Wakacje w Polsce czy zagranicą?
Wakacje w Polsce czy zagranicą?
Hej
No właśnie jak wolicie? Wakacje w Polsce czy może zagranicą? Gdzie jest lepiej? Gdzie Wy wolicie spędzać wakacje?
No właśnie jak wolicie? Wakacje w Polsce czy może zagranicą? Gdzie jest lepiej? Gdzie Wy wolicie spędzać wakacje?
Zapraszam na mój portalik: e-Kaszuby.pl
-
grazynka12
Re: Wakacje w Polsce czy zagranicą?
my w tym roku z mężem i dzieciakami do Dziwnowa ośrodka Dankar.
podobno wymarzony dla rodzin z dziećmi - zobaczymy ;>
podobno wymarzony dla rodzin z dziećmi - zobaczymy ;>
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Mnie się marzy zagraniczna podróż ale chyba jeszcze musimy się z nią wstrzymać 
Amantium irae amoris integratio.
Po większosci w Polsce
bo jednak jest masa pięknych miejsc wartych zobaczenia 
Jednak i za granicę człowiek chce wyjechać... Myśmy zaczeli planować wyjazd do Indii
Jednak i za granicę człowiek chce wyjechać... Myśmy zaczeli planować wyjazd do Indii
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
eDom
Wakacje w Polsce mają wiele do zaoferowania. Można doskonale wypocząć nad mazurskimi jeziorami, a jak ktoś woli bardziej aktywny wypoczynek doskonałym celem są Bieszczady 
Zdecydowanie za granicą. Ja znalazłamtanie loty do Australii i w tym roku będę kicać z kangurami 
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
eDom
Australia musi być niesamowita- zazdrościmy i czekamy na relację z podróży 
-
Amaretto
Mimo, że lubię czasami wybrać się na wakacje zagraniczne zazwyczaj zwiedzam naszą Polskę - moim zdaniem w naszym kraju jest tak wiele pięknych miejsc, że wystarczy jedynie trochę poszukać.
Pięknie jest na przykład nad naszym Bałtykiem. Byliście kiedyś w Słowińskim Parku Narodowym? Prawdziwie dzika przyroda.
Mogę Wam polecić miejscowość Rowy.
Post moderowny
Proszę nie spamować forum.
Pięknie jest na przykład nad naszym Bałtykiem. Byliście kiedyś w Słowińskim Parku Narodowym? Prawdziwie dzika przyroda.
Mogę Wam polecić miejscowość Rowy.
Post moderowny
Proszę nie spamować forum.
-
eDom
Jakie jeszcze ciekawe miejsca możecie polecić w Polsce
?
Jeśli ktoś myśli o prawdziwym wypoczynku, to tylko zagranica. Głównie ze względu na pogodę. Po prostu w Grecji, Turcji czy Hiszpanii jest gwarancja słońca i wysokich temperatur.
Ja od czasu gdy stałam się mamą dwójki małych dzieci rzadko wyjeżdżam na wakacje zagraniczne. Wolę podróżować po Polsce. W ostatnim czasie często wypoczywamy w centrum rekreacyjnym Promenadzie nieopodal Warszawy. Polecam każdemu rodzicowi ponieważ jest tam bardzo dużo atrakcji dla maluchów : ścianka wspinaczkowa, dmuchany zamek, konie.
Można sobie tam wynająć noclegi. Są moim zdaniem w dobrych cenach jak na komfort który nam oferują
Można sobie tam wynająć noclegi. Są moim zdaniem w dobrych cenach jak na komfort który nam oferują
Wakacje zagranicą, ale niedaleko, bo u sąsiadów z południa
Ja nie przepadam za tropikami, lubię się odprężyć, ale i pozwiedzać. Wybieram się, więc do Pragi, magicznej, klimatycznej. Byłam już raz, ale na jednodniowej wycieczce, ale czuję niedosyt. A przy okazji do SPA.
