Wakacje w Polsce czy zagranicą?

Gdzie pojechać na urlop? Co ciekawego zobaczyć? Gdzie miło wypocząć? Takie tematu znajdziemy w tym dziale.
ODPOWIEDZ
przybor
Jestem tu nowa :)

Wakacje w Polsce czy zagranicą?

Post autor: przybor »

Hej
No właśnie jak wolicie? Wakacje w Polsce czy może zagranicą? Gdzie jest lepiej? Gdzie Wy wolicie spędzać wakacje?
Zapraszam na mój portalik: e-Kaszuby.pl
grazynka12

Re: Wakacje w Polsce czy zagranicą?

Post autor: grazynka12 »

my w tym roku z mężem i dzieciakami do Dziwnowa ośrodka Dankar.

podobno wymarzony dla rodzin z dziećmi - zobaczymy ;>
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Mnie się marzy zagraniczna podróż ale chyba jeszcze musimy się z nią wstrzymać :cry:
Amantium irae amoris integratio.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Po większosci w Polsce ;) bo jednak jest masa pięknych miejsc wartych zobaczenia ;)
Jednak i za granicę człowiek chce wyjechać... Myśmy zaczeli planować wyjazd do Indii ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
eDom

Post autor: eDom »

Wakacje w Polsce mają wiele do zaoferowania. Można doskonale wypocząć nad mazurskimi jeziorami, a jak ktoś woli bardziej aktywny wypoczynek doskonałym celem są Bieszczady :)
julitaa

Post autor: julitaa »

Zdecydowanie za granicą. Ja znalazłamtanie loty do Australii i w tym roku będę kicać z kangurami :)

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
eDom

Australia musi być niesamowita- zazdrościmy i czekamy na relację z podróży :)
Amaretto

Post autor: Amaretto »

Mimo, że lubię czasami wybrać się na wakacje zagraniczne zazwyczaj zwiedzam naszą Polskę - moim zdaniem w naszym kraju jest tak wiele pięknych miejsc, że wystarczy jedynie trochę poszukać.
Pięknie jest na przykład nad naszym Bałtykiem. Byliście kiedyś w Słowińskim Parku Narodowym? Prawdziwie dzika przyroda.
Mogę Wam polecić miejscowość Rowy.

Post moderowny
Proszę nie spamować forum.
eDom

Jakie jeszcze ciekawe miejsca możecie polecić w Polsce :)?
Awatar użytkownika
majkaS

Post autor: majkaS »

Jeśli ktoś myśli o prawdziwym wypoczynku, to tylko zagranica. Głównie ze względu na pogodę. Po prostu w Grecji, Turcji czy Hiszpanii jest gwarancja słońca i wysokich temperatur.
krysia19
Miła Kobietka

Post autor: krysia19 »

Ja od czasu gdy stałam się mamą dwójki małych dzieci rzadko wyjeżdżam na wakacje zagraniczne. Wolę podróżować po Polsce. W ostatnim czasie często wypoczywamy w centrum rekreacyjnym Promenadzie nieopodal Warszawy. Polecam każdemu rodzicowi ponieważ jest tam bardzo dużo atrakcji dla maluchów : ścianka wspinaczkowa, dmuchany zamek, konie.
Można sobie tam wynająć noclegi. Są moim zdaniem w dobrych cenach jak na komfort który nam oferują ;)
jasama
Miła Kobietka

Post autor: jasama »

Wakacje zagranicą, ale niedaleko, bo u sąsiadów z południa :) Ja nie przepadam za tropikami, lubię się odprężyć, ale i pozwiedzać. Wybieram się, więc do Pragi, magicznej, klimatycznej. Byłam już raz, ale na jednodniowej wycieczce, ale czuję niedosyt. A przy okazji do SPA.

