Płytki do kuchni
-
Marzena1
Płytki do kuchni
Hej
robimy aktualnie kuchnię.
Jakoś tak się z całym tym planowaniem remontu zamieszaliśmy, że teraz (kiedy już zrywamy stare płytki) na szybko kupujemy nowe. Znaczy spieszyć się nie spieszy, do poniedziałku mamy spokojnie czas.
Chcemy kupić takie, żeby było świeżo, czysto i kolorowo.
Spójrzcie proszę na te płytki do kuchni Tretto/Tryton.
Podobają Wam się? Oczywiście my mały małą blokową kuchnię, ale myślimy, że te będą ładnie się prezentować.
robimy aktualnie kuchnię.
Jakoś tak się z całym tym planowaniem remontu zamieszaliśmy, że teraz (kiedy już zrywamy stare płytki) na szybko kupujemy nowe. Znaczy spieszyć się nie spieszy, do poniedziałku mamy spokojnie czas.
Chcemy kupić takie, żeby było świeżo, czysto i kolorowo.
Spójrzcie proszę na te płytki do kuchni Tretto/Tryton.
Podobają Wam się? Oczywiście my mały małą blokową kuchnię, ale myślimy, że te będą ładnie się prezentować.
Re: Płytki do kuchni
I jak Wasza kuchnia się prezentuje w owych płytkach?
Moim zdaniem są b.ładne.
Lubię jasne, stonowane kolorki. Sami się przymierzamy do zakupu płytek do naszego, niewielkiego aneksu. Póki co, poważnie bierzemy pod uwagę płytki ceramiczne Santa Caterina. Ktoś już miał styczność z tymi płytkami? Myślę, że wyglądają świetnie. Ciekawe jak w służą
Lubię jasne, stonowane kolorki. Sami się przymierzamy do zakupu płytek do naszego, niewielkiego aneksu. Póki co, poważnie bierzemy pod uwagę płytki ceramiczne Santa Caterina. Ktoś już miał styczność z tymi płytkami? Myślę, że wyglądają świetnie. Ciekawe jak w służą
Płytki do kuchni jaki producent
Ciekawa jestem czym powinnam się kierować wybierając płytki do naszego mieszkania. Nie chodzi mi o samą kolorystykę, ale po prostu wybór producenta. Czy są jakieś preferencje co do firm oferujących swoje wyroby. Przeglądając strony internetowe wydaję się że najlepszą ofertę ma nasz rodzimy producent. Jego płytki wspaniale komponują się z propozycją aranżacji wnętrza jakie proponują ich styliści. Co o tym sądzicie.
Teraz trochę humoru:
Skazali gościa na śmierć.
Jednak był tak gruby, że się nie mieścił na krześle elektrycznym.
Zarządzili dietę.
Po tygodniu o chlebie i wodzie - koleś zamiast schudnąć, przytył 10 kilo.
Na krzesło nijak się nie mieści.
Zarządzili tylko wodę - znów przytył 10 kg.
Postanowili nic mu nie dawać.
Kolo zamiast chudnąć, poprawił się o 10 kg.
- Co jest, Czemu nie chudniesz?
- Jakoś kurde nie mam motywacji...
Skazali gościa na śmierć.
Jednak był tak gruby, że się nie mieścił na krześle elektrycznym.
Zarządzili dietę.
Po tygodniu o chlebie i wodzie - koleś zamiast schudnąć, przytył 10 kilo.
Na krzesło nijak się nie mieści.
Zarządzili tylko wodę - znów przytył 10 kg.
Postanowili nic mu nie dawać.
Kolo zamiast chudnąć, poprawił się o 10 kg.
- Co jest, Czemu nie chudniesz?
- Jakoś kurde nie mam motywacji...
Best work gloves http://www.mabi-tech.co.uk/5-work-gloves store
-
pomcia
A podobają wam się w ogóle płytki w kuchni? Czy decydujesz się na nie ze względu na funkcjonalność?
Hmm ja przez długi czas kładłam w swojej kuchni kafelki, ale ostatnio stwierdziłam że czas na zmiany. Poszukałam w internecie i znalazłam bardzo fajny sklep z fototapetami do kuchni. Napradę polecam takie rozwiązanie, napewno bardziej nowatorskie i interesujące niż kafelki w kuchni które są moim zdaniem przereklamowane. Mnie na ich stonie najbardziej spodobała się ta tapeta z limetką, naprawdę świetna:D
My life my problem
-
pomcia
Zależy, jedne gospodynie wolą przytulne inne stawiają na łatwość utrzymania. Wśród moich znajomych bardzo wiele osób zdecydowało się właśnie na płytki, i nie tylko podłoga ale i ściany przy blatach.
Tutaj kilka inspiracji:http://modny-dom.pl/nowoczesna-i-zmyslowa-aranzacja-wnetrza-dzieki-plytkom-ceramicznym.html
Fakt, kuchnia w kafelkach wygląda nowocześniej.
Tutaj kilka inspiracji:http://modny-dom.pl/nowoczesna-i-zmyslowa-aranzacja-wnetrza-dzieki-plytkom-ceramicznym.html
Fakt, kuchnia w kafelkach wygląda nowocześniej.
Ja również mam w kuchni fototapetę i powiem, że wszystkim podoba się bardziej niż moje stare kafelki. Fajne fototapety do kuchni i ogromny wybór ma firma Demur.
Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2013 6:56 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam
fotograf ślubny warszawa
Ja byłam ostatnio w firmie ceragres we Wrocławiu i mieli całkiem ciekawy wybór płytek różnych producentów. Mieli między innymi takie jakieś włoskie, ale prześliczne i drogie... ale uzbieram trochę pieniędzy i je kupie, bo się w nich zakochałam 
Ostatnio zmieniony wt sie 13, 2013 12:39 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
sylwia4012
- Jestem tu nowa :)
Mi się podobają. Jakoś nie widzę paneli w kuchni. Jeszcze jakbym miala połączoną z pokojem to może... Ja mam nowoczesną kuchnię. Na podłodze mam tylko kafelki takie: SPAM a nad meblami mam szybę lakobel czy jakoś tak:) Szyba też szara, ale meble są całe białe lakierowane. Dodatki mam takie zielone oliwkowe ale nie takie ciemne tylko bardziej takie jakby jaskrawe, coś w rodzaju jak takie zielone jabłkopomcia pisze:A podobają wam się w ogóle płytki w kuchni? Czy decydujesz się na nie ze względu na funkcjonalność?
Ostatnio zmieniony pt sty 24, 2014 12:51 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wklejamy zdjęcia nie linki
Powód: wklejamy zdjęcia nie linki
Zdecydowanie lepiej niż panele. Mi też jakoś nie pasują za bardzo do kuchni.
Płytki cementowe marokańskie - valentile.pl
-
Sylwuśka123
- Miła Kobietka
Mi najbardziej podobają się białe płytki, lub takie szare, ale jaśniutkie - można stworzy coś na wzór skandynawskiego wnętrza. No sama zobacz tutaj https://tanigres.pl/sklep/?kategoria=scienne i nie mów, że te płytki z Kiermaszu Płytek TANIGRES nie są cudowne 
Moja pasja moim życiem!