Ulubione sklepy internetowe

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
Lucjia
Jestem tu nowa :)

Re: Ulubione sklepy internetowe

Post autor: Lucjia »

Zdecydowanie allegro bo kupuję tam bardzo często.
Awatar użytkownika
kolorowe_kredki
Miła Kobietka

Post autor: kolorowe_kredki »

Również allegro,najprostsze wyjście.
pomaranczka
Miła Kobietka

Post autor: pomaranczka »

Ja ostatnio odkryłam fajny sklep "Pięknie mieszkaj". Mają same produkty do wystroju mieszkania, ale na święta się przyda ;)
http://dmcauto.pl
Mangosia12

Post autor: Mangosia12 »

Ja lubię bardzo Quiosque. Takie ubrania w sam raz jak dla mnie. Do biura, nie na sztywno, a elegancko dalej.
Kamcia90

Post autor: Kamcia90 »

Mój ulubiony sklep online to limango, mają tam świetne produkty, chyba się troche uzależniłam od tej domeny :D
Marylin

Post autor: Marylin »

Ja uwieeeeelbiam Rabarbar, mają tam świetne, oryginalne ciuchy w dobrych cenach.
patrycjamosss

Post autor: patrycjamosss »

Jeśli chodzi o sklepy internetowe, to warto również zwrócić uwagę na te budowlane. Ja np kupowałam ostatnio narzędzia malarskie na SPAM. Mają naprawdę niskie ceny.

PROSZE NIE SPAMOWAC
Awatar użytkownika
FraniaMajTV

Post autor: FraniaMajTV »

cześć, szukam fajnego sklepu internetowego, gdzie mogłabym kupić tanie spodnie i bluzkę, najlepiej gdyby ktoś podał mi nazwę sklepu, gdzie już sam kupował i nie ma zastrzeżeń
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Zalecam podanie na priv. Nie spamujemy na forum, a swoje oczekiwania precyzujesz tak ogólnie, że bez problemu znajdziesz to czego szukasz w google. ;)
SunriseAvenue11

Post autor: SunriseAvenue11 »

Frania, a szukasz tak do szkoly, pracy itd? bo malo to konkretnie napisalas, jest kilka sklepow, a jak mieszkasz blisko galerii to tam tez cos znajdziesz
Awatar użytkownika
FraniaMajTV

myślałam, że to właśnie taki temat, gdzie się wymieniamy spostrzeżeniami odnośnie tego :) Sunrise: dobrze byłoby na wiele okazji, mam zamiar kupić sobie kilka rzeczy, żeby mieć spokój raz na jakiś czas z zakupami, niby jestem kobietą, ale za tym nie przepadam :) byłam w kilku sklepach, ale jest drożyzna, teoretycznie mogłabym jechać do galerii, ale pewnie też będzie drogo, a na allegro macie jakiegoś zaufanego sprzedawcę? jak tak chwalicie allegro?
SunriseAvenue11

Post autor: SunriseAvenue11 »

jak nie galeria, to moze sklep esexy? kupowalam tam i jest ok, ceny fajne, dobrze wszystko wyglada na mnie, ja to szczerze mowiac sie dziwie, jak kobieta mowi, ze nie przepada za zakupami :) ja to mam momenty, ze jestem zakupoholiczka, zakupomaniaczka itp to takie moje ulubione hobby poza ogladaniem seriali w TV
Awatar użytkownika
FraniaMajTV

dzięki, na pewno sobie coś wybiorę, fajnie, ze się zainteresowałaś sprawą
maszyna12

Post autor: maszyna12 »

Ja sprawdzam ceny towarów ze stacjonarnych sklepów w internecie na porównywarkach i kupuję tam gdzie oferują najniższą cenę :D
Jestem grafikiem - polecam moje twory obrazy canvas - sprawdźcie, może was zainteresuje :)
Rolka

Post autor: Rolka »

a ja polecam nie tak dawno wyszukany przeze mnie sklep geratherm. ostatnio kupowałam w nim ciśnieniomierz dla teściowej, a teraz przymiarkę robię do zakupu termometru non contact. sprzęt jest świetny, ciśnienie mierzy się szybko i dokładnie, jakość warta ceny. mam nadzieję, że z termometrem też tak będzie
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

A wiecie, że drogeria Natura ma swój sklep internetowy? Ja niedawno zrobiłam pierwsze zakupy, wcześniej kupowałam stacjonarnie, ale po przeprowadzce już mam za daleko.
Awatar użytkownika
joaska86
Miła Kobietka

Post autor: joaska86 »

Spożywczych rzeczy nigdy jeszcze nie zamawiałam przez Internet, w sumie ciuchów też nie - trochę się boję, bo wolę przymierzyć.. Ale jakieś sprzęty przemysłowe czy elektroniczne jak najbardziej. Ostatnio kupiłam trzy rzeczy na Vobis.pl, w tym odkurzacz Zelmer Cito i jestem bardzo zadowolona - zarówno z produktów jak i z obsługi. Wszystko sprawnie, do tej pory żadnej gafy nie było. W sumie teraz oglądam tam produkty częściej niż na Allegro, :)
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Ebay.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Pamela123

Post autor: Pamela123 »

przydatny post na pewno skorzystam :D Która kobieta nie lubi kupować :P
:woman: :woman: :woman: :woman: :woman: :woman: :woman: :woman: :woman:

Nieruchomości na dobre

]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-)
llukasz

Post autor: llukasz »

Ja również polecam zakupy poprzez Allegro, daje to jakąś namiastkę bezpieczeństwa. Oprócz standardowo allgero mam też kilka swoich ulubionych sklepów z takich wiekszych zalado a ze sklepow w ktorych kupowalem najpierw na allegro, a pozniej juz na stronie to np marionex.pl.
Muszę przyznać, że mam już całkiem spore doświadczenie w kupowaniu przez internet, chociaż parę razy zdarzyło się kupić zły rozmiar, to nigdy nie było problemów ze zwrotem czy wymianą.
lena38

Post autor: lena38 »

Mój ulubiony sklep to PrezentBox pl, gdzie mogę kupić porcelanę Maxwell & Williams na sztuki i to nie jest jakiś żart. Co miesiąc zamawiam tyle na ile mnie stać. Można zamówić nawet jedną filiżankę czy kubeczek i w dodatku przyjdzie pięknie wszystko zapakowane, każdy element oddzielnie w pięknym pudełeczku i z takim samym motywem. Takie cudeńka można nawet podarować komuś w prezencie i w sumie nie kosztuje dużo, wychodzą prawie takie same pieniądze jak za jakiś zwykły porcelit, a w jakość różnica jest ogromna.
Lena01

Post autor: Lena01 »

Moim ulubionym ostatnio jest ludilo.pl :)
naturalne farby do włosów
Koleżanka

Post autor: Koleżanka »

Aliexpress to rewelacja. Ale ja zawsze robię tam zakupy przez stronę FaniMani bo część mojego paragonu jest przekazywana w formie darowizny na wybraną fundacje. A no i ostatnio na maila dostałam kod rabatowy na zakupy. Mam nawyk robiąc zakupy przeglądać ofertę partnerów akcji i zawsze taką darowiznę przekazuje.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Chyba i mi sie aliexpress spodoba :)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ODPOWIEDZ