wanna czy prysznic?
Re: wanna czy prysznic?
Wanna z hydromasażem:D ale obok musi stać kabina, gdyby był potrzebny szybki prysznic 
- MajkaSzczecin
- Jestem tu nowa :)
Zdecydowanie prysznic, wanny wyszły z mody. A jak się zachce romantyzmów w wodzie, to namówić faceta na wypad do jakiegoś hotelu, oni lubią takie urozmaicenia we wszelkich dziedzinach 
-
buziaczek88
- Miła Kobietka
Ja mam wannę i prysznic ale szczerze mówiąc odkąd mam prysznic to praktycznie nie korzystam z wanny:/Tak więc moim zdaniem prysznic górą:)
Jak pod prysznicem celebrować kąpiel? Wybieram wannę! 
Pozdrawiam reno
Sklep Sarmata.pl
Sklep Sarmata.pl
zdecydowanie prysznic jest szybszy.. ale jednak człowiek czasem chce poleżeć i sie odprężyć...buziaczek88 pisze:Ja mam wannę i prysznic ale szczerze mówiąc odkąd mam prysznic to praktycznie nie korzystam z wanny:/Tak więc moim zdaniem prysznic górą:)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Prysznic. Szybko i chyba zdrowiej.
Dokładnie... Czasem dobrze jest poleżeć, zrelaksować się w wannie pełnej ciepłej wody, do tego jakaś piana i hajlajf.Hadassa pisze: zdecydowanie prysznic jest szybszy.. ale jednak człowiek czasem chce poleżeć i sie odprężyć...
Kiedyś byłam zwolenniczą wanien a ostatnio uwielbiam tkwić pod prysznicem i wanna z hydromasażem poszła w odstawkę.
Myślę, że dobrze jest mieć i jedno i drugie jeżeli jest taka możliwość.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Zdecydowanie wanna;) nic nie zastąpi wypoczynku w wannie pełnej gorącej piany;)
-
rozanna692
Oczywiście wanna, można wziąć szybki prysznic i poleżeć w cieplutkiej wodzie z dobrą książką 
Bardzo dobra restauracja w Rzeszowie - co polecacie?
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Ja mam wannę... ponieważ można poleżeć w ciepłej wodzie, napawać się aromatem olejku lub soli dodanej do kąpieli, wymoczyć się w pianie... a w razie potrzeby także zaciągnąć zamontowaną na relingu zasłonkę i wziąć szybki prysznic.
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
Kiedyś wolałam prysznic, ale z czasem zmieniłam zdanie. Potrzebowałam położyć się w zamkniętej łazience, gdzie nikt by mi nie przeszkadzał, żeby odprężyć się. Dlatego wymieniłam prysznic na wannę. Bo żyjąc ciągle w biegu to można się wykończyć... do pracy w biegu, do sklepu w biegu, obiad w biegu... do tego prysznic w biegu. Trzeba znaleźć chwilę na odpoczynek.
Wanny z hydromasażem - http://aquadesignstudio.pl
Mam dwie łazienki. W jednej mam wannę, a w drugiej prysznic i to jest chyba idealne rozwiązanie... aczkolwiek prysznic można i w wannie wziąć na upartego 
Mam i wannę i prysznic, dlatego jak teraz na to patrzę, to zarówno jedno jak i drugie się przydaje. Jak chcę odpocząć, to wchodzą do wanny i leżę w niej z godzinę. Prysznic, to tak na szybko się umyć po przyjściu z pracy.
Fajnie macie z tymi dwoma łazienkami
Ja jak miałam wannę to chciałam mieć prysznic, a później jak miałam prysznic to brakowało mi wanny
jak będę miała w końcu jakiś większy dom, to na pewno będę miała dwie łazienki.
www.ozdobniczek.pl - sklep decoupage
Ale to też nie problem, bo teraz są wanny, które są połączone z kabiną
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
gosianovak
To takie dwa w jednym. Praktyczniejszy jest prysznic, bo mnie się wody zużywa i mniej czasu zabiera oraz lepiej spłukuje, bo pod bieżącą wodą, a nie z wanny.
ortodonta Piaseczno
- kokoszanel
- Super Gaduła
stanowczo wanny. Mam zamontowany przy wannie prysznic więc wilk syty i owca cała - gdy ktoś chce prysznica to i nie ma problemu. Ale ja stanowczo wolę zazwyczaj poleżeć w wannie... niemniej jednak prysznic sprawdza się gdy przychodzą ciepłe letnie dni. Często wskakuje pod prysznic nawet i trzy razy dziennie - bo jest tak gorąco że nie ma innej opcji
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
dla mnie ideałem jest jak dla rodziny 4+ jest w domu i wanna i prysznic (osobno). Wtedy 2 osoby mogą się kąpać w tym samym czasie co jest znacznym ułatwieniem przy większej ilości domowników. Na szczęście od 2 lat tak mam i jest to super rozwiązanie.

Jak dla nas prysznic okazał się być strzałem w dziesiątkę
Dla mnie zdecydowanie wanna. Nie ma nic fajniejszego niż relaks w wannie po ciężkim dniu 
https://dotwojegodomu.wordpress.com/
Ja tam wolę prysznic, zwłaszcza taki z deszczownicą. Super są teraz kabiny walk-in.
Rogatka - kwiaciarnia Kraków
Nie pamiętam już kiedy ostatnio brałam kąpiel...
Mamy wannę, mimo to bierzemy w niej szybki prysznic, ani ja ani Józek się nie kąpiemy, więc jest to zbędny sprzęt w mieszkaniu. Gdybym robiła remont łazienki to bez zastanowienia instaluję prysznic zamiast wanny.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

-
KasiaKatarzyna91
ja narazie mam tylko prysznic (czekam na wykończenie drugiej łazienki), na codzień się sprawdza, ale tęsknię za wypoczynkiem w wannie pełnej aromatycznych olejków i takie tam 
producent szamb betonowych częstochowa
Otóż to.mańka pisze:Dla mnie zdecydowanie wanna. Nie ma nic fajniejszego niż relaks w wannie po ciężkim dniu
Prysznic też ma swój urok, więc najlepszym rozwiązaniem jest mieć i to i to.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...