Wielka miłość ! Teraz koleżanka ?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Wielka miłość ! Teraz koleżanka ?
lekarstwem jest czas
Dzisiaj nie zakochasz sie bo wszystko jest zywe wszystko boli rani .
Ale czas leczy rany , czas leczy skolatane serca
Dzisiaj nie zakochasz sie bo wszystko jest zywe wszystko boli rani .
Ale czas leczy rany , czas leczy skolatane serca
Jeszcze raz dzięki naprawdę dużo mi daje to co ty mi piszesz ,przynajmniej dzięki temu forum moge komuś o tym powiedzieć co mi naprawdę pomaga i nie myliłem sie ze jesli tu może ktos pomoc to tylko inna kobieta bo wiem ze wy mnie rozumiecie ! Jeszcze raz serdecznie dziękuje za wysluchanien. 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
powodzenia . Mam nadzieje , ze bedziesz tu zagladał do nas na forum .
Dziekuje
Dziekuje
Dawno już tu nie zagladalem ale muszę wam powiedzieć ze okazało sie ze moja eks miało już kogoś i dlatego mnie zostawiła i co lepsze okazało sie ze to był mój kuzyn niezła historia bo nawet kiedy już nie byliśmy razem klamala mi w żywe oczy ze z nim nie jest a była ,i w sumie teraz rozumiem czemu ostatnie pól roku sie tak zachowywała a szczególnie mnie denerwoje własna głupota bo dałem sie wtedy strasznie naciągnąć ... nie mogę pojąć tylko czemu cało winę próbowała zrzucić na mnie co strasznie bolało !? Pozdrawiam
Mam do was jeszcze prośbę czy możecie obiektywnie ocenić mnie na postawie zdjęcia ?
Prawdopodobnie chciała wybielić siebie... lub by wymazać swoją winę, próbowała obarczyć nią Ciebie...
Co do zdjęcia, możesz wrzucić, choć pytanie po co Ci taka wiedza??
Co do zdjęcia, możesz wrzucić, choć pytanie po co Ci taka wiedza??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
A dopadł Cię przez nią jakiś kompleks? Ocenić możemy jedynie wygląd - a to nie wszystko.XXX-M pisze:Mam do was jeszcze prośbę czy możecie obiektywnie ocenić mnie na postawie zdjęcia ?
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."