wyjatkowy fotel
wyjatkowy fotel
Dziewczyny pomagam urządzić mieszkanie siostrze. Lubi styl prosty nowoczesny z resztą jak ja:) jesteśmy na etapie poszukiwań kanapy i fotela, coś do salonu. Salon ma średniej wielkości więc nie muszą to być jakieś bardzo malutkie mebelki. Fotel musi być wygodny i oryginalny ale nie musi być w zestawie z kanapą, może być inna byle by stylowo pasowało wszystko. Bardzo nam się podoba fotel Lexus i kanapa np. Malachit tylko raczej kanapa nie narożnik, co o tym myślicie?Albo macie jakieś fajne propozycje?
-
Sharlot
Re: wyjatkowy fotel
nie znalazlam kanapy niestety, ale fotel to raczej nie moj styl. Pokoj ma byc urzadzony nowoczesnie, czy moze w stylu retro? Czesto warto zaczerpnac inspiracji w aranzacjach ze stron interetowych.
Radziłabym po prostu przejść się po sklepach i tyle. Na pewno znajdziesz tam coś fajnego i odpowiedniego, zresztą zawsze można doradzić się sprzedawcy.
a co myślisz o takim fotelu..?

co prawda jest bardziej modern classic niż nowoczesny.
ale wydaje mi się że będzie wyglądał wyjątkowo z połączeniem bardzo nowoczesnych mebli. jako taki dodatek do całości.
Pozdrawiam

co prawda jest bardziej modern classic niż nowoczesny.
ale wydaje mi się że będzie wyglądał wyjątkowo z połączeniem bardzo nowoczesnych mebli. jako taki dodatek do całości.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt sie 20, 2013 8:43 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM