieudanej koloryzacji a następnie dekoloryzacji włosy poddały się. Stały się suche, łamliwe... i w końcu z burzy włosów do pasa została mi niezbyt imponująca fryzura ledwie, ledwie do ramion... Zatem - nie eksperymentuj.
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
trzeba uważać żebyś nie miała żółtych włosów poza tym taki radykalny zabieg najlepiej uzgodnić z fryzjerem;)
https://hairlook.pl/
Wiesz co wiem po sobie... nie męcz się idź do fryzjera raz a porządnie, a potem odrosty już rób sama.