w trasę samochodem
w trasę samochodem
Hej! Jakimi autami jezdzicie w trasy? ja wybieram sie w góry i zastanawiam sie czy podolam swoim autem (yaris hybrid). wszystko zalezy od warunkow w sumie, czy bedzie snieg, itd. mam nadzieje ze bedzie ok!
Re: w trasę samochodem
Kiedyś jeździło się maluchem i dawało radę, a yariska miałaby mieć z tym problem?
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
No colours anymore, I want them to turn black
- redorange666
- Samiec
Matko i córko ale problem.
Każdym samochodem można zrobić każdą trasę jeżeli tylko stan techniczny jest ok.
Ja jeżdżę każdym jednym jeździdłem jakie mi tylko w łapy wpadnie... czasami tylko klnę że mnie plecy bolą jak auto ma kiepskie fotele. No i przydała by się moc by można było lecieć jakąś rozsądną prędkością.
Każdym samochodem można zrobić każdą trasę jeżeli tylko stan techniczny jest ok.
Ja jeżdżę każdym jednym jeździdłem jakie mi tylko w łapy wpadnie... czasami tylko klnę że mnie plecy bolą jak auto ma kiepskie fotele. No i przydała by się moc by można było lecieć jakąś rozsądną prędkością.
Nigdy nie było problemów czym się jedzie
ważne w jakim stanie. Yaris sobie poradzi, z doświadczenia wiem jednak, że podjazdy na posesje w górach (czeskich) wymagają łańcuchów więc radzę się zaopatrzyć. Jednak mocy Ci wystarczy
jakoś się wczołgasz 
http://www.amadu.pl
Najważniejsze to się nie śpieszyć
Wolniej jedziesz - dojedziesz. Taki cytat ojca mojego znajomego