Planuję kocioł na pellet

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
deepmaze
Miła Kobietka

Planuję kocioł na pellet

Post autor: deepmaze »

Cześć, planuję kocioł na pellet i przydałaby się firma, która zrobi wszystko od A do Z – montaż, wod-kan i ogrzewanie. Fajnie by było, jak by znała się też na innych rzeczach, bo może jeszcze przekonają mnie do innego rozwiązania.
Hivaa
Fajna Kobietka

Re: Planuję kocioł na pellet

Post autor: Hivaa »

Ecoterm (https://ecoterm.wroclaw.pl/) ogarnia nowoczesne systemy grzewcze – pompy ciepła, kotły gazowe, podłogówkę czy instalacje wodno-kanalizacyjne. Robią to szybko, fachowo i bez zbędnego stresu. Działają w okolicach Wrocławia do 100 km.
ursacheba
Jestem tu nowa :)

Re: Planuję kocioł na pellet

Post autor: ursacheba »

Patrząc jakie są problemy z pelletem teraz, a jakie były kiedyś problemy z węglem, to ja się cieszę, ze nie mam takiego ogrzewania. Nie ma u mnie skoków cen, jest dość stabilnie, bo mam na prąd. Przy taryfach dynamicznych jest naprawdę dobrze. A ogrzewanie panelami na podczerwień od Eco Partner jest po prostu wygodne. Same panele na suficie i zero obsługi. Praktycznie sie o tym nie myśli.
ODPOWIEDZ