Wielkość członka
Wielkość członka
Jestem ze swoim chłopakiem od kilku miesięcy i na razie nie uprawialiśmy jeszcze sexu.
Wczoraj pieściliśmy się i miałam w dłoni jego członek po raz pierwszy. Nie spodziewałam się, że będzie taki wielki. Nie mierzyłam go, ale ma przynajmniej 18-19 centymetrów. Nie kochałam się jeszcze nigdy z chłopakiem tak hojnie obdarzonym przez naturę. Z jednej strony fascynuje mnie jego rozmiar, ale trochę się obawiam czy nie sprawi mi bólu. Nie wiem co mam myśleć o tym. Powinnam się cieszyć czy raczej obawiać? Mówiłam chłopakowi o swoich obawach, ale jak się spodziewacie potraktował to jak komplement.
Wczoraj pieściliśmy się i miałam w dłoni jego członek po raz pierwszy. Nie spodziewałam się, że będzie taki wielki. Nie mierzyłam go, ale ma przynajmniej 18-19 centymetrów. Nie kochałam się jeszcze nigdy z chłopakiem tak hojnie obdarzonym przez naturę. Z jednej strony fascynuje mnie jego rozmiar, ale trochę się obawiam czy nie sprawi mi bólu. Nie wiem co mam myśleć o tym. Powinnam się cieszyć czy raczej obawiać? Mówiłam chłopakowi o swoich obawach, ale jak się spodziewacie potraktował to jak komplement.
-
Nala
Re: Wielkość członka
Na pewno nie powinnaś się objawiać. Pochwa Kobitki jest naprawdę bardzo elastyczna i wielkość członka nie powinna sprawić Ci bólu! Dobra gra wstępna i do dzieła! 
Ciesz się z tego. 
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Mój chłop też ma z 18,19 cm, a jak by był większy to nic by nie zaszkodziło
Wiec nie masz sie czego obawiać.. Hihi
Chyba że konkurencji.sylwia1991 pisze:Mój chłop też ma z 18,19 cm, a jak by był większy to nic by nie zaszkodziło![]()
KORZYSTAJ!
Na początku może wejść ostrożnie, a potem pochwa się przyzwyczai i nie będziesz mogła się oderwać
.
pozycje miłosne
Zboczone jesteście

-
Melisa
Mój ma dużego i mnie bolało na poczatku, ale po kilku dniach (czyli kilkunastu razach
) chyba sie porozciagalam haha
bo mnie juz nie bolało
tylko w niektórych pozycjach
Ludzie gadają że im większy tym lepszy :wazzuup
Mowia tez ze male jest piekne:)mowia ze maly a wariat :)inni ze nie wazna dlugosc a szerokosc;) i inne tego typu bajki:) sle mowia tez ze sie lubi co sie ma:)
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
Kurcze, tego jeszcze nie słyszałamMelisa pisze:mój były mówił: "Jaki mam taki pcham"
Trzeba przyznać, że coś w tym jest;)
Co fakt to fakt
Ja też nie lubię za dużych, ale z doświadczenia wiem, że duży też daje radę, zresztą on pewnie wie, że jest chojnie obdarzony i musi Cie pierw rozgrzać 
no wlasnie, najwazniejsza jest dobra, długa i namietna rozgrzewka:) ale jakby i tak Ciebie bolało to pokombinujcie z roznymi pozycjami seksualnymi, sa takie co ograniczaja penetracje;)
pozycje miłosne
-
Lily of the Valley
A ja powiem tak. Kobiety, które patrzą na wielkość członka przy doborze partnera są... puste!Genia pisze:Ludzie gadają że im większy tym lepszy :wazzuup
Myślę że to nie wielkość członka ma największe znaczenie ale umiejętności kochanka.Nie mogę powiedzieć tego na 100% bo nigdy mi się nie zdarzył albo bardzo mały albo bardzo duży tylko takie pospolite
.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Najważniejsza jest rozgrzewka czyli tzw gra wstępna po odpowiednim przygotowaniu i rozgrzaniu zawsze jest super.
Otwórz konto a bank zapłaci ci 50 zł.
Ja mojemu nie mierzyłam
Ale tak "na oko" ma bardzo przeciętnego. Chociaż ja zawsze uważałam, że długość nie ma znaczenia. Dla mnie, jeżeli już, to obwód. No i oczywiście technika się liczy
Mój mimo, że ma przeciętnego to daje mi tyle przyjemności jak jeszcze nikt do tej pory (mimo, że mieli "lepsze sprzęty")... 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
dzo
linijką mu mierzyłaś czy suwmiarką ?nina19 pisze:Mój ukochany ma 18 cm i jest ok ; P .