Urlop
Re: Urlop
My wróżyliśmy już z wakacji, byliśmy właśnie na domkach, w o środku Riviera w Krasnem pod Lublinem. On znajduje się skraju Poleskiego Parku Narodowego, jest więc las, jezioro z czystą wodą, duża plaża, boiska do gry w piłkę. Spędzaliśmy tam cudowne 12 dni, pływaliśmy, łowiliśmy ryby, jak popadało, to nawet grzyby zbieraliśmy hahaha. Było aktywnie, ale był też czas na leżenie na plaży i czytanie książki, super miejsce, gorąco polecam.
-
ritajackson467
- Jestem tu nowa :)
Poszukuje właśnie miejsca z SPA na wakacje. Marzy mi się odpocząć w jacuzzi.
https://oazaleba.pl/bon-turystyczny-2022 Ośrodek turystyczny Oaza Łeba jest oddalony o 750m od piaszczystej plaży. Ponadto oferuje on rozmaite atrakcje dla dzieci takie jak: plac zabaw, małpi gaj, kącik zabaw oraz animacje dla maluchów.
-
klaudiakkk22
- Fajna Kobietka
Ja polecam oferty biura Itaka, dzięki ich świetnej organizacji i dobrym cenom, my w zeszłym roku byliśmy dwa razy na urlopie - we Włoszech i w Chorwacji.
- considine.jeremie
Jezioro Nidzkie znajduje się na terenie Puszczy Piskiej, która jest największym kompleksem leśnym na całych Mazurach. W związku z tym w pobliżu można zobaczyć wiele gatunków zwierząt takich, jak łosie, bobry, niedźwiedzie czy bociany.
jezioro nidzkie
Każdy ma inny gustu i inaczej lubi spędzać urlop. My cenimy spokój, długie spacery, smaczne jedzenie. Wszystko to znaleźliśmy w Gościńcu Malinówka położenego niedaleko Wieżycy - gosciniecmalinowka.pl. Doskonałe miejsce do odpoczynku od zgiełku i hałasu i codziennej gonitwy.
-
Alexandra Kuznetsova
Привет!
Хочу порекомендовать вам съездить на Озеро Бяле (Jezioro Białe), расположенное в Влодаве, недалеко от Люблина. Это место идеально подходит для отдыха
Хочу порекомендовать вам съездить на Озеро Бяле (Jezioro Białe), расположенное в Влодаве, недалеко от Люблина. Это место идеально подходит для отдыха
Откройте для себя Краснодар с Putevka https://www.putevka.com/krasnodar
-
abakusbaby
Jeśli szukasz idealnego miejsca na urlop nad jeziorem, to zdecydowanie polecam Mazury – nie bez powodu nazywane „krainą tysiąca jezior”. Szczególnie okolice Augustowa to świetny wybór, jeśli lubisz spokój i bliskość natury. Znajdziesz tam domki położone bezpośrednio nad wodą, piękne trasy spacerowe i rowerowe oraz możliwość wypożyczenia kajaków czy rowerów wodnych.
Inną opcją mogą być Pojezierze Drawskie na Pomorzu Zachodnim – mniej popularne niż Mazury, ale oferujące równie urocze jeziora, ciszę i sporo atrakcji, jak np. spływy kajakowe rzeką Drawą.
Jeśli wolisz bardziej kameralne miejsca, warto rozważyć Kaszuby, gdzie można wynająć domki położone wśród lasów i jezior, a do tego poznać ciekawą kulturę i spróbować regionalnych potraw.
Na południu Polski polecam Jezioro Solińskie w Bieszczadach – widoki są tam niesamowite, a bliskość gór daje możliwość połączenia wypoczynku nad wodą z górskimi wędrówkami.
Masz już jakiś region na oku, czy szukasz czegoś zupełnie nowego?
Inną opcją mogą być Pojezierze Drawskie na Pomorzu Zachodnim – mniej popularne niż Mazury, ale oferujące równie urocze jeziora, ciszę i sporo atrakcji, jak np. spływy kajakowe rzeką Drawą.
Jeśli wolisz bardziej kameralne miejsca, warto rozważyć Kaszuby, gdzie można wynająć domki położone wśród lasów i jezior, a do tego poznać ciekawą kulturę i spróbować regionalnych potraw.
Na południu Polski polecam Jezioro Solińskie w Bieszczadach – widoki są tam niesamowite, a bliskość gór daje możliwość połączenia wypoczynku nad wodą z górskimi wędrówkami.
Masz już jakiś region na oku, czy szukasz czegoś zupełnie nowego?