Ulubione sklepy internetowe
-
mikiqu
Re: Internetowe Sklepy?
fajne młodzieżowe i tanie ciuszki są też na ........
treść zmieniona prze moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona prze moderatora
proszę nie spamować
-
roksanna
No ja na przykład nie mam jednego ulubionego sklepu. Kupuję ubrania wszędzie - jeśli tylko jakaś rzecz mi się spodoba. Z internetowych zakupów też nie rezygnuję, ale jestem w tym temacie po prostu bardziej ostrożna. Przynajmniej staram się.
-
jupi123
Polecam allegro, można tam znaleźć fajne ciuchy często niedostępne w Polskich sklepach. Ostatnio znalazłam ciuchy PEPE JEANS, odzież sample czyli pojedyncze sztuki lub modele które weszły do sprzedaży ale w innych kolorach niż na aukcji. Użytkownik aneta514.
Poztym wiele ludzi ściąga ubrania ze stanów tak więc można tam znaleźć prawdziwe unikaty.
Poztym wiele ludzi ściąga ubrania ze stanów tak więc można tam znaleźć prawdziwe unikaty.
-
Veronica
Ja to samo, zazwyczaj sprawdzam ceny na allegro, ale ostatnio często korzystam ze sklepu
ButyNaObcasach.pl
i jestem bardzo zadowolona, mają świetne ceny i bardzo miłą obsługę. Kilka razy się zawiodłam na innych sklepach internetowych i teraz tylko ten mnie interesuje ;]
ButyNaObcasach.pl
i jestem bardzo zadowolona, mają świetne ceny i bardzo miłą obsługę. Kilka razy się zawiodłam na innych sklepach internetowych i teraz tylko ten mnie interesuje ;]
-
Olka
ja też kupuje głównie na allegro
ceny są bardzo atrakcyjne tylko trzeba dobrze zapoznać się z opisem i z komentarzami żeby się nie wpuścić w maliny
buty kupuje jednak w normalnych sklepach bo muszę przymierzyć
buty kupuje jednak w normalnych sklepach bo muszę przymierzyć
-
dione
Ja również mam sporo sklepów internetowych, które odwiedzam, jednak ostatnio najczęściej odwiedzam tanisport.pl Teraz jest tam sporo promocji, także można w niskich cenach kupić tam markowe ciuchy.
-
Natasha
Co do ubrań, to staram się nie kupować ich przez internet. Zawsze mam obawy, czy dana rzecz będzie na mnie dobrze leżała, czy trafię z rozmiarem i czy ubranie jest tak dobrze wykonane jak na zdjęciu, czy też okaże się, że dostałam coś, co nada się tylko na ścierkę do kurzu. Natomiast uwielbiam w internecie kupować biżuterię! Ponieważ ta sprzedawana u jubilera często jest dla mnie za tradycyjna