wygląd czy charakter?
wygląd czy charakter?
tak sobie myślę, czy dzś ktokolwiek zwraca uwagę na to co inni mają w głowie, bo odnoszę wrażenie, że ważne są tylko: pieniądze i wygląd.
westom.pl/seo/
Re: wygląd czy charakter?
No to sie mylisz, ja patrze tylko i wylacznie na charakter. Co mi po wygladzie, skoro za jakis tam czas wyglad przeminie, a charakter pozostanie. Wazne jest by sie dogadywac.. 
Faktycznie nawet czytając forum można wywnioskować że niektórzy patrzą tylko na wygląd i kasę.
Ale w życiu co innego jest ważne, piękno przemija... ale do tego trzeba dojrzeć.
Ale w życiu co innego jest ważne, piękno przemija... ale do tego trzeba dojrzeć.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja patrze na charakter . Czyli to co reprezentuje ta osoba sobą co ma w srodku i jakim jest człowiekiem
Nie oszukujmy sie dla niektórych faktycznie ważna jest tylko kasa...
ale jednak chyba dla większości liczy się to co ktoś z sobą niesie..
jaki ma charakter..
co mi po przystojnym facecie, jeżeli nei stworze z nim normalnego związku
ale jednak chyba dla większości liczy się to co ktoś z sobą niesie..
jaki ma charakter..
co mi po przystojnym facecie, jeżeli nei stworze z nim normalnego związku
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
no jasne że charakter
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Wyglądem można się zachwycić na chwilę, później przestaje mieć znaczenie. Fajnie jest popatrzeć na ładnych facetów, ale jak się umawiaćto tylko z mądrym (bez znaczenia jak wygląda).
Tak, tak, każdy mówi charakter ale można od razu kogoś z charakteru poznać.
I pierwszym kryteriem jest właśnie wygląd, bo dopiero później się tego człowieka poznaje.. i jak komuś odpowiada to ok, a nie to koniec..
Wygląd jest ważny i odgrywa znaczącą, wręcz kluczową rolę i każdy zwraca na to uwagę
I pierwszym kryteriem jest właśnie wygląd, bo dopiero później się tego człowieka poznaje.. i jak komuś odpowiada to ok, a nie to koniec..
Wygląd jest ważny i odgrywa znaczącą, wręcz kluczową rolę i każdy zwraca na to uwagę
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ale tez niemowcie tak bo pierwsze wejzenie to cos co ma dana osoba w sobie po tym postrzegamy kogos i nie jest to uroda i kasa
Ale właśnie że tak, pierwsze jest wygląd a później reszta..
nie spojrzysz zalotnie na kogoś kto Ci się w ogóle nie podoba, ani ktoś kto nie jest Tobą zainteresowany nie odpowie na to spojrzenie..
nie spojrzysz zalotnie na kogoś kto Ci się w ogóle nie podoba, ani ktoś kto nie jest Tobą zainteresowany nie odpowie na to spojrzenie..
A mi się moj z poczatku nie podobał, ale sie przyjaznilismy i charakter mial cudowny, dogadywalismy sie i dlatego ze soba jestesmy, a na wyglad kompletnie nie patrzylam..
A u niektorych jest tak ze patrza na wyglad, lecą do jakiegos przystojniaczka z czteropakiem albo kaloryferkiem a potem sie dziwia, ze im sie w zyciu nie uklada, jak patrza sie na wyglad(lub kase), nie na charakter i kompletnie do siebie nie pasują.
A u niektorych jest tak ze patrza na wyglad, lecą do jakiegos przystojniaczka z czteropakiem albo kaloryferkiem a potem sie dziwia, ze im sie w zyciu nie uklada, jak patrza sie na wyglad(lub kase), nie na charakter i kompletnie do siebie nie pasują.
Po ponad roku moich badań, no może nie badań, ale usiłoania znalezienia sobie kogoś stwierdzam że 99% kobiet na tym forum i na świecie, w pierszej kolejności ocenia faceta po wyglądzie. Więc nie oszukujmy się że wygląd nie ma znaczenia. A dopoiero później jest brany pod uwagę charakter i cała reszta.
