Ulubiony krem do twarzy
Ulubiony krem do twarzy
Czy mogłyby Panie polecić mi najlepszy krem pod oczy przeciw zmarszczkom? Mam 41 lat i nienajgorszy stan, który bym chciała zachować, a zaczynają się robić. Nie chciałabym żeby kosztował 200 złotych za kroplę Ze swojej strony, znalazłam dziś spontanicznie idealną szminkę, która przetrwała 8 godzin z jedzeniem, piciem i paleniem - Bourjois Rouge Edition Velvet. Przy czym wcale jej nie czuć, polecam.
Re: Ulubiony krem do twarzy
Ja polecam udać się do kosmetologa, który oprócz zabiegów dobierze odpowiednią codzienną pielęgnację. Moja kosmetolog kładzie nacisk na retinol (o ile nie ma przeciwwskazań). Ja stosuję prewencyjnie serum z retinolem, dobry krem pod oczy i krem nawilżający. Oczywiście oprócz tego maski, toniki itp - wszystkie produkty ogólnie dostępne, nie ma potrzeby kupowania u niej w gabinecie
Wśród sklepów polecam zerknąć sobie do Superpharm: https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/kod ... uper-pharm
Aktualnie do sklepu są dobre kody rabatowe tak wieć sporo kosmetyków da się upolować z dobrym rabatem.
Wśród sklepów polecam zerknąć sobie do Superpharm: https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/kod ... uper-pharm
Aktualnie do sklepu są dobre kody rabatowe tak wieć sporo kosmetyków da się upolować z dobrym rabatem.
-
Magdalena Brzoza
- Jestem tu nowa :)
Krem pod oczy to z śluzem ślimaka, kwasem hialuronowym oraz z kolagenem z benton krem pod oczy Snail Bee.
Świetne kosmetyki do pielęgnacji twarzy przeciwzmarszczkowe kupicie z Bielendy linia z olejek z dzikiej rózy Royal Rose
Dobra jest ta linia Future Beauty z Bielendy, Uwielbiam Krem Beauty Maker nawilżajaco wygładzajacy
W Rossmann kupiłam świetny krem Nawilżająco – rozświetlający krem do twarzy Faceboom Boombastic Hydro do cery suchej, normalnej i mieszanej.Świetny jest, ma fajny skłąd, a skóra po nim delikatna, odpowiednio nawilżona
Mój ulubieniec to krem energetyzujący z witaminą C o nazwie Hello Papaja od Orientany. Dobra cena, nawilża i wygładza skórę, a także poprawia jej elastyczność.
Szukałam nawilżajacego skóre kremu o lekkiej konsystencji i znalazłam. Linia Skin Dopamine marki FaceBoom lekki nawilżająco - balansujący kremo - żel do twarzy. Polecam, dla mnie uper sie sprawdza, stosowany i rano i wieczorem SKóra odpowiednio nawilzona, promienna, spręzysta. Tego mi było trzeba
Moje ulubione kosmetyki do pielegnacji twarzy nie drogie i dostępne w Biedronce to Linia Skin Academy Solution
A słyszałyście o lekach recepturowych na problemy z cerą? W aptekach sieci DOZ istnieje możliwość realizacji takiej recepty. Zapytajcie o nie swojego dermatologa. Dostępność substancji recepturowych jest bardzo szeroka, może pomóc Wam w walce z najróżniejszymi problemami skórnymi.
U mnie sprawdzają się właśnie maści i kremy przygotowane w aptece. Pewnie dlatego, że składniki są indywidualnie dobrane do potrzeb skóry. Z receptą idę zawsze do DOZ, najlepsze ceny i szybko do odbioru wszystko.
moim ulubionym kremem do twarzy, ktory stosuje kazdego dnia to krem z serii Cera Lipidium od Bielendy. czym urzekł mnie ten krem, a tym, ze ma aksamitną, lekką konsystencję, która doskonale się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Skóra natychmiast zyskuje uczucie świeżości i intensywnego nawilżenia.
Świetny krem i serum przeciwzmarszczkowe kupiłam z Bielendy z linii skin academy Solution. Sa dostepne w Biedronkach
-
berrniemalina
- Jestem tu nowa :)
Ja polecam zacząć od takiego podstawowego nawilżenia cery i relaksu
Pomogą z pewnością masaże twarzy, olejki, maseczki. https://prezentpanda.pl/relaks-i-odprez ... em-mn.html ostatnio zamówiłam mamie taki zestaw i mega jej pomogło, polecam
Dobra jest ta linia Bielenda Skin Academy Solution, kupicie je w Biedronce Właśnie kremy i serum na zmarszczki
Super jest Krem z naturalnym magnezem, ja go zamawiam w Pachnaca Kraina. Odzywia skórę, wygładza ,pomaga na zmarszczki, przez skóre pozwala na wchłanianie się magnezu do organizmu. Na noc stosuje się go, widac efekty używania
Świetny krem do twarzy mam z Bielendy Professional Krem dotleniająco rozświetlający z linii Oxy GLow