wyprawka
-
dominika10
- Extra Kobietka
wyprawka
Hej, kompletuję wyprawkę dla mojego malucha i chciałabym jeszcze zakupić termometr na podczerwień. Znajoma poleciła mi produkty ze sklepu internetowego DIagnosis. Zamawialiście coś stamtąd? Jakie są Wasze wrażenia?
Re: wyprawka
Jesli chodzi o termometr to ja mam taki bezdotykowy od InnoGio i jestem zadowolona. Jest poręczny i łatwy w odczycie a pomiar robi szybko i dokładnie.
Co do wyprawki to polecam zajrzeć na Ceba baby:) Ja od nich zamawiałam sobie wiele rzeczy do wyprawki, jak choćby rogal do karmienia czy kocyki i jestem z tych produktów bardzo zadowolona:) Zrobione z przyjemnej, delikatnej bawełny, która się nie mechaci i nie spiera:)
Polecam wyprawkę od ceba baby. Maja duży wybor, super jakość i ceny
Też zamawiałam sobie z Ceba kilka rzeczy:) Duzy wybór, super jakość, szybka dostawa no i piękny design. Aż ciężko się zdecydować:)
Większość wyprawki Zamawiałam z Ceba i mają rzeczy bardzo dobrej jakości:ręczniki ,pościele, poduszki do karmienia, przewijaki,kocyki.
Na ceba baby proszę sobie zerknąć ja u nich sporo rzeczy zamówiłam i jestem mega zadowolona 
Z ceba mam poduszkę do karmienia i bardzo jestem z niej zadowolona:) Później dokupywałąm jeszcze ręczniczek od nich i również fajna jakość. Przyjemny w dotyku i chłonny, na pewno długo mi posłuzy;)wiki855 pisze:Na ceba baby proszę sobie zerknąć ja u nich sporo rzeczy zamówiłam i jestem mega zadowolona
polecam stronę https://materacyk.pl/ kupiłam tam dla synka genialny materacyk bardzo solidnie wykonany i w dobrej cenie jestem mega zadowolona
Mi najwięcej problemów sprawił wybór wózka. Po porównaniu wielu ofert mam pewność, że w 100% moje oczekiwania spełnia Riko Side. Jest niezwykle eleganckim wózkiem. Nie można tez nic złego powiedzieć o jego jakości, a do tego nadaje się na każdy teren, a to tez było dla mnie ważne.