W jakim banku macie konto?
Re: W jakim banku macie konto?
Ja się zastanawiam obecnie nad zmianą konta i mogę płacić jakieś niewielkie kwoty,byle była opcja wypłaty ze wszystkich bankomatów bez prowizji.
leasing dla lekarzy
Ja mam w Caixa Catalunya która została kupiona przez BBVA. Czy polecam to nie wiem bo nie znam się na tym i szczerze to bank wybierałam metodą wyliczanki i patrząc na to ile ma bankomatów i filii w okolicy, żebym miała blisko...
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Santander -angielski.
Jestem z niego zadowolona w 100%.
Jestem z niego zadowolona w 100%.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
-
opiekunnestbank
- Jestem tu nowa :)
Szanowny Panie, Nest Bank spełnia wszystkie Pana oczekiwania a w ramach Nest Konta za 0 zł oferujemy: założenie i prowadzenie konta, przelewy krajowe Elixir, wpłaty gotówki w PLN w ponad 2500 wpłatomatów sieci Euronet, wydanie i używanie pierwszej karty płatniczej oraz wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce oraz wpłaty i wypłaty gotówki w oddziałach banku.Wiolado pisze:Ja się zastanawiam obecnie nad zmianą konta i mogę płacić jakieś niewielkie kwoty,byle była opcja wypłaty ze wszystkich bankomatów bez prowizji.
Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.
Pozdrawiam,
Opiekun Klienta Nest Bank
BEZ LINKOW PROSZE
obecnie w dwóch: w wbk i w neście, ale jedno z nich jest walutowe.
SPAM
poza tym jest jeszcze Reiffeisen, który ma oprocentowane konto, więc im większe saldo, tym większy procent dla nas.
przy czym jest opłata za kartę, bodajże 3zł miesięcznie.
SPAM
poza tym jest jeszcze Reiffeisen, który ma oprocentowane konto, więc im większe saldo, tym większy procent dla nas.
przy czym jest opłata za kartę, bodajże 3zł miesięcznie.
Ostatnio zmieniony pt mar 17, 2017 2:55 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie spamować forum
Powód: proszę nie spamować forum
Pko ten ze skarbonka. Nie ten z rzubrzykiem.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Piękno kobiety tkwi w szczegółach. Mój blog:
http://www.healthybeauty.pl/blog
http://www.healthybeauty.pl/blog
Niestety opłaty są praktycznie wszędzie. Jedynie konta studenckie się jeszcze od nich uchowały.
ekka-opony.pl - opony do wózków widłowych
W Aliorze ciągle coś zmieniają i knocą. Bank jest w ogóle w niezbyt stabilnej sytuacji finansowej, a to niczego dobrego nie wróży, dlatego szukam teraz nowego.
witkowicka54.pl - Stacja kontroli pojazdów
Współczesne banki to niestety straszliwi złodzieje. Tutaj dają Ci coś niby za darmo, ale obcinają z drugiej strony.
biuroszkola.pl - tablice magnetyczne
Konto 360 st. w Banku Millenium. Jestem megazadowolona. 0 opłat.
Ja mam w PKO BP.
1.Witajcie! Ja wybrałam najtańsze konto – EKOkonto bez Kosztów w BOŚ BANK. Konto nagrodził miesięcznik „Bank”, dając mu pierwsze miejsce i rzeczywiście nic nie kosztów! Nie płacicie za nic! Myślę, że warto!
teraz chyba wszystkie konta osobiste są za zero więc jaka to różnica w jakim banku, oprocentowanie jak kot napłakał wszędzie więc jak dla mnie trochę temat bez sensu