Yves Rocher czy Stenders, a może Bath and Body Works

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Maszka
Jestem tu nowa :)

Yves Rocher czy Stenders, a może Bath and Body Works

Post autor: Maszka »

Witam,
mam delemat - chcę kupić zestaw do kąpieli (sól, mleczko, piankę albo kulki) oraz piling i balsam do ciała. Nie mogę się zdecydować, którą z firm wybrać - Yves Rocher czy Stenders, a może Bath and Body works (kupowałam produkty dwóch pierwszych, ale jakoś nie mogę się zdecydować, BBW mam tylko żel antybakterialny do rąk:)).To ma być prezent, dlatego zależy mi na tym, żeby produkty były dobrej jakości. Będę wdzięczna za każdą opinię.
katimati89
Miła Kobietka

Re: Yves Rocher czy Stenders, a może Bath and Body Works

Post autor: katimati89 »

Ja wybrałabym Stenders. Wygladaja bardziej exclusive;]
bettti86
Extra Kobietka

Re: Yves Rocher czy Stenders, a może Bath and Body Works

Post autor: bettti86 »

ja mam taki zestaw z Yves Rocher, więc polecam z tej firmy, bo mam już sprawdzone, z tymże nie wiem jak to wygląda w porównaniu, a to czy wygląda ekskluzywniej czy nie to chyba nie jest powód, którym należałoby się w 100% kierować ;)
ODPOWIEDZ