Unlimited czy karta lojalnościowa do kina?
Unlimited czy karta lojalnościowa do kina?
Pytanie do kinomaniaków
Z jakich znizek do kin korzystacie? Macie kartę lojalnosciową do konkretnego kina, gdzie macie znizki na bilety? Czy któras z was się zdecydowała na Unlimited w cinema city? Jak Wam się to kalkuluje? Teoretycznie wiem jakie są wyliczenia (nietrudno pzreliczyć
), ale tak w realu, jak często jestescie w kinie? Ja bardzo lube ogladac filmy, bywa ze jestem w kinie 4-5 razy w miesiacy, a w grudniu np nie byłąm wcale (SW w styczniu
), teraz widzę, ze jakby te filmy zapowiadają się fajniejsze. I myślę o karcie...
Re: Unlimited czy karta lojalnościowa do kina?
Hej! Jestem tu nowa, więc wysyłam podwójne pozdrowienia!
Wraz z chopiem korzystamy ze wspomnianej przez Ciebie karty juz o 7 miesiecy i wedlug excelowskich obliczen moego partnera, karta zwrrocila sie nam w po roku bez jedengo tygodnia
przed nami jeszcze kilka miesiecy korzystania z niej za darmo 
Wraz z chopiem korzystamy ze wspomnianej przez Ciebie karty juz o 7 miesiecy i wedlug excelowskich obliczen moego partnera, karta zwrrocila sie nam w po roku bez jedengo tygodnia
Odpowiaadajac na Twoje drugie pytanie - w kinie bywamy 2 - 3 razy w tyg bo w weeeny potrafimy isc jednego dnia na 2 seanse 
Unlimited jest najlepsza, bo od kilku miesięcy mam kino na osiedlu (i centrum handlowe:) polecam, moja średnia to 3 filmy na miesiąc, a w środy nie mogę tak więc bilet po 30 i juz na drugim seansie w miesiącu jesteś do przodu z kasą. Nie ma sie nad czym zastanawiać tylko brać i do kina 
Widzę, że karta ma niemałą liczbę klubowiczów
ale to prawda, naprawdę się opłaca z niej korzystać 
-
Pomarańczka
- Miła Kobietka
JEśli ktoś lubi chodzić do kina, tak jak ja - to zdecydowanie warto. Ja się wahałam, bo nie lubię nic, co mnie zobowiązuje do systematyczności. Jednak okazało się, że karta unlimited sprawdziła się zdecydowanie lepiej niż karnet na siłkę.
Chodzę przynajmniej raz w tygodniu na odstresowanie po pracy. IDEALNE!
No, to prawda, ze karta jest dobrym rozwiazaniem dla kinomana, ale... w koncu nie ejst nas - kinomanow, tak niewielu 
No i pyknął nam juz ósmy miesiac z kartą UNLIMITED 
Byłam ostatnio na przedpremierowym pokazie "The place" naprawdę kawał niezłego kina, i niech nie mówią, ze w cinema city tylko a,erykanskie gnioty lecą. To naprawdę niezły film, pokaz przedpremierowy na wielki +, dorosła publiczność i brak głupich zachowań na sali. Unlimited nadal sie sprawdza.
-
Sylwuśka123
- Miła Kobietka
Ja chodzę do OhKino w Mysłowicach i powiem, że tam się nie spotkałam z żadnymi jakimiś głupimi zachowaniami. Ostatnio byłam na "Kształt wody" i byłam bardzo zadowolona. Może to też zależy od kina? To akurat jest w takim stylu bardziej kameralnym utrzymane nie taka typowa masówka.
Moja pasja moim życiem!
Dla mnie o wiele lepszym jest oglądanie sobie wszystkiego za darmo na https://ekino.sx/ Jest to vod bez rejestracji i można tam obejrzeć naprawdę wiele filmów i seriali w dobrej jakości.