W jakim wieku miałyście 1 dziecko? ;) Porady...

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Re: W jakim wieku miałyście 1 dziecko? ;) Porady...

Post autor: lobelia85 »

Ja miałam 26 lat, nie była to ciąża planowana, no ale kocham moją córcię ponad wszystko :) a Co do odpowiedniego wieku, to nie ma reguły, tak, jak piszą dziewczyny :)
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
MłodaŻona20
Miła Kobietka

Post autor: MłodaŻona20 »

A że tak się zapytam to wasz mąż miał stałą pracę czynie? No i czy jakby nie pracował to co byście wtedy zrobili z dzieckiem? Nie osądzam tylko chodzi mi oto że nie wiem czy najpierw dobrze by byłó gdyby mój mąż miał pracę stałą bo teraz ma przedłużaną co roku i szef ciągle mu mówi że go wywali. Zastanawiam się czyto jestdobry czas bo my mieszkamy u moich teściów i owyprowadzce nie ma mowy bo nas nie stać.
Awatar użytkownika
Limonika
Miła Kobietka

Post autor: Limonika »

hmm... według mnie każdy czas jest dobry. ja urodziłam w wieku 23 lat, nie była to ciąża planowana, akurat bez umowy bo zrobili mnie w ciula... później w ciąży pokombinowałam, załapałam się na umowę o pracę... aktualnie jestem jeszcze na zasiłku macierzyńskim z ZUSUa moj T pracuje na czarno... tez mieszkamy u tesciowej. udaje sie zwiazac koniec z koncem , moze nawet cos odlozyc.
Karolina_R
Miła Kobietka

Post autor: Karolina_R »

Pierwsze dziecko w wieku 24, drugie jak się urodzi będę miała jeszcze 28;p
Kobietka20
Jestem tu nowa :)

Post autor: Kobietka20 »

ja swoją córcie urodziłam 2 miesiące przed 19urodzinami... teraz mała ma 13mieś, jestem szczęśliwa, że ją mam i nie cofnęła bym czasu... za nic... dojrzałam do bycia mamą i żoną...
to nie jest kwestia wieku tylko dojrzałości...
kulka23
Miła Kobietka

Post autor: kulka23 »

moj synek sie urodzil jak mialam 22 lata, a drugi jak 24
a...

Post autor: a... »

Swoje pierwsze dziecko urodzę w wieku 28 lat, mąż starszy trzy lata. Maluszka pragnęłam już od x czasu, ale się nie składało. Ostatecznie to dobrze wyszło i z perspektywy czasu myślę sobie, że teraz jest ten idealny czas. :oops:
Skończone studia, od dwóch lat paraca, mąż, zwierzaki itd. ;-) Z mężem jesteśmy od 5 lat, ślub wzieliśmy w zeszłym roku, a ze staraniami czekaliśmy właśnie do ślubu. Całe szczeście udało się z pierwszym razem i już niedlugo synek będzie z nami. :in love:
ODPOWIEDZ