Wielka miłość ! Teraz koleżanka ?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
elzbieta45
Kobietka Expert

Re: Wielka miłość ! Teraz koleżanka ?

Post autor: elzbieta45 »

lekarstwem jest czas
Dzisiaj nie zakochasz sie bo wszystko jest zywe wszystko boli rani .
Ale czas leczy rany , czas leczy skolatane serca
XXX-M
Jestem tu nowa :)

Post autor: XXX-M »

Jeszcze raz dzięki naprawdę dużo mi daje to co ty mi piszesz ,przynajmniej dzięki temu forum moge komuś o tym powiedzieć co mi naprawdę pomaga i nie myliłem sie ze jesli tu może ktos pomoc to tylko inna kobieta bo wiem ze wy mnie rozumiecie ! Jeszcze raz serdecznie dziękuje za wysluchanien. :kwiatek
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

powodzenia . Mam nadzieje , ze bedziesz tu zagladał do nas na forum .
Dziekuje :kiss2
XXX-M

Dawno już tu nie zagladalem ale muszę wam powiedzieć ze okazało sie ze moja eks miało już kogoś i dlatego mnie zostawiła i co lepsze okazało sie ze to był mój kuzyn niezła historia bo nawet kiedy już nie byliśmy razem klamala mi w żywe oczy ze z nim nie jest a była ,i w sumie teraz rozumiem czemu ostatnie pól roku sie tak zachowywała a szczególnie mnie denerwoje własna głupota bo dałem sie wtedy strasznie naciągnąć ... nie mogę pojąć tylko czemu cało winę próbowała zrzucić na mnie co strasznie bolało !? Pozdrawiam
XXX-M

Mam do was jeszcze prośbę czy możecie obiektywnie ocenić mnie na postawie zdjęcia ?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Prawdopodobnie chciała wybielić siebie... lub by wymazać swoją winę, próbowała obarczyć nią Ciebie...

Co do zdjęcia, możesz wrzucić, choć pytanie po co Ci taka wiedza??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

XXX-M pisze:Mam do was jeszcze prośbę czy możecie obiektywnie ocenić mnie na postawie zdjęcia ?
A dopadł Cię przez nią jakiś kompleks? Ocenić możemy jedynie wygląd - a to nie wszystko.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
ODPOWIEDZ