Wybielanie - powtarzacie czy robicie raz?
-
prowodyrka
- Jestem tu nowa :)
Wybielanie - powtarzacie czy robicie raz?
Wybielanie zebow to dzis taki zabieg na ktory moze sobie pozwolic coraz wiecej osb, ja pamietam ze jeszcze jakis czas temu jak sie komus powiedzialo ze sie wybielalo albo ma w planach to w ogole zdziwienie i szok, no chyba ze ten ktos mial miec slub no to moze jakies "usprawiedliwienie" bylo
Jestem tylko ciekawa czy jak sobie wybielicie to jest taka jednorazowa akcja czy zakladacie ze to na jakis czas i potem tzreba bedzie zrobic sobie od nowa bo sie efekt zaciera?
-
Mirabelka02
- Miła Kobietka
Re: Wybielanie - powtarzacie czy robicie raz?
Mnie się wydaje ze to nie ma reguly, zależy gdzie zrobisz i jak potem o to dbasz. No i metoda tez jest na pewno wazna, mi doradzili nakladkami, wdawalo mi się ze te lampy będą lepsze i ze te nakładki to tak trochę „na piechotę” bo się w domu naklada samemu, a okazlo się ze wlasnie odwrotnie, ze efekt znacznie lepszy (mam porównanie ze znajoma co robila lampa). Ja sobie wybielalam w Krakowie w Scandinavian Clinic na szczepanskim, a ty?
wybielam ale nei za często, bo to tez pewnie jakoś osłabia szkliwo, tak mi się wydaje
Trzeba powtarzać. Ja mam za sobą już 2 zabiegi wybielania i mimo wszystko polecam i jestem bardzo zadowolona z efektów. Po więcej informacji warto sięgnąć do specjalistycznych poradników. Od siebie polecam np. blog dermoprofil.pl, na którym są różne teksty w tematyce medycyny.