Wypad do Wrocławia
-
mimka31
Wypad do Wrocławia
Szukam dobrego adresu na nocleg we Wrocławiu. Może ktoś coś polecić?? Interesuje mnie pokój 2 osobowy z łazienką. Może ktoś już tam był i podpowie gdzie się udać,co zobaczyć?
Re: Wypad do Wrocławia
ja kiedyś nocowałam w takim hostelu www.boogiehostel.com na ulicy Ruskiej, bardzo blisko rynku...dosyć niezłe miejsce, jest czysto, estetycznie...sądzę, że powinnaś być zadowolona
Ja mogę polecić ten hostel - http://www.avantgardehostel.pl/
Może nie jest tak super tanio, ale warunki naprawdę super i bardzo blisko dworca pkp, trochę dalej od rynku.
Może nie jest tak super tanio, ale warunki naprawdę super i bardzo blisko dworca pkp, trochę dalej od rynku.
Zależy czy chcesz mieć blisko do Rynku - jeśli nie to polecam noclegi dalej od centrum - lepsza jakość w niższej cenie.
-
mimka31
chodzi o to żeby nie dojeżdżać codziennie do centrum, bo pieniądze wydane na paliwo wtedy można przeznaczyć na nocleg.Dzięki dziewczyny za namiary.
nie ma za co, daj znać jak sie wypad udał i który nocleg w końcu wybraliście, przy okazji możesz dodać krótka recenzję tego miejsca, może komuś się jeszcze w przyszłości przyda
We Wrocławiu nie ma za bardzo co robić. Miasto jak to miasto, zatłoczone itd. lepiej gdzieś zrobić wypad poza miasto.
Najlepsze miejsce na wakacje, to rejony Polski zalesione, jeziora oraz cisza i spokój. Czyli po prostu wczasy na Kaszubach! 
No to chyba nie byłeś we Wrocławiu, skoro mówisz że nie ma tu co robić....
Mieszkam tu iw okolicy kilka lat, a to miasto dalej mnie zaskakuje, i dalej jest wiele miejsc wartych poznania i zobaczenia...
Mieszkam tu iw okolicy kilka lat, a to miasto dalej mnie zaskakuje, i dalej jest wiele miejsc wartych poznania i zobaczenia...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Jak zwykle wszystko zależy od własnych upodobań
Według mnie każde miasto ma swój urok, choćby nie wiadomo jak byłoby zatłoczone.
gawel90, naprawdę warto zobaczyć co oferuje Wrocław zanim się go skreśli z listy ciekawych miejsc do zobaczenia
gawel90, naprawdę warto zobaczyć co oferuje Wrocław zanim się go skreśli z listy ciekawych miejsc do zobaczenia
a ja bardzo lubię wrocławskie cluby
)
Ostatnio zmieniony sob maja 18, 2013 12:46 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
eDom
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą apartamentów we Wrocławiu
każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie
Ostatnio zmieniony pn maja 20, 2013 3:54 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.