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
mój tez nie jest ideał ale właśnie ma to cos co mi się podoba
Adix, na pewno aby zwrócić na siebie uwage coś musi nas skupić..
ale z facetami nie jest lepiej
jednak jeżeli mamy się z kimś związać to zdecydowanie wiekszość, nei zwiąże się z przystojniakiem z kijowym chaakterem....
ostatnio chyba nawet większość par poznaje sie poprzez internet, gdzie nei widzisz jak ktoś wygląda...
przykład mój, Vanilki, Eli.. i wielu z nas
ale z facetami nie jest lepiej
jednak jeżeli mamy się z kimś związać to zdecydowanie wiekszość, nei zwiąże się z przystojniakiem z kijowym chaakterem....
ostatnio chyba nawet większość par poznaje sie poprzez internet, gdzie nei widzisz jak ktoś wygląda...
przykład mój, Vanilki, Eli.. i wielu z nas
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
No bo wygląd jest ważny.
Ale wiadomo, że każdy szuka swojego ideału.
Ale wiadomo, że każdy szuka swojego ideału.
- malinka 61
- Kobietka Expert
Na pierwszym miejscu charakter , później sposób jego zachowania , wygląd a na końcu kasa

Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Każdy na początku zwraca uwagę na wygląd, jednak myślę, że charakter jest o wiele ważniejszy.
-
Mała_Kaśka
- Fajna Kobietka
Niestety prawda jest taka że najpierw patrzy się na wygląd a charakter z czasem sie poznaje dobrze
A ja uwazam , ze tak naprawde wszystko w czlowieku ma znaczenie i wszystko sie liczy.
Wyglad jest istotny, bo moze byc taki ktory w nas budzi odraze.
Charakter bardzo wazny , bo z tzw diabelska natura z piorunami trudno jest wytrzymac
na dluzsza mete.
Zolwiowaty typ tez jest wkurzajacy i taki rozmemlany.
Bogaty jest lepszy od biednego itd.
Ale niezaleznie od wszystkiego uwazam , ze najwazniejsza jest zawsze i wciaz naprawde
tylko chemia miedzy ludzmi ktora potrafi tak pomieszac wyglad i charakter , ze wybieramy zupelnie kogos innego niz by nakazywal nam rozsadek .
A to jest zupelnie niezalezne od naszego chciejstwa czy wyborow, bo rzadzi uczuciami tylko chemia i juz.

Wyglad jest istotny, bo moze byc taki ktory w nas budzi odraze.
Charakter bardzo wazny , bo z tzw diabelska natura z piorunami trudno jest wytrzymac
na dluzsza mete.
Zolwiowaty typ tez jest wkurzajacy i taki rozmemlany.
Bogaty jest lepszy od biednego itd.
Ale niezaleznie od wszystkiego uwazam , ze najwazniejsza jest zawsze i wciaz naprawde
tylko chemia miedzy ludzmi ktora potrafi tak pomieszac wyglad i charakter , ze wybieramy zupelnie kogos innego niz by nakazywal nam rozsadek .
A to jest zupelnie niezalezne od naszego chciejstwa czy wyborow, bo rzadzi uczuciami tylko chemia i juz.
Nie oszukujmy się - wygląd. Każdy patrzy najpierw na wygląd, takie coś jak pierwsze wrażenie nie jest nikomu obce.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Ja u mnie też zwróciłam uwagę na charakter
Mam nie wyobrażalne szczęście mając przy sobie tak wspaniałego faceta który dba o mnie i robi dla mnie wszystko
Mogę życzyć wam znalezienia takiego szczęścia
Mam nie wyobrażalne szczęście mając przy sobie tak wspaniałego faceta który dba o mnie i robi dla mnie wszystko
Mogę życzyć wam znalezienia takiego szczęścia
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...