Czy Wy też lubicie te seriale i co o nich sądzicie??
Seriale tvn
Seriale tvn
"Julia"... uwielbiałam ten serial... Nie wiem czemu w ogóle lubię seriale na TVN, oczywiście nie wszystkie... Ich główną zaletą jest to, że się kończą i nie "ciągną" jak np. "Moda na sukces". Uwielbiałam oglądać "Brzydulę", choć nie oglądałam jej od początku... Potem "Majka" i "Prosto w serce" (choć nie jestem fanką Anny Muchy, nie lubię jej, ale o gustach się nie dyskutuje..
) i poootem "Julia"
"Prawo Agaty" też jest ciekawe
Wiem, że momentami sytuacje były nudne i żałosne w niektórych tych serialach... Jak np. wątek Moniki w "Julii", no bo przecież żenujące jest jak niektórzy mogli być tak zaślepieni i nic nie widzieć... Ale mniejsza o to 
.:W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca:.
Re: Seriale tvn
Być może dlatego, bo seriale na tvn nie wyglądają tak sztucznie i mają dobrą ekipę montażystów i scenarzystów. Kiedyś śledziłam "Na Wspólnej". Jak na polskiego tasiemca to co jakiś czas pojawiają się ciekawe wątki. Teraz tak jak natrafię to popatrzę. "Julię" widziałam od 1 odc. do ostatniego. Nawet połówek oglądał ten "babski" serial. Czasem "Prawo Agaty" jak gdzieś tam przelotem mignie, "39 i pół" kiedyś też wciągało. "Brzydula" nie była taka zła dopiero wtedy gdy Kamińska wzięła się za rolę i po paru odcinkach z serialowej Uli zrobili normalną dziewczynę z kompleksami a nie jakiegoś muła. Reszty typu "Prosto w serce" czy "Majkę" nie szło oglądać.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Ja nie oglądam żadnych seriali na TVNie, ponieważ każdy serial jest taki sam. Julia, Brzydula, Majka, Przepis na życie. To wszystko opiera się na tym samym schemacie. Nawet biuro w Julii jest takie same jak w serialu Majka 
odkurzacz samobieżny
ogólnie te seriale są bardzo tandetne, a gra aktorska na poziomie...mniej niż zero, widziałam kilka odcinków Julii, ale sama główna bohaterka jest tak słodka, ze aż chce mi się zwymiotować na samą myśl o niej, ale rola Moniki i jej matki ekstra...podbiły moje serce 
No to wchodzi kolejny nowy "serial". Kocham. Enter -czy jakoś tak. Jeszcze nie puścili ani jednego odcinka ale już widać, że będzie chała. Skąd oni biorą takich amatorów do tych nowych, kiepskich "seriali"? Tak w ogóle to wszystkie nowe seriale emitowane na tvn to same kopie zagranicznych. Np. "ukryta prawda" to nic innego jak ukraińskie "sekrety i kłamstwa". Historie z tego zdarte, nawet tvn się nie wysilił i nie pozmieniał dialogów. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
helenka814
- Miła Kobietka
oglądam:
na wspólnej
przepis na życie
lekarze
oglądałam:
brzydula
prosto w serce
julia