Post moderowny
Post moderowny
Ostatnio zmieniony ndz lip 28, 2013 11:59 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
-
eDom
Praga jest świetna. Zawsze można zorganizować podróż na własną rękę i zarezerwować apartament dla całej rodziny.Polecamy zwłaszcza zwiedzenie rynku starego Miasta z kościołem św. Mikołaja i Muzeum Narodowego na Placu Wacława 
Ostatnio zmieniony pn maja 20, 2013 3:53 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Praga jest piękna, a pobyt nei kosztuje wcale dużo więcej niż w polskich największym miastach. Zdecydowanie lepiej wybrać się gdzieś za granicę - tanie loty, promocje hotelowe.
e-papieros - moja strona o elektronicznych papierosach
Polska ma kilka naprawdę pięknych rejonów, ale pogoda jest aktualnie tam niestabilna, że bałabym się wykorzystywać urlop na dwa tygodnie w deszczu. Wolałabym jednak jakieś tanie wakacje za granicą. Kusi mnie np. Grecja, Hiszpania i Włochy.
Wolę za granicą, zdecydowanie
Najczęściej jednak spędzam wakacje w Polsce.
naprawa laptopów warszawa
-
Amaretto
Ja w tym roku wypoczywam w Polsce
Wynajęliśmy ze znajomymi pokoje w Promenadzie - świetne centrum rekreacyjne przy Zalewie Zegrzyńskim nieopodal Warszawy. Zamierzamy spędzić tam kilka dni w lipcu.
W ostatnim czasie często bywam tam na weekendy. Mają tyle różnych atrakcji, że po prostu nie sposób się nudzić
Polecam każdemu - szczególnie rodzinom z dziećmi - maluchy na pewno znajdą coś dla siebie.
W ostatnim czasie często bywam tam na weekendy. Mają tyle różnych atrakcji, że po prostu nie sposób się nudzić
Polecam każdemu - szczególnie rodzinom z dziećmi - maluchy na pewno znajdą coś dla siebie.
-
eDom
A jakie miejscowości w Polsce polecacie w takim razie
?
Ja lubię wyjeżdżać zagranicę, ale niedaleko- Czechy lub Słowacja. Wróciłam ostatnio z Pragi, a teraz zafundowałam wyjazd rodzicom do zdrowotnego SPA w Piestanach SPAM Będą mogli odpocząć, zregenerować siły i poddać się zabiegom zdrowotnym. Fajne miejsce dla ludzi, którzy chcą zadbać o zdrowie i miło spędzić urlop.
Ostatnio zmieniony śr cze 19, 2013 10:03 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
apollo
Polska, tym bardziej patrząc na to, jakie mamy w chwili obecnej oferty. Sami zobaczcie np. to - SPAM Można tanio wyjechać do miejsca z basenem, kortem i atrakcjami. Poza tym można za darmo zabrać na taki wyjazd dzieci. Czego chcieć więcej? 
Ostatnio zmieniony pt lip 26, 2013 9:03 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
tak to ładnie opisałaś, ze chyba na prawdę nic więcej nie można chcieć
ja osobiście wolę wakacje za granicą, a szczególnie tam gdzie mam zagwarantowane słońce i ciepełko 
Polska jest na tyle pięknym krajem, że nie widzę potrzeby wyjeżdżania za granicę na wakacje. Jest tyle pięknych miejsc, które są nam nie znane, że jakbyśmy zobaczyli zdjęcia tych miejsc to byśmy w życiu nie powiedzieli, że to nasza Polska 
podkład maybelline od eZebra
-
nasztos
Zdecydowanie za granicą, najlepiej własnym samochodem - wtedy jest największa wolność...
Tylko najlepiej załątwić sobie na taką trasę auto na instalacje lpg, żeby nie wpaść potem w depresję z powodu kosztów...
Ostatnio zmieniony sob cze 29, 2013 10:57 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko w Polsce! Polecam od siebie Bieszczady - cisza , spokój, relaks 
Gorąco polecam Wam bieszczady noclegi - spis noclegów i domków w Bieszczadach. Każdy kto wybiera się na wakacje w Bieszczady powinien się zaznajomić ze stroną.
-
Amaretto
Ja w ostatnim czasie ciągle myślę o wycieczce na południe Europy. Znalazłam w sieci bardzo ciekawe oferty: wycieczki do Portugalii i zastanawiam się czy nie odwiedzić tego kraju
Słyszałam o nim wiele dobrego. Oglądałam wiele zdjęci i bardzo chcialabym się tam wybrać. Może w sierpniu znajdę trochę wolnego czasu.
Ostatnio zmieniony pn lip 01, 2013 6:30 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.