wanna czy prysznic?
-
Luśka
wanna czy prysznic?
co wolicie? ja lubię długie kąpiele z dużą iloscią piany...ale szybki prysznic to też fajna sprawa.u nas w domku wanna na szczęście 
-
evka
Re: wanna czy prysznic?
Ja stanowczo prysznic z glebokim brodzikiem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
agat
U mnie jest wanna ale jak tylko będziemy zmieniać lokum to postaram się by była i wanna i prysznic. A co... Jak szaleć to szaleć a ja nie lubię brać prysznic w wannie ani kąpać się w brodziku a lubię i jedno i drugie w zależności od nastroju 
-
milanogirl
A może wanna z osłonką?:
Ostatnio zmieniony śr cze 05, 2013 2:36 pm przez milanogirl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Panna_M
Ja bym wybrała pomysł milanogirl 
Lubię codziennie brać prysznic, a raz do czasu gorącą długą kapiel, a muszę połączyć te dwie rzeczy. Więc na pewno wybieram opcję wanny z osłonką
Lubię codziennie brać prysznic, a raz do czasu gorącą długą kapiel, a muszę połączyć te dwie rzeczy. Więc na pewno wybieram opcję wanny z osłonką
-
evka
Te oslonki sa skladane nie wszystki oczywiscie musisz popatrzec w sklepach
Ato wanno prysznic taki che miec i postawie na swoim jak zawsze zreszta hihih
Ato wanno prysznic taki che miec i postawie na swoim jak zawsze zreszta hihih
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Luśka
moi rodzice sobie taki kupili..mnie jeszcze nie stać hehe...ale polecam...deszczownica na górze..masażer plecków i nóg...a do tego radyjko sobie gra..i można się pluskać godzinami:)
-
meredith
Jest zajebisty
to wiesz siostrzyczko będę u Ciebie jeszcze częstszym gościem 
-
hanka32
OK! Tylko nie za drogie tak po znajomości za pół ceny hi hi hi

-
jagoda
ja myślę że wanna jak dobrze się ja ustawi można z niej korzystać także w funkcji prysznica
ale nie ma to jak długa kapiel w wannie... ehhhh
-
deborah83
ja zawsze wolałam prysznic, do momentu kiedy sama nie miałam mieszkania do urządzenia. Zawsze podobały mi się prysznice z przeźroczystym wejściem - nawet nie rozsuwane tylko otwierane:)Rodzice jednak przekonali mnie, że taki prysznic jest strasznie trudny w utrzymaniu i po każdej kąpieli musiałabym polerować drzwi:)Teraz mam wannę i jestem bardzo zadowolona:)Jak tylko chcę to robię sobie pseudopryszcznic a jak jestem spięta lub nawet zmarznięta to robię sobię dłuuugą gorącą kąpiel:) 
-
dione
to też zależy od tego jak dużą ma się łazienkę, jeżeli nie mamy za dużo miejsca, to na pewno lepszym rozwiązaniem jest kabina prysznicowa, no ale jeżeli metraż jest większy to moim zdaniem wanna jest lepszym rozwiązaniem, a w ogóle rewelacyjnie byłoby gdyby miejsca było na tyle dużo, żeby pozwolić sobie i na prysznic i na wannę 
-
aura
Ja przez pół życia miałam wannę, potem wymieniliśmy ją na prysznic i jakoś nie żałuję. W łazience jest więcej miejsca i wody mniej się marnuje. Chociaż nie przeczę, że bywają chwile, kiedy wolałabym jednak posiedzieć w wannie i się zrelaksować, chociaż takie myśli nachodzą mnie dość rzadko 
-
Cukiereczek19
Oczywiście że wanna i długieeee kąpiele i mega dużo pianki i takie tam klimaty
)
-
szarotka
Ja też uwielbiam kąpiele więc mam wannę, a można sobie zainstalować tzw. parawan nawannowy i brać prysznic w wannie, czyli takie dwa w jednym.
-
naughty_girl
ja tez mam chrapkę i na to i na to.tzn prysznic mam dość fajny, ale wanna to jest to
)) http://www.projektoskop.pl/a-7049-relak ... m-spa.html 
-
babuszka
ciekawy artykułnaughty_girl pisze:ja tez mam chrapkę i na to i na to.tzn prysznic mam dość fajny, ale wanna to jest to)) http://www.projektoskop.pl/a-7049-relak ... m-spa.html
-
Cara
Zarówno wanna, jak i prysznic mają swoje zalety. Bardzo lubie wylegiwac się w wannie, ale z drugiej strony prysznic jest szybszy i szybciej możemy "dojść do siebie", gdy nam na tym bardzo zależy.
-
kaska8787
Jeżeli wybierać pomiędzy prysznicem a wanną - to prysznic. Bardziej funkcjonalny. Ale jako miłośniczka weekendowym kąpieli zrobiłabym wszystko aby i wanna i prysznic zmieściły się w łazience