Ulubione sklepy internetowe
Re: Ulubione sklepy internetowe
Zdecydowanie allegro bo kupuję tam bardzo często.
- kolorowe_kredki
- Miła Kobietka
Również allegro,najprostsze wyjście.
-
pomaranczka
- Miła Kobietka
Ja ostatnio odkryłam fajny sklep "Pięknie mieszkaj". Mają same produkty do wystroju mieszkania, ale na święta się przyda 
http://dmcauto.pl
-
Mangosia12
- Jestem tu nowa :)
Ja lubię bardzo Quiosque. Takie ubrania w sam raz jak dla mnie. Do biura, nie na sztywno, a elegancko dalej.
Mój ulubiony sklep online to limango, mają tam świetne produkty, chyba się troche uzależniłam od tej domeny 
Ja uwieeeeelbiam Rabarbar, mają tam świetne, oryginalne ciuchy w dobrych cenach.
-
patrycjamosss
Jeśli chodzi o sklepy internetowe, to warto również zwrócić uwagę na te budowlane. Ja np kupowałam ostatnio narzędzia malarskie na SPAM. Mają naprawdę niskie ceny.
PROSZE NIE SPAMOWAC
PROSZE NIE SPAMOWAC
- FraniaMajTV
cześć, szukam fajnego sklepu internetowego, gdzie mogłabym kupić tanie spodnie i bluzkę, najlepiej gdyby ktoś podał mi nazwę sklepu, gdzie już sam kupował i nie ma zastrzeżeń
-
a_gatka
Zalecam podanie na priv. Nie spamujemy na forum, a swoje oczekiwania precyzujesz tak ogólnie, że bez problemu znajdziesz to czego szukasz w google. 
-
SunriseAvenue11
Frania, a szukasz tak do szkoly, pracy itd? bo malo to konkretnie napisalas, jest kilka sklepow, a jak mieszkasz blisko galerii to tam tez cos znajdziesz
- FraniaMajTV
myślałam, że to właśnie taki temat, gdzie się wymieniamy spostrzeżeniami odnośnie tego
Sunrise: dobrze byłoby na wiele okazji, mam zamiar kupić sobie kilka rzeczy, żeby mieć spokój raz na jakiś czas z zakupami, niby jestem kobietą, ale za tym nie przepadam
byłam w kilku sklepach, ale jest drożyzna, teoretycznie mogłabym jechać do galerii, ale pewnie też będzie drogo, a na allegro macie jakiegoś zaufanego sprzedawcę? jak tak chwalicie allegro?
-
SunriseAvenue11
jak nie galeria, to moze sklep esexy? kupowalam tam i jest ok, ceny fajne, dobrze wszystko wyglada na mnie, ja to szczerze mowiac sie dziwie, jak kobieta mowi, ze nie przepada za zakupami
ja to mam momenty, ze jestem zakupoholiczka, zakupomaniaczka itp to takie moje ulubione hobby poza ogladaniem seriali w TV
- FraniaMajTV
dzięki, na pewno sobie coś wybiorę, fajnie, ze się zainteresowałaś sprawą
Ja sprawdzam ceny towarów ze stacjonarnych sklepów w internecie na porównywarkach i kupuję tam gdzie oferują najniższą cenę 
Jestem grafikiem - polecam moje twory obrazy canvas - sprawdźcie, może was zainteresuje 
a ja polecam nie tak dawno wyszukany przeze mnie sklep geratherm. ostatnio kupowałam w nim ciśnieniomierz dla teściowej, a teraz przymiarkę robię do zakupu termometru non contact. sprzęt jest świetny, ciśnienie mierzy się szybko i dokładnie, jakość warta ceny. mam nadzieję, że z termometrem też tak będzie
A wiecie, że drogeria Natura ma swój sklep internetowy? Ja niedawno zrobiłam pierwsze zakupy, wcześniej kupowałam stacjonarnie, ale po przeprowadzce już mam za daleko.
Spożywczych rzeczy nigdy jeszcze nie zamawiałam przez Internet, w sumie ciuchów też nie - trochę się boję, bo wolę przymierzyć.. Ale jakieś sprzęty przemysłowe czy elektroniczne jak najbardziej. Ostatnio kupiłam trzy rzeczy na Vobis.pl, w tym odkurzacz Zelmer Cito i jestem bardzo zadowolona - zarówno z produktów jak i z obsługi. Wszystko sprawnie, do tej pory żadnej gafy nie było. W sumie teraz oglądam tam produkty częściej niż na Allegro, 
przydatny post na pewno skorzystam
Która kobieta nie lubi kupować 
Nieruchomości na dobre
Ja również polecam zakupy poprzez Allegro, daje to jakąś namiastkę bezpieczeństwa. Oprócz standardowo allgero mam też kilka swoich ulubionych sklepów z takich wiekszych zalado a ze sklepow w ktorych kupowalem najpierw na allegro, a pozniej juz na stronie to np marionex.pl.
Muszę przyznać, że mam już całkiem spore doświadczenie w kupowaniu przez internet, chociaż parę razy zdarzyło się kupić zły rozmiar, to nigdy nie było problemów ze zwrotem czy wymianą.
Muszę przyznać, że mam już całkiem spore doświadczenie w kupowaniu przez internet, chociaż parę razy zdarzyło się kupić zły rozmiar, to nigdy nie było problemów ze zwrotem czy wymianą.
Mój ulubiony sklep to PrezentBox pl, gdzie mogę kupić porcelanę Maxwell & Williams na sztuki i to nie jest jakiś żart. Co miesiąc zamawiam tyle na ile mnie stać. Można zamówić nawet jedną filiżankę czy kubeczek i w dodatku przyjdzie pięknie wszystko zapakowane, każdy element oddzielnie w pięknym pudełeczku i z takim samym motywem. Takie cudeńka można nawet podarować komuś w prezencie i w sumie nie kosztuje dużo, wychodzą prawie takie same pieniądze jak za jakiś zwykły porcelit, a w jakość różnica jest ogromna.
Aliexpress to rewelacja. Ale ja zawsze robię tam zakupy przez stronę FaniMani bo część mojego paragonu jest przekazywana w formie darowizny na wybraną fundacje. A no i ostatnio na maila dostałam kod rabatowy na zakupy. Mam nawyk robiąc zakupy przeglądać ofertę partnerów akcji i zawsze taką darowiznę przekazuje.