Wakacje

Czyli to co kobiety "podobno" lubią najbardziej. Plotki nie tylko z życia gwiazd w tym właśnie dziale.
ODPOWIEDZ
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Wakacje

Post autor: klaudiakkk22 »

Hej, z jakim biurem podróży zawsze jeździcie? Ja w tym roku jadę pierwszy raz gdzieś dalej niż nad polskie morze i zastanawiam się jaką firmę wybrać. Dużo osób polecało mi biuro Itaka, podobno są bardzo profesjonalni i mają aż 8 milionów zadowolonych klientów, co musi o czymś świadczyć. Co sądzicie?
rogatka
Fajna Kobietka

Re: Wakacje

Post autor: rogatka »

Jana Travel od kilkunastu lat. Biuro stacjonarne mają w Warszawie na Marszałkowskiej. Najlepsze wczasy, najlepiej skrojone na potrzeby poszczególnych klientów.
Dagmi
Jestem tu nowa :)

Post autor: Dagmi »

Czy wyjeżdżając za granicę myślicie o roamingu by bez problemu móc się kontaktować z rodziną i znajomymi w Polsce? Ja właśnie przeniosłam swój numer do Otvarta i mam w wykupionym abonamencie zagwarantowany bezpłatny wakacyjny roaming na 14 dni z którego mogę skorzystać 2 razy w roku. Wystarczy, że na 24h przed wyjazdem go aktywuję i już nie muszę się martwić bo mam 500 minut rozmów w UE, Norwegii, Islandii i Lichtensteinie
Tama
Miła Kobietka

Post autor: Tama »

My stawiamy na wakacje w Polsce. Ulubione nasze miejsce na wakacyjny wypoczynek to Rewal. Mamy tam też już sprawdzony ośrodek, gdzie najlepiej wypoczywamy. Jest to Adamówka przy ul. Lipowej, fajne nowe domki, bardzo wygodne i świetnie zlokalizowane - z dala od gwaru ale blisko do morza. W ośrodku można płacić bonem turystyczny i jeśli jeszcze go macie, to te wakacje są ostatnią szansą do jego wykorzystania.
wiki0001
Jestem tu nowa :)

Post autor: wiki0001 »

Jak co roku, stawiam na wakacje z Konsorcjum.pl. Mam do nich pełne zaufanie i każdy urlop, na jakim z nimi jechałam, był niezwykle udany. Podczas tegorocznych wolnych dni wybieram się do Gruzji. Wspaniałe widoki i gruzińskie wino to coś, na co czekam z niecierpliwością!
Halirala
Miła Kobietka

Post autor: Halirala »

Ja nie mogę się doczekać tegorocznych wakacji! Jestem bardzo podekscytowana, bo to pierwszy tak egzotyczny wyjazd dla mnie. Lecimy na Antarktydę! Jestem zachwycona i naprawdę, polecam biuro Konsorcjum.pl, które organizuje takie wojaże!
ODPOWIEDZ