Urlop

Gdzie pojechać na urlop? Co ciekawego zobaczyć? Gdzie miło wypocząć? Takie tematu znajdziemy w tym dziale.
ODPOWIEDZ
ronda
Jestem tu nowa :)

Urlop

Post autor: ronda »

Chcę wyjechać na urlop gdzieś na domki nad jezioro, co polecacie?
king

Re: Urlop

Post autor: king »

My wróżyliśmy już z wakacji, byliśmy właśnie na domkach, w o środku Riviera w Krasnem pod Lublinem. On znajduje się skraju Poleskiego Parku Narodowego, jest więc las, jezioro z czystą wodą, duża plaża, boiska do gry w piłkę. Spędzaliśmy tam cudowne 12 dni, pływaliśmy, łowiliśmy ryby, jak popadało, to nawet grzyby zbieraliśmy hahaha. Było aktywnie, ale był też czas na leżenie na plaży i czytanie książki, super miejsce, gorąco polecam.
lusen

Post autor: lusen »

A ja polecam mają miejscowość Gałkowo - super się tam wypoczywa :)
Ciekawostki na temat światła led
ritajackson467

Post autor: ritajackson467 »

nice
Wedding DJ in Chicago
paatka23
Fajna Kobietka

Post autor: paatka23 »

Ja co roku tak wyjeżdżałam, ale w tym roku zaszaleliśmy i byliśmy na Malediwach z biurem Itaka, to było wspaniałe przeżycie.
zcjuas1

Post autor: zcjuas1 »

Poszukuje właśnie miejsca z SPA na wakacje. Marzy mi się odpocząć w jacuzzi.
https://oazaleba.pl/bon-turystyczny-2022 Ośrodek turystyczny Oaza Łeba jest oddalony o 750m od piaszczystej plaży. Ponadto oferuje on rozmaite atrakcje dla dzieci takie jak: plac zabaw, małpi gaj, kącik zabaw oraz animacje dla maluchów.
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Post autor: klaudiakkk22 »

Ja polecam oferty biura Itaka, dzięki ich świetnej organizacji i dobrym cenom, my w zeszłym roku byliśmy dwa razy na urlopie - we Włoszech i w Chorwacji.
paatka23
Fajna Kobietka

Post autor: paatka23 »

Ja polecam Last Minute od biura Itaka, mi zawsze się sprawdza ta opcja i nie ma żadnych problemów.
Awatar użytkownika
considine.jeremie

Post autor: considine.jeremie »

Jezioro Nidzkie znajduje się na terenie Puszczy Piskiej, która jest największym kompleksem leśnym na całych Mazurach. W związku z tym w pobliżu można zobaczyć wiele gatunków zwierząt takich, jak łosie, bobry, niedźwiedzie czy bociany.
jezioro nidzkie
AKrol
Miła Kobietka

Post autor: AKrol »

Każdy ma inny gustu i inaczej lubi spędzać urlop. My cenimy spokój, długie spacery, smaczne jedzenie. Wszystko to znaleźliśmy w Gościńcu Malinówka położenego niedaleko Wieżycy - gosciniecmalinowka.pl. Doskonałe miejsce do odpoczynku od zgiełku i hałasu i codziennej gonitwy.
Alexandra Kuznetsova

Post autor: Alexandra Kuznetsova »

Привет!

Хочу порекомендовать вам съездить на Озеро Бяле (Jezioro Białe), расположенное в Влодаве, недалеко от Люблина. Это место идеально подходит для отдыха
Откройте для себя Краснодар с Putevka https://www.putevka.com/krasnodar
abakusbaby

Post autor: abakusbaby »

Jeśli szukasz idealnego miejsca na urlop nad jeziorem, to zdecydowanie polecam Mazury – nie bez powodu nazywane „krainą tysiąca jezior”. Szczególnie okolice Augustowa to świetny wybór, jeśli lubisz spokój i bliskość natury. Znajdziesz tam domki położone bezpośrednio nad wodą, piękne trasy spacerowe i rowerowe oraz możliwość wypożyczenia kajaków czy rowerów wodnych.

Inną opcją mogą być Pojezierze Drawskie na Pomorzu Zachodnim – mniej popularne niż Mazury, ale oferujące równie urocze jeziora, ciszę i sporo atrakcji, jak np. spływy kajakowe rzeką Drawą.

Jeśli wolisz bardziej kameralne miejsca, warto rozważyć Kaszuby, gdzie można wynająć domki położone wśród lasów i jezior, a do tego poznać ciekawą kulturę i spróbować regionalnych potraw.

Na południu Polski polecam Jezioro Solińskie w Bieszczadach – widoki są tam niesamowite, a bliskość gór daje możliwość połączenia wypoczynku nad wodą z górskimi wędrówkami.

Masz już jakiś region na oku, czy szukasz czegoś zupełnie nowego?
ODPOWIEDZ