Wakacje

Czyli to co kobiety "podobno" lubią najbardziej. Plotki nie tylko z życia gwiazd w tym właśnie dziale.
ODPOWIEDZ
paatka23
Fajna Kobietka

Wakacje

Post autor: paatka23 »

Cześć, macie już plany na tegoroczne wakacje? Ja jadę z biurem Itaka do Grecji. Wybrałam ich, bo to sprawdzone biuro, z ogromnym (33letnim!) doświadczeniem i świetnym podejściem do klienta. A Wy gdzie się wybieracie?
Halirala
Miła Kobietka

Re: Wakacje

Post autor: Halirala »

U mnie stanadrodwo - wycieczka objazdowa z biurem Konsorcjum.pl. Teraz czas na Izrael. Jestem bardzo ciekawa tego kraju, ze względu na dużą mieszankę kulturową, która bardzo mnie fascynuje. Czekam i odliczam dni :)
jagina
Miła Kobietka

Re: Wakacje

Post autor: jagina »

W tym roku ze znajomymi zdecydowaliśmy się na wycieczkę do Birmy z https://egzotika.pl/ już nie możemy się doczekać. Program wygląda imponująco: zwiedzanie świątyń w Bagan, rejs po jeziorze Inle, Yangon z jego kolonialnym klimatem i złotymi pagodami. To nie jest typowy wypoczynek, tylko prawdziwa podróż z przygodą, lokalnymi smakami i historią. Cieszy nas, że grupa jest mała, a plan dopracowany – dokładnie to, czego szukaliśmy.
ODPOWIEDZ