Wasze kosmetyki godne polecenia
Re: Wasze kosmetyki godne polecenia
-
kolorowykwiat
- Jestem tu nowa :)
-
Jakub_Ponikarczyk
Moja dziewczyna jest wizażystką i bardzo chwali sobie płyn micelarny. Praktycznie każda klientka go u niej zamawia. Poza tym używa tych kosmetyków, gdy robi makijaże ślubne i mówi, że nigdy jej nie zawodzą.
Ja zajmuję się dystrybucją tych kosmetyków i zastnawiam się czy są w Warszawie znane.
W czwartek w Warszawie organizuję spotknie na temat robienia zakupów przez internet i możliwości z tym związanymi. Znam sposoby jak uzyskać 30% rabatu na artykuły codziennego użytku, a przy odpowiednich czynnościach nawet większe. W ofercie sklepu są też kosmetyki mineralne, które świetnie sprawdzają się w codziennej pracy mojej dziewczyny, która jest wizażystką. Polecając sklep innym możecie dorobić kilkaset złotych miesięcznie.
Gdyby któraś z was była zainteresowana zostało mi jeszcze kilka zaproszeń.
Napiszcie mi maila z prośbą o zaproszenie, jeżeli będę jeszcze miał to wyślę. Zostało mi jeszcze 7.
Spotkanie jest we czwartek (20.09) o godzinie 18:00 na ul. Towarowej 22 (Centrum Jupiter)
Na maila [email protected] wyślijcie maila o temacie "zakupy przez internet" ze swoim imieniem i nazwiskiem i numerem telefonu - uprzedzam, że pozwolę sobie zadzwonić, żeby potwierdzić przybycie.
Pozdrawiam,
Kuba
-
LoveSummer
-
jalola
-
Zorka
kremu Ziaja Ulga - za krótki skład !
odżywka do paznokci SH - najlepsze jaką miałam, a przetrawestowałam tego ilości ogromne.
Babydream sa brak SLS i silikonów
Seria Alterra z Rossmanna za naturalość, duże brawa dla dezodorantu w kluce za brak aluminium w składzie