W jakim banku macie konto?
- kobietka77
- Fajna Kobietka
Re: W jakim banku macie konto?
Myślę, że nie jesteś jedyna. Wiele osób narzekało na te zmiany, zwłaszcza starszych, bo cięzko im wszystko ogarnać, jak juz się przyzwyczaili.
Ja mam konto w Pekao, wcześniej miałam w BPH (przed wchłonięciem BPH przez Pekao) - i tęsknię do tamtego poziomu obsługi...
Mam 2 konta internetowe, większa wygoda. Z tym że np w mbanku mam jeszcze podpisany z nimi PP. Co daje dodatkowy dochód. 
praca dodatkowa, zawsze nowości - www.sukceszloupre.pl/Janusz
-
kata_lonka
- Jestem tu nowa :)
z mbanku powoli sie wycofuję, wkurzają mnie i tyle, mam w syncu, ale tam tez znika cashback.. wiec trzeba pomyśleć o zmianie konta..
http://www.infor.pl/prawo
A ja sobie bardzo chwale mBank.
Zreszta tak samo jak Volkswagen Bank w ktorym tez mam drugie konto.
Zreszta tak samo jak Volkswagen Bank w ktorym tez mam drugie konto.
-
Karolina_R
- Miła Kobietka
Póki co dwa konta, w PKO BP i BZ WBK, na żadne nie narzekam.
Ja mam w ING oraz Inteligo, ale planuje z jednego zrezygnować i przenieść do mBanku.
agrotkanina sciolkujaca - http://www.ogrodmacieja.pl/towar/lista/372/agrotkaniny
Ja mam w kilku, ale najbardziej sobie chwalę ALior Sync, bo jest całkowicie bezpłatny. Kiedyś dawali też cash back, wtedy to nawet i 50zł miesięcznie wyciągałam zwrotu 
- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
Ja też ING od kilku lat i jestem zadowolona 
SYNC , teraz to T-mobile usługi bankowe
-
jolaniebieska
MBANK i Getin - w pełni darmowe, bardzo dobra karta kredytowa w getinie.
SPAM
SPAM
Ostatnio zmieniony pt sie 15, 2014 4:07 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Ostatnio w m-banku. Reszta się jakoś nie sprawdzila.
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
mBank moim zdaniem w ogóle się nie sprawdza plus ten fatalny interfejs i układ graficzny strony,. Minusem jest brak oddziału a czasem po prostu się przydaje. Wybierając konto zawsze szukam oszczędności,tak aby opłaty z tym związane były jak najniższe.
www.WszystkozAmeryki.com
Mam konto w Bank Smart. Całkowicie darmowe konto bez żadnych haczyków i ukrytych opłat. Bank jest całkowicie mobilny a aplikacja głosowa na laptopa sprawia, że mam swobodny dostęp do środków przez całą dobę, nie musząc korzystać z komputera.
Wiesz co, najlepiej żebyś skontaktowała się z doradcą. Będzie Ci znacznie łatwiej, jeżeli chodzi o finanse. Ja nie mam pojęcia nic na temat finansów i swój los powierzyłam Pani Małgorzacie Król. Bardzo mi pomogła i świetnie nam się współpracowało. Jesteb bardzo zadowolona.SPAM
Ostatnio zmieniony wt gru 09, 2014 12:18 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Miałam konta w kilku bankach, ale najdłużej jestem wierna Aliorowemu Syncowi, czyli teraz T-Mobile Bankowe.
http://signum.healthcare/ - prywatna opieka medyczna
Witaj w klubie, oleandra. Wprawdzie wolałam ten bank pod marką Sync, ale na szczęście póki co to wciąż jest jeden z lepszych ROR-ów na rynku.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Nie można edytować, więc będzie post pod postem.
Pochwalę się. Z połówkiem mamy konto wspólne. I jaka była niespodzianka, gdy niedawno przyszedł sms z banku o wygranej w konkursie - dostaliśmy bon 100 zł na zakupy w internetowym sklepie Empiku. Najlepsze było to, że nic nie wiedzieliśmy o żadnym konkursie, więc sprawdziliśmy, o co chodzi i okazało się, że losowano wśród osób, które za przedświąteczne zakupy płaciły kartą. Super niespodzianka. A bank, pomimo beznadziejnej nazwy i paskudnych kolorów, nadal mi się podoba
Pochwalę się. Z połówkiem mamy konto wspólne. I jaka była niespodzianka, gdy niedawno przyszedł sms z banku o wygranej w konkursie - dostaliśmy bon 100 zł na zakupy w internetowym sklepie Empiku. Najlepsze było to, że nic nie wiedzieliśmy o żadnym konkursie, więc sprawdziliśmy, o co chodzi i okazało się, że losowano wśród osób, które za przedświąteczne zakupy płaciły kartą. Super niespodzianka. A bank, pomimo beznadziejnej nazwy i paskudnych kolorów, nadal mi się podoba
Pogratulować
Ja mam swój - mBank, no i też dla niego pracuję. Porządna kasa 
praca dodatkowa, zawsze nowości - www.sukceszloupre.pl/Janusz
BZWBK, młodzi maja kompletnie za free, tylko trzeba wypłacać w swoich bankomatach. Bardzo fajna jest też e-platforma.
Wiesz co to medycyna naturalna i ziołolecznictwo ?
-
babeczka27
Ja mam w T-mobile i jestem zadowolona. Za nic nie płacę. Ani za kartę, ani za przelewy. Nie ma żadnych warunków: musisz wydać tyle, żeby miec zwolenienie z oplat czy cos.
Zazdroszczę tego meloniku.teresa35 pisze:PogratulowaćJa mam swój - mBank, no i też dla niego pracuję. Porządna kasa
Miałam konto w WBK i mBanku i jeżeli ponownie miałabym założyć w Polsce to tylko mBank.
Mogę śmiało powiedzieć, że to jedyny bank ''pod klienta'' a nie klient dostosowuje się do wymuszonych zmian. Z tych co oczywiście znam. W dodatku obojętnie w jakim mieście bym nie była zawsze profesjonalna obsługa, szybko, sprawnie w błyskawicznym tempie, każdy stara się zająć osobą czekającą w kolejce.
Nigdy nie zajmowało mi to dłużej niż 15min, bo tak szybciutko im to schodziło. Przy kasie - dwie minuty i gotowe. Także byłam zadowolona i z tego co oferują i z obsługi.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
A ja o mBanku mam zdecydowanie odmienne zdanie, na pewno bym nie powiedziała, że jest to bank przyjazny klientowi. Nie chcę mieć nic wspólnego z bankiem, który nie respektuje prawomocnych wyroków sądowych, na potęgę chachmęci w umowach, regulaminach i reklamach (w przypadku tych ostatnich wprawdzie potrafił swoje "przeoczenie" naprawić, kiedy widmo kary z UOKiK zajrzało w oczy...), ma na swoim koncie pokaźną liczbę wpadek związanych z bezpieczeństwem transakcji i wiele innych, pomniejszych wtop. Miałam tam konto przez parę lat, bez żalu zamknęłam, wracać nie zamierzam.
Hmmm... W lekkim szoku jestem. Nie znałam ''od tej strony'' działania mbanku.
Chociaż... Teraz wszystko ma swoje haczyki.
Chociaż... Teraz wszystko ma swoje haczyki.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...