w trasę samochodem

Gdzie pojechać na urlop? Co ciekawego zobaczyć? Gdzie miło wypocząć? Takie tematu znajdziemy w tym dziale.
ODPOWIEDZ
jimena20
Jestem tu nowa :)

w trasę samochodem

Post autor: jimena20 »

Hej! Jakimi autami jezdzicie w trasy? ja wybieram sie w góry i zastanawiam sie czy podolam swoim autem (yaris hybrid). wszystko zalezy od warunkow w sumie, czy bedzie snieg, itd. mam nadzieje ze bedzie ok!
Awatar użytkownika
Czarna
Gadatliwa Kobietka

Re: w trasę samochodem

Post autor: Czarna »

Kiedyś jeździło się maluchem i dawało radę, a yariska miałaby mieć z tym problem?
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Matko i córko ale problem.
Każdym samochodem można zrobić każdą trasę jeżeli tylko stan techniczny jest ok.
Ja jeżdżę każdym jednym jeździdłem jakie mi tylko w łapy wpadnie... czasami tylko klnę że mnie plecy bolą jak auto ma kiepskie fotele. No i przydała by się moc by można było lecieć jakąś rozsądną prędkością.
Awatar użytkownika
badgirl23
Miła Kobietka

Post autor: badgirl23 »

Nigdy nie było problemów czym się jedzie :) ważne w jakim stanie. Yaris sobie poradzi, z doświadczenia wiem jednak, że podjazdy na posesje w górach (czeskich) wymagają łańcuchów więc radzę się zaopatrzyć. Jednak mocy Ci wystarczy :P jakoś się wczołgasz ;)
http://www.amadu.pl
bania666
Jestem tu nowa :)

Post autor: bania666 »

Najważniejsze to się nie śpieszyć :) Wolniej jedziesz - dojedziesz. Taki cytat ojca mojego znajomego :)
http://www.uniivaa.pl odważ się na lepsze życie :)
ODPOWIEDZ