Ulubione sklepy internetowe
-
frykadelka
Re: Jaki sklep z bielizną?
Jeśli chodzi o zakupy w internecie to jest jedna zasada...trzeba się dobrze zmierzyć i dobrać odpowiedni rozmiar dlatego zawsze trzeba zajrzeć do tabeli rozmiarów.Każdy sklep posiada swoją tabelę.Co do sklepu desirebutik.pl to mogę z czystym sumieniem polecić.Kupowałam tam już kilka razy biustonosze i są naprawdę dobrze wykonane i bardzo wygodne.A tak w ogóle...sama muszę pomyśleć o czyms fajnym na walentynki 
-
lana
Ja też wolę zdecydowanie sklepy firmowe, a nie allegra i inne. Uwielbia, gdy mąż kupuje mi bieliznę ze sprawdzonych sklepów. Bardzo spodobała mi się też ta podana prze fiołka, chyba polecę ja mężowi ;* buźka!
-
kiciuś
Ja również zdecydowanie wolę kupować w sklepie muszę przymierzyć i dopierowtedy mogę stwierdzić że mi pasuje na allegro ceny kuszące ale jakoś nie mogę przekonać się tam do zakupu
-
limonkanesti
wiadomo, ze zawsze lepiej kupowac na zywo, przymierzy sie itd.
a przez internet kupuje sie w ciemno troszke. Ale za to ile czasu sie oszczedza na chodzeniu po sklepach...
-
Hania26
ja ostatnio ponownie robiłam zakupy w sklepie Kris Line, co wiecej nie tylko dla siebie ale dla mojej mamy, ktora ma całkiem spory biust. Zakupy przyszły tydzien temu i okazalo sie , ze stanik jest ciut za mały, ale bez problemu wymieniłyśmy rozmiar (bardzo przyjemny kontakt telefoniczny!) i teraz leży jak ulał
Dlatego kupowanie bielizny przez internet to zaden stres kiedy robi sie w sprawdzonych miejscach 
Naoglądałam się tych komplecików z desirebutik i postanowiłam,że sprawię sobie nową bieliznę. Chciałam sobie zrobić mały "odwyk" od zakupów,ale jak patrzę na te cudeńka to po prostu nie da się 
mi się w desire podoba przebranie Geishy... muszę mężowi pokazać, może zasponsoruję
ja ze swojej strony mam już wachlarz

-
corinn
Moim odkrycie jest bielizna z nipplex. Teraz ta ich jesienno-zimowa kolekcja jest całkiem interesująca. Cieszy mnie jak polskie marki fajnie się rozwijają.
Ja kilka dni temu zakupiłam śliczną bieliznę w sklepie internetowym z bielizną .....Przesyłka z zamówieniem dotarła bardzo szybko, towar był taki jak w opisie na stronie, jestem bardzo zadowolona z zakup.
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
proszę nie spamować
https://sextelefoniczny.pl/ Sex telefon najlepszy w sieci. Gorące i namiętne dziewczyny chętnie porozmawiają z tobą. Zadzwoń i sprawdź.
-
krecik88
ja nie kupuję przez neta bielizny, zwłaszcza staników, gdy je mierzę to mam problem żeby dobrac coś odpowiedniego a co dopiero przez internet:P
-
Tusia
Re: zakupy w sieci
Ja przekonałam się do zakupów przez internet. Szczególnie jeśli chodzi o usługi kosmetyczno-pielęgnacyjne na prezenty lub w ogóle pomysły na prezenty. Wszędzie można znaleźć duuuuuuużo fajnych ofert. Jak mam maile z agregatora to tak mnie spamy nie przerażają i czasami na prawdę można na GoDealli wyszukać fajne opcje.
-
baba
Re: Internetowe Sklepy?
Jak chcecie kupić fajne ubrania dla puszystych to polecam sklep donnevere.pl Niedługo wprowadzają nawet szycie na miarę
, także dopasują ubrania do każdej sylwetki. 
Ja czesto kupuję na allegro. ceny dużo niższe niż w sklepach. Zamawiam razem z koleżanką lub nawet kilkoma. Cena przesyłki dzielona jest na pół albo jeszcze bardziej. Ze sklepów internetowych nie korzystam wogóle.
-
Bielizna-Anna
To prawda,w sklepach internetowych spotkamy wiele artykułów których nigdy nie dostałybyśmy w stacjonarnych. Poza tym oszczędzamy czas i pieniądze. Teraz z okazji walentynek szykują się fajne promocje.
-
Bielizna-Anna
Dlatego najlepiej jest najpierw przymierzyć w zwykłym sklepie,a dopiero potem zamówić przez neta. Raz że masz taniej,a dwa że możesz zwrócić towar,wymienić na iny rozmiar.
-
aura
Na pewno warto odwiedzać kluby zakupowe. Na przykład na.......... markowe ciuchy można kupić nawet -70% taniej. W tradycyjnych sklepach takie promocje zdarzają się dosyć rzadko, także jednak warto korzystać z takich okazji w Internecie.
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
Marcysia678
- Jestem tu nowa :)
Ja kupuję tylko w sieci bo szkoda mi czasu, jak się dobrze poszuka to znaleźć można naprawdę cudeńka ostatnio http://www.mam-design.pl
Torby mają czadowe
czekam na Wasze opinie.
Torby mają czadowe
czekam na Wasze opinie.Re: Internetowe Sklepy?
Z tą "taniością" w tradycyjnych sklepach bywa różnie. Natomiast sklepy internetowe mają nieraz niezłe akcje promocyjne, czy też punktowe, czasem może się uzbierać tego sporo. Ja najczęściej kupuje tutaj odzież damska
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
Bielizna-Anna
Ważne, aby sklep miał profesjonalną obsługę, duży asortyment. Aby zaufać danemu sklepowi warto jest zasięgnąć opinii innych np. na forum , choć i tak każdy ma swój gust i wybiera pod inne kryteria ulubione sklepy 
Sama często kupuję w internecie różne rzeczy. Jeśli chodzi o ulubione perfumerie to z mojej strony zdecydowanie jest nią ........... - m.in dlatego że z tamtąd pochodzi mój ulubiony zapach Pantera Szara z serii Paris Avenue 
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
natalka_888
Hej. Ostatnio odkryłam fajny sklep z bielizną. Jest o tyle fajny, że co 15 min wystawiają jakiś produkt po sporo tańszej cenie.
........
proszę nie spamować
........
proszę nie spamować
-
karolinka_c
No to ja Ci polecam firmę KrisLine. Wyprobowałam na sobie 
-
Sklep.Sambora_pl
Myślę, że sklepy internetowe to najepsze co mogło nam sie trafić. Małym wysiłkiem możemy kupić coś niesamowitego, co nam sie podoba. Dodatki również są ważnym elementem naszego ubrania o czym nie powinniśmy zapominać.
A słyszałyście o sklepie internetowym Ekostile? Mają fajne ciuszki, które nie są oklepane na allegro, wiele kolekcji ma krótkie serie więc są niepowtarzalne.Lubię tam zaglądać także w poszukiwaniu bielizny