Ulubiony krem do twarzy

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Robbika
Miła Kobietka

Ulubiony krem do twarzy

Post autor: Robbika »

Czy mogłyby Panie polecić mi najlepszy krem pod oczy przeciw zmarszczkom? Mam 41 lat i nienajgorszy stan, który bym chciała zachować, a zaczynają się robić. Nie chciałabym żeby kosztował 200 złotych za kroplę Ze swojej strony, znalazłam dziś spontanicznie idealną szminkę, która przetrwała 8 godzin z jedzeniem, piciem i paleniem - Bourjois Rouge Edition Velvet. Przy czym wcale jej nie czuć, polecam.
Odelie
Miła Kobietka

Re: Ulubiony krem do twarzy

Post autor: Odelie »

Ja polecam udać się do kosmetologa, który oprócz zabiegów dobierze odpowiednią codzienną pielęgnację. Moja kosmetolog kładzie nacisk na retinol (o ile nie ma przeciwwskazań). Ja stosuję prewencyjnie serum z retinolem, dobry krem pod oczy i krem nawilżający. Oczywiście oprócz tego maski, toniki itp - wszystkie produkty ogólnie dostępne, nie ma potrzeby kupowania u niej w gabinecie
Wśród sklepów polecam zerknąć sobie do Superpharm: https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/kod ... uper-pharm
Aktualnie do sklepu są dobre kody rabatowe tak wieć sporo kosmetyków da się upolować z dobrym rabatem.
Magdalena Brzoza
Jestem tu nowa :)

Post autor: Magdalena Brzoza »

Krem pod oczy to z śluzem ślimaka, kwasem hialuronowym oraz z kolagenem z benton krem pod oczy Snail Bee.
melonka

Post autor: melonka »

Świetne kosmetyki do pielęgnacji twarzy przeciwzmarszczkowe kupicie z Bielendy linia z olejek z dzikiej rózy Royal Rose
Diuka

Post autor: Diuka »

Dobra jest ta linia Future Beauty z Bielendy, Uwielbiam Krem Beauty Maker nawilżajaco wygładzajacy
lubelka

Post autor: lubelka »

W Rossmann kupiłam świetny krem Nawilżająco – rozświetlający krem do twarzy Faceboom Boombastic Hydro do cery suchej, normalnej i mieszanej.Świetny jest, ma fajny skłąd, a skóra po nim delikatna, odpowiednio nawilżona
Hanulec

Post autor: Hanulec »

Mój ulubieniec to krem energetyzujący z witaminą C o nazwie Hello Papaja od Orientany. Dobra cena, nawilża i wygładza skórę, a także poprawia jej elastyczność.
pusiak

Post autor: pusiak »

Szukałam nawilżajacego skóre kremu o lekkiej konsystencji i znalazłam. Linia Skin Dopamine marki FaceBoom lekki nawilżająco - balansujący kremo - żel do twarzy. Polecam, dla mnie uper sie sprawdza, stosowany i rano i wieczorem SKóra odpowiednio nawilzona, promienna, spręzysta. Tego mi było trzeba
edzka

Post autor: edzka »

Moje ulubione kosmetyki do pielegnacji twarzy nie drogie i dostępne w Biedronce to Linia Skin Academy Solution
kawa
Miła Kobietka

Post autor: kawa »

A słyszałyście o lekach recepturowych na problemy z cerą? W aptekach sieci DOZ istnieje możliwość realizacji takiej recepty. Zapytajcie o nie swojego dermatologa. Dostępność substancji recepturowych jest bardzo szeroka, może pomóc Wam w walce z najróżniejszymi problemami skórnymi.
anita_an
Miła Kobietka

Post autor: anita_an »

U mnie sprawdzają się właśnie maści i kremy przygotowane w aptece. Pewnie dlatego, że składniki są indywidualnie dobrane do potrzeb skóry. Z receptą idę zawsze do DOZ, najlepsze ceny i szybko do odbioru wszystko.
Betty88

Post autor: Betty88 »

moim ulubionym kremem do twarzy, ktory stosuje kazdego dnia to krem z serii Cera Lipidium od Bielendy. czym urzekł mnie ten krem, a tym, ze ma aksamitną, lekką konsystencję, która doskonale się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Skóra natychmiast zyskuje uczucie świeżości i intensywnego nawilżenia.
mitka

Post autor: mitka »

Świetny krem i serum przeciwzmarszczkowe kupiłam z Bielendy z linii skin academy Solution. Sa dostepne w Biedronkach
berrniemalina

Post autor: berrniemalina »

Ja polecam zacząć od takiego podstawowego nawilżenia cery i relaksu :) Pomogą z pewnością masaże twarzy, olejki, maseczki. https://prezentpanda.pl/relaks-i-odprez ... em-mn.html ostatnio zamówiłam mamie taki zestaw i mega jej pomogło, polecam
amelii

Post autor: amelii »

Dobra jest ta linia Bielenda Skin Academy Solution, kupicie je w Biedronce Właśnie kremy i serum na zmarszczki
marynka

Post autor: marynka »

Super jest Krem z naturalnym magnezem, ja go zamawiam w Pachnaca Kraina. Odzywia skórę, wygładza ,pomaga na zmarszczki, przez skóre pozwala na wchłanianie się magnezu do organizmu. Na noc stosuje się go, widac efekty używania
enia

Post autor: enia »

Świetny krem do twarzy mam z Bielendy Professional Krem dotleniająco rozświetlający z linii Oxy GLow
ODPOWIEDZ