Post moderowny
Ostatnio zmieniony ndz lip 28, 2013 11:59 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
eDom

Praga jest świetna. Zawsze można zorganizować podróż na własną rękę i zarezerwować apartament dla całej rodziny.Polecamy zwłaszcza zwiedzenie rynku starego Miasta z kościołem św. Mikołaja i Muzeum Narodowego na Placu Wacława :)
Ostatnio zmieniony pn maja 20, 2013 3:53 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
asiamach

Post autor: asiamach »

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Praga jest piękna, a pobyt nei kosztuje wcale dużo więcej niż w polskich największym miastach. Zdecydowanie lepiej wybrać się gdzieś za granicę - tanie loty, promocje hotelowe.
e-papieros - moja strona o elektronicznych papierosach
Awatar użytkownika
bikini
Fajna Kobietka

Post autor: bikini »

Polska ma kilka naprawdę pięknych rejonów, ale pogoda jest aktualnie tam niestabilna, że bałabym się wykorzystywać urlop na dwa tygodnie w deszczu. Wolałabym jednak jakieś tanie wakacje za granicą. Kusi mnie np. Grecja, Hiszpania i Włochy.
Awatar użytkownika
Olifanto

Post autor: Olifanto »

Wolę za granicą, zdecydowanie :) Najczęściej jednak spędzam wakacje w Polsce.
naprawa laptopów warszawa
Amaretto

Ja w tym roku wypoczywam w Polsce ;) Wynajęliśmy ze znajomymi pokoje w Promenadzie - świetne centrum rekreacyjne przy Zalewie Zegrzyńskim nieopodal Warszawy. Zamierzamy spędzić tam kilka dni w lipcu.
W ostatnim czasie często bywam tam na weekendy. Mają tyle różnych atrakcji, że po prostu nie sposób się nudzić ;)
Polecam każdemu - szczególnie rodzinom z dziećmi - maluchy na pewno znajdą coś dla siebie.
eDom

A jakie miejscowości w Polsce polecacie w takim razie :)?
jasama
Miła Kobietka

Post autor: jasama »

Ja lubię wyjeżdżać zagranicę, ale niedaleko- Czechy lub Słowacja. Wróciłam ostatnio z Pragi, a teraz zafundowałam wyjazd rodzicom do zdrowotnego SPA w Piestanach SPAM Będą mogli odpocząć, zregenerować siły i poddać się zabiegom zdrowotnym. Fajne miejsce dla ludzi, którzy chcą zadbać o zdrowie i miło spędzić urlop.
Ostatnio zmieniony śr cze 19, 2013 10:03 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
apollo

Post autor: apollo »

Polska, tym bardziej patrząc na to, jakie mamy w chwili obecnej oferty. Sami zobaczcie np. to - SPAM Można tanio wyjechać do miejsca z basenem, kortem i atrakcjami. Poza tym można za darmo zabrać na taki wyjazd dzieci. Czego chcieć więcej? ;-)
Ostatnio zmieniony pt lip 26, 2013 9:03 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

tak to ładnie opisałaś, ze chyba na prawdę nic więcej nie można chcieć :P ja osobiście wolę wakacje za granicą, a szczególnie tam gdzie mam zagwarantowane słońce i ciepełko :)
semerdzi

Post autor: semerdzi »

Polska jest na tyle pięknym krajem, że nie widzę potrzeby wyjeżdżania za granicę na wakacje. Jest tyle pięknych miejsc, które są nam nie znane, że jakbyśmy zobaczyli zdjęcia tych miejsc to byśmy w życiu nie powiedzieli, że to nasza Polska :)
podkład maybelline od eZebra
nasztos

Post autor: nasztos »

Zdecydowanie za granicą, najlepiej własnym samochodem - wtedy jest największa wolność...:) Tylko najlepiej załątwić sobie na taką trasę auto na instalacje lpg, żeby nie wpaść potem w depresję z powodu kosztów...
Ostatnio zmieniony sob cze 29, 2013 10:57 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
maniura

Post autor: maniura »

Tylko w Polsce! Polecam od siebie Bieszczady - cisza , spokój, relaks :)
Gorąco polecam Wam bieszczady noclegi - spis noclegów i domków w Bieszczadach. Każdy kto wybiera się na wakacje w Bieszczady powinien się zaznajomić ze stroną.
Amaretto

Ja w ostatnim czasie ciągle myślę o wycieczce na południe Europy. Znalazłam w sieci bardzo ciekawe oferty: wycieczki do Portugalii i zastanawiam się czy nie odwiedzić tego kraju ;) Słyszałam o nim wiele dobrego. Oglądałam wiele zdjęci i bardzo chcialabym się tam wybrać. Może w sierpniu znajdę trochę wolnego czasu.
Ostatnio zmieniony pn lip 01, 2013 6:30 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