Wyjazd na narty
-
aura
Narty
Czy może jest wśród was jakiś hobbysta szusowania po stokach? Ostatnio coraz bardziej wkręcam się w ten sport i właśnie poszukuję nart dla siebie. Zastanawiam się czy lepiej jest kupić używane narty dobrej marki (na dobrenarty.pl jest spory wybór takiego sprzętu), czy lepszym wyborem będą droższe, nowe narty. Jak myślicie? Co będzie dla mnie lepsze?
-
Alternatice
- Jestem tu nowa :)
Wyjazd na narty
Hej dziewczyny!
Słyszałyście może o wyjazdach na narty z FeelTheFlow? Najbliższy odbędzie się na przełomie listopada i grudnia i będzie to wyjazd w Alpy do Francji. Koszty są naprawdę niskie, a ja byłam w zeszłym roku i wróciłam ze świetnymi wspomnieniami. Może któraś w tym roku też się wybiera?
Słyszałyście może o wyjazdach na narty z FeelTheFlow? Najbliższy odbędzie się na przełomie listopada i grudnia i będzie to wyjazd w Alpy do Francji. Koszty są naprawdę niskie, a ja byłam w zeszłym roku i wróciłam ze świetnymi wspomnieniami. Może któraś w tym roku też się wybiera?
Ostatnio zmieniony śr lis 21, 2012 3:18 am przez Alternatice, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepsze przepisy na sałatki! 
Re: Wyjazd na narty
O, fajnie, że ktoś o tym wspomniał ;D Ja byłam na takim wyjeździe studenckim dwa lata temu i było naprawdę nieziemsko! Zwłaszcza imprezy i świetna muzyka. Jedyne co mi się nie podobało to to, że wyjazd był stanowczo za krótki ;D
Dla zainteresowanych tutaj jest stronka - FeelTheFlow
Dla zainteresowanych tutaj jest stronka - FeelTheFlow
Ostatnio zmieniony śr lis 21, 2012 3:22 am przez Ananas, łącznie zmieniany 1 raz.
Super przepisy na sałatki 
-
kasiamazury
Re: Narty
Też uważam że na początek lepsze będą używane narty w dobrym stanie.
-
pozytywka01
Jak ktoś jest początkującym, to chyba nie warto od razu kupować nowego sprzętu. Jeśli jazda na nartach jednak się nie spodoba, to potem jest problem, bo się zostaje z parą nowych nart
Moja przyjaciółka tak miała. Moim zdaniem lepiej na początku wypożyczać sprzęt, a kupić sobie dobrą kurtkę. Jak się komuś nie spodoba jazda na nartach, to taka kurtka może też służyć na miasto w zimie. Przyjaciółka tak zrobiła i mimo iż nie jeździła na nartach za dużo w zeszłym sezonie, to kupiła sobie fajną kurtkę Hi-Tec, z której była bardzo zadowolona jak w lutym temperatury spadły poniżej -20 st.
Ja miałam takie samy dylemat. Jeśli ktoś zaczyna to najlepiej nic nie kupować tylko wypożyczyć i sprawdzić czy to faktycznie nas kręci 
Ja po dwóch wypożyczeniach i jednej godzinie z instruktorem stwierdziłam - tak, chcę jeździć! Kupiłam sobie piękne narty - (elany w kolorowe kwiaty
) i zajeździłam je na śmierć 
W tym roku kupiłam już nowe narty, trochę bardziej zaawansowane, ale równie ładne jak poprzednie
http://www.snowx.pl/product-pol-2239-NA ... ATION.html
Ja po dwóch wypożyczeniach i jednej godzinie z instruktorem stwierdziłam - tak, chcę jeździć! Kupiłam sobie piękne narty - (elany w kolorowe kwiaty
W tym roku kupiłam już nowe narty, trochę bardziej zaawansowane, ale równie ładne jak poprzednie
http://www.snowx.pl/product-pol-2239-NA ... ATION.html
-
Barbara Karol
- Miła Kobietka
Ja też mam zamiar nauczyć się jeździć na nartach. Nie mam własnych nart, ale teraz można wynająć narty na stoku.kasiamazury pisze:Też uważam że na początek lepsze będą używane narty w dobrym stanie.
-
szurlucja85
Ja najpierw pożyczałam od znajomych narty, a jak już sie rozkręciłam na dobre to kupiłam sobie używane na Allegro, teraz myślę o kupnie nowych, bardziej profesjonalnych
Nauka języka na wysokim poziomie Francuski kraków
moi znajomi wyciągają mnie na narty na Słowację w lutym, ale ja nigdy nie jeździłam i wydaje mi się, ze nie dałabym rady, oczywiście wiadomo, że trzeba wziąć instruktora, ale chyba dla osoby początkującej lepiej uczyć się tutaj w Polsce, co sądzicie?
-
Tusia
Zauważyłam, że teraz pod względem nart stają się popularne również kraje typu Bułgaria czy Turcja <szok>
Przynajmenij czytałam, że internauci myślą o takowych wyjazdach, chociaz nie mam pojecia gdzie takie oferty znaleźć
To by było fajne, nowe przeżycie 
-
gohusia
Narty w Turcji widziałam w Itace co nie powiem miło mnie zaskoczyło. Oferta ośrodka jest naprawdę bogata a co lepsze.. cena nie jest właśnie nie wiadomo jak wygórowana. uważam że to będzie hit.
narty w Turcji to tak troszkę śmiesznie brzmi
, a ja raczej tej zimy wcale się nie wybiorę, chyba, że szef znowu postanowi zorganizować taki wyjazd narciarski dla firmy jak w zeszłym roku, było na prawdę niesamowicie i chętnie byśmy to powtórzyli
Jakie gogle polecacie dla nastolatka który uczy się dopiero jazdy na snowboardzie? Są jakieś specjalne gogle? Polecicie coś? Chcę bratankowi kupić prezent ale nie znam się na tym zupełnie.
Jesli szukacie dobrych bobów to zajrzyj do sklepu Born On Board. Na pewno znajdziecie tam idealne gogle na prezent. Boby tam są wysokiej jakości, zastosowane są w nich nowoczesne rozwiązania, m.in. takie jak system wysokiego kontrastu HCS+ w szybkach. Mają tam duży wybór męskich, damskich i dziecięcych gogli często od znanych i cenionych projektantów. Dodatkowo bardzo fajną opcją jest ubezpieczenie od kradzieży i zgubienia w cenie gogli one family.
Hej! Jeśli jesteś początkująca to przede wszystkim polecam ogarnąć wyjazd z biura podróży. Ja na swoim pierwszym wyjeżdzie byłam ze Snow Limits (integra-wyjazdy.pl) i mogę polecić. Pomogą ci ogarnąć najważniejsze rzeczy, będziesz też w większej ekipie, więc nie będziesz sama
zawsze raźniej, ludzie mega pomocni i fajne towarzystwo. Jak szukasz porad to może zerknij na bloga snow limits, mają tam dużo wpisów na rózne tematy. Pozdrawiam