Wypad do Wrocławia

Gdzie pojechać na urlop? Co ciekawego zobaczyć? Gdzie miło wypocząć? Takie tematu znajdziemy w tym dziale.
ODPOWIEDZ
mimka31

Wypad do Wrocławia

Post autor: mimka31 »

Szukam dobrego adresu na nocleg we Wrocławiu. Może ktoś coś polecić?? Interesuje mnie pokój 2 osobowy z łazienką. Może ktoś już tam był i podpowie gdzie się udać,co zobaczyć?
bettti86
Extra Kobietka

Re: Wypad do Wrocławia

Post autor: bettti86 »

ja kiedyś nocowałam w takim hostelu www.boogiehostel.com na ulicy Ruskiej, bardzo blisko rynku...dosyć niezłe miejsce, jest czysto, estetycznie...sądzę, że powinnaś być zadowolona
Awatar użytkownika
anastasja
Miła Kobietka

Post autor: anastasja »

Ja mogę polecić ten hostel - http://www.avantgardehostel.pl/
Może nie jest tak super tanio, ale warunki naprawdę super i bardzo blisko dworca pkp, trochę dalej od rynku.
mumue
Jestem tu nowa :)

Post autor: mumue »

Zależy czy chcesz mieć blisko do Rynku - jeśli nie to polecam noclegi dalej od centrum - lepsza jakość w niższej cenie.
mimka31

Post autor: mimka31 »

chodzi o to żeby nie dojeżdżać codziennie do centrum, bo pieniądze wydane na paliwo wtedy można przeznaczyć na nocleg.Dzięki dziewczyny za namiary.
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

nie ma za co, daj znać jak sie wypad udał i który nocleg w końcu wybraliście, przy okazji możesz dodać krótka recenzję tego miejsca, może komuś się jeszcze w przyszłości przyda
gawel90

Post autor: gawel90 »

We Wrocławiu nie ma za bardzo co robić. Miasto jak to miasto, zatłoczone itd. lepiej gdzieś zrobić wypad poza miasto.
Najlepsze miejsce na wakacje, to rejony Polski zalesione, jeziora oraz cisza i spokój. Czyli po prostu wczasy na Kaszubach! ;)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

No to chyba nie byłeś we Wrocławiu, skoro mówisz że nie ma tu co robić....
Mieszkam tu iw okolicy kilka lat, a to miasto dalej mnie zaskakuje, i dalej jest wiele miejsc wartych poznania i zobaczenia...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Cathy

Post autor: Cathy »

Jak zwykle wszystko zależy od własnych upodobań :) Według mnie każde miasto ma swój urok, choćby nie wiadomo jak byłoby zatłoczone.

gawel90, naprawdę warto zobaczyć co oferuje Wrocław zanim się go skreśli z listy ciekawych miejsc do zobaczenia :)
Poldeko

Post autor: Poldeko »

Rynek wieczorem jest na pewno godny uwagi ;)
Pola
marco6669

Post autor: marco6669 »

a ja bardzo lubię wrocławskie cluby :))
Ostatnio zmieniony sob maja 18, 2013 12:46 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
eDom

Post autor: eDom »

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą apartamentów we Wrocławiu :) każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie
Ostatnio zmieniony pn maja 20, 2013 3:54 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
ODPOWIEDZ