na co zwrócić uwagę
na co zwrócić uwagę
Chce wziąć kredyt przez internet – na co zwrócić uwagę, by nie zostać wprowadzonym w błąd? Jak sprawdzić wiarygodność wirtualnego kredytodawcy?
-
kalineczka
- Jestem tu nowa :)
Re: na co zwrócić uwagę
najlepiej nie brać kredytu przez internet.
Przede wszystkim powinnaś porozmawiać z konsultantem, który fachowo doradzi ci w tej sprawie i przedstawi ci najlepszą ofertę. Mozesz to zrobić wypełniając formularz online na SPAM .Poczytaj, a podczas rozmowy nie bój się pytać-im więcej wiesz na temat firmy i zasad w niej panujących tym lepiej dla ciebie.
Ostatnio zmieniony czw cze 28, 2018 10:54 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
wisienka118
Trzeba być naprawdę naiwnym, żeby po tych wszystkich aferach i tak dalej brać się za kredyty chwilówki albo przez internet........ Albo desperatem, ale to już chyba jest inna sprawa.
- Niepoprawna Para
W dobie wszechobecnej cyfryzacji nie ma się co dziwić, że ktoś decyduje się na pożyczkę online. Jeśli konstrukcja umowy będzie niekorzystna albo my nie będziemy mieli zdolności kredytowej, to możliwość kontaktu osobistego z konsultantem nic nam nie pomoże. Przy wyborze pożyczki radzimy kierować się porównywarkami kredytowymi dostępnymi w Internecie, ale wcześniej dobrze jest się zastanowić czy nie ma jakiejś alternatywy dla kosztownej pożyczki gotówkowej 
Jeśli interesuje Cię temat finansów i prawa w związku, to zapraszamy na naszego bloga Niepoprawna Para, gdzie dzielimy się naszą wiedzą :).