Wyzwiska, brak szacunku.
Wyzwiska, brak szacunku.
Re: Wyzwiska, brak szacunku.
-
dlastopy2016
- Jestem tu nowa :)

-
fantastyczna21
- Jestem tu nowa :)
No po prostu nie wierzę!
On na Ciebie pluje dosłownie i w przenośni, a Ty się wycierasz i mu wybaczasz, bo on płacze?!
No sorry... Facet, to zwykły dupek, który Tobą poniewiera i pozwala sobie na coraz więcej, bo Ty mu na to sama pozwalasz!
Jedyna rada w takiej sytuacji, to odejść i to natychmiast!
I Ty jeszcze chcesz się zastanawiać? Według Ciebie tak wygląda miłość do kobiety?Ana93 pisze:Dziekuje Wam za odpowiedziostatnio moj chlopak na mnie naplul w zlosci i trzepnal w glowie
i wiem ze poki nie ma dzieci to jest latwiej odejsc ale nadal ciezko po tylu latach bycia razem ciagle sie obwiniam ze jestem ciezkim czlowiekiem moze do zycia i on sie denerwuje ale wiem ze nie powinien sie tak zachowywac, ze nic go nie usprawiedliwia. Teraz mnie blaga i placze ze ostatnia szanse chce. tyle ze tych szans juz dawalam duzo, mowi ze teraz widzi jaki byl tyle ze ja to juz slyszalam. Musze sie powaznie zastanowic
dziekuje za odpowiedzi.
Dziewczyno przejżyj na oczy. Nieważne ile jesteście razem, ludzie rozchodzą się i po 20-tu, 30-tu latach i układają sobie życie na nowo.
Nie Ty jedna trafiłaś na zaprzeproszeniem dupka. Miej swoją godność i pokaż mu swoją wartość. Ten facet na Ciebie kompletnie nie zasługuje. Jesteś zbyt wartościowa, aby pozwalać sobie na tak haniebne traktowanie.
Pomyśl o swoim życiu nie o jego lamentowaniu. Będzie płakać, bo straci osobę, którą może pomiatać a nie kobietę, którą kocha. Miłość to nie puste słowa "kocham cię" a dalej jest plucie w twarz czy poniżanie. W tym żadnej miłości nie ma a Ty zasługujesz na szczęście. Marnujesz się tylko przy tym człowieku. Niech on marnuje się sam.
Lepiej zostaw go w cholerę. Niech sobie płacze i niech Ci nawet kwiaciarnie wykupi i poprzeprasza tysiąc razy - i tak w dalszym ciągu nie będzie Ciebie wart.
Bajki są okrutne...
- Damian Parcel
- Miła Kobietka