wyposażenie łóżeczka naszego maluszka

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Kolaboracja

wyposażenie łóżeczka naszego maluszka

Post autor: Kolaboracja »

Cześć
dziewczyny jestem na etapie zakupów do łózeczka malucha, mam już upatrzoną pościel izastanawiam się nad ochraniaczem czy to zdaje egzamin?widziałam takie bardzo ładne z feretti ale nie wiem czy kupować, co o tym myślicie?Dodatkowo zastanawiam się jakie prześcieradełko kupić?
tusia25

Re: wyposażenie łóżeczka naszego maluszka

Post autor: tusia25 »

jeśli się boisz to kupuj:) ja akurat mam i w sumie chyba sie przydaje. Nie mam feretti tylko jakas bezfirmowke chyba:) ale jesli pasuje Ci kolorystycznie to bierz:)
Kolaboracja

Pewnie że się boję o dziecko, jak każda matka. Mówisz ze potrzebny taki ochraniacz?bo zastanawiałam się czy to nie jest tylko do ozdoby
tusia25

Post autor: tusia25 »

Najpierw kup łóżeczko, zobacz czy maluch się kręci, czy nie ma jakiegoś ostrego kantu. Zawsze dobrze dmuchać na zimno;) btw. wybrałaś już jakiś usztywniacz?
Brodzik1
Jestem tu nowa :)

Post autor: Brodzik1 »

mam dwójkę i mam je w jedym łózku na waleta
najlepsze węże do pomp wodnych spalinowych.
Kolaboracja

Chciałam kupić cały komplet od razu,żeby ochraniacz był taki sam;/ a o jakim usztywniaczu mówisz?
RealArleta
Jestem tu nowa :)

Post autor: RealArleta »

Zapewnienie odpowiednich warunków dla naszego dziecka jest bardzo ważne. Sypialnia to jedno z podstawowych pomieszczeń na jakich trzeba się skupić. W dzisiejszych czasach możemy wybierać w produktach z różnych półek cenowych, dlatego też warto wybrać najlepszy stosunek ceny do jakości. Zawsze też możemy posiłkować się poradnikami zakupowymi czy recenzjami jakie znajdziemy na znanych portalach branżowych. Ciekawym pomysłem będzie wybranie łóżeczka do złożenia we własnym zakresie bo z pewnością jest trochę tańsze. Natomiast wybranie reszty rzeczy jak materac czy pościel, to kwestia bardziej indywidualna. Oczywiście nie możemy zapominać o tym by wybrać ochraniacz do łóżeczka - dziecko-dla-malucha-akcesoria-do-lozeczka">https://artyferia.pl/katalog/dziecko-dl ... o-lozeczka Dużą popularnością cieszą się te robione ręcznie ze względu na jakość jaką oferują.
ODPOWIEDZ