WSPANIALE:):) szczęścia życzęshe336 pisze:Jeśli chodzi o mnie to rocznikowo lat 20 i nie żałuję. Czułam się na to gotowa. Było pięknie...i cieszy mnie fakt, że to był mój pierwszy i mam nadzieję, że ostatni...
A ja byłam pierwszą mojego narzeczonego. :]
W jakim wieku przeżyłyście swój pierwszy raz?
-
lidka86
Re: W jakim wieku przeżyłyście swój pierwszy raz?
-
she336
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć... :* Niech to szczęście trwa wiecznie i się nie kończy... ;D
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
14, 15 lat na uprawianie seksu i macie dziecka to jest jakaś patologia chyba. Ja tak uważam przecież to jeszcze dzieci są. Chyba się zgodzicie. Ja miałam 18 lat. I czekałam ze swoim chłopakiem aż je skończę. Brak pospiechu to jest dla mnie dojrzała decyzja i naprawdę związek jeśli wtedy przetrwa jest silniejszy.
Ostatnio zmieniony pn lut 06, 2012 5:45 pm przez sylwia1991, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dzo
ale piszesz o kimś konkretnym ?sylwia1991 pisze:14, 15 lat na uprawianie seksy i macie dziecka to jest jakaś patologia chyba. Ja tak uważam przecież to jeszcze dzieci są.
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
-
Melisa
Kuzynka mojej kuzynki 14 lat i w ciąży, masakra. 14 lat to ja o seksie jeszcze nie myślałam, pewnie nawet dokładnie nie wiedziałam jak to sie robi
ale czasy sie zmieniają niestety...
-
dzo
dla mnie też jest to jakieś nieporozumienie...
ja jak miałam 14lat to dopiero zaczynałam marzyć o pocałunku z języczkiem a do seksu to jeszcze daleko mi było

ja jak miałam 14lat to dopiero zaczynałam marzyć o pocałunku z języczkiem a do seksu to jeszcze daleko mi było
-
she336
Potwierdzamdzo pisze:dla mnie też jest to jakieś nieporozumienie...
ja jak miałam 14lat to dopiero zaczynałam marzyć o pocałunku z języczkiem a do seksu to jeszcze daleko mi było![]()
![]()
- Matrioszka
- Jestem tu nowa :)
Ale spójrz na to z drugiej strony: w wieku 32 lat taka mamusia będzie miała dorosłą 18 letnią córkę. Czyli obowiązek rodzicielski spełniony i można się jeszcze bawić, całe życie przed taką młodocianą mamą. Kto powiedział, że możemy bawić się do 30-stki, a potem całe życie jako kura domowa? Wg. mnie najlepsza zabawa zaczyna się właśnie po 30-stce, kolejnym plusem jest to, że kobieta jest w tym wieku jeszcze bardziej odpowiedzialna niż 10 lat wcześniej.
Miłość nie leci z kranu jak woda, nie możesz jej odkręcać i zakręcać, kiedy tylko zechcesz.
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Tylko większość takich sytuacji gdy dzieci mają dzieci to są wpadki, niechciane dzieci. I nie zawsze te 14 latki sobie z tym radzą rodzice muszą być 24 godz na dobę taka dziewczyna nawet nie ma praw do dziecka tylko automatycznie na rodziców przechodzi. A co ze szkołą gimnazjum a potem szkoła średnia.
u mnie było trochę inaczej. miałam wtedy 17 lat i mój pierwszy raz był z moim ówczesnym przyjacielem. i nie żałuje
teraz jesteśmy szczęśliwa kochającą się parą i planujemy wspólne życie. jak wytrzyma ze mną XD 
Ja to zrobiłam pierwszy raz jak mialam 19 lat i również nie było rewelacji, ;/ i tak jak Panna_M żałuję ze zrobiłam to z niewłaściwym człowiekiem. Byłam zakochana i cóż stało się...
. gdybym poczekała (a mam teraz 21 lat) to pewnie zrobiłabym to z moim teraźniejszym chłopakiem który jest na prawde czuły i wiem ze zapamiętałabym to do końca życia i miałabym co wspominac. DZIEWCZYNY NIE ŚPIESZCIE SIĘ Z TYM.
-
Melisa
Tak, podpisuje się pod tym- nie spieszcie się.
-
katarzyna95
ja to zrobiłam w wieku 15 lat.. chłopak nie w prawdzie mówiąc namawiał do tego.. mega żałuje i wcale mi się nie podobało.. nawet stwierdziłam, ze mnie nie ciagne do tego.. teraz odkąd jestem z moim facetem i odkąd zaczęliśmy to robić to sałam się nałogowcem
uwielbiam z Nim się kochać.. I mimo, że mam te 17 lat dopiero to czuję się przy Nim wspaniale... 
...
Mój pierwszy był w zeszłym tygodniu
było super i nie żałuję mama niespełna 17.l i jestem z nim od 2.l żadnego poza nim nigdy nie miałam co prawda jest murzynkiem ale urodził się w polsce więc nie mówi jakoś inaczej 
Ja miałam 18 lat ale raczej żałuję wyboru partnera i tego jak to się stało bo mogło być dużo lepiej no ale mówi się trudno
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
Lily of the Valley
Za młoda byłam. Wydawało mi się, że z właściwą osobą, ale teraz żałuję. Życie : ).
Ja w wieku 19 lat.
-
Lily of the Valley
Fajnie. Bo uniknęłaś wstydu, nie to co ja. Ale to już osobna kwestiafinezja pisze:Ja w wieku 19 lat.
- GorzkaPomarancza
Przeżyłam go w wieku 21 lat. Dlaczego tak "późno" ? Nie miałam parcia na to, i nie chciałam zrobić tego z osobą z,którą nie chciałam i potem bym żałowała. Zrobiłam z to z cudowną osobą, jestem z Nim i bardzo się kochamy. Uważam, że zrobiłam to w odpowiednim czasie i z odpowiednią osobą. NIE ŻAŁUJĘ TEGO.
Andrzejek :*:*:* od 18.11.2011. Kocham Cię Tygrysku Kochany :*:*:*:*:*
Ja miałam prawie 18. Kilka dni przed moimi urodzinami 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
sun979
Ja w wieku 16 spróbowałam seksu analnego, bo bałam się ciąży i to było w sensie zabezpieczenia. Stwierdziłam, że to nie jest to i dałam sobie spokój. W wieku 20(rocznikowo) miałam prawdziwy 1 raz z tym samym partnerem i nie żałuję.
Czułam, że jestem już gotowa na to. Potrzebowaliśmy czasu, żeby dojrzeć do tego. 
- stokrotka1011
- Miła Kobietka
Nasz dla obojga pierwszy raz był przed moją 18, nie żałuję tego, była to pierwsza i prawdziwa miłość i nie długo bd szczęśliwą żoną;)
nigdy nie uprawiałam seksu ani nie miałam nawet chłopaka i strasznie dziwnie się z tym czuję
mam 20 lat
-
nina19
Ja miałam 17 lat. Zrobiłam to po roku związku z moim obecnym partnerem. Teraz mam 19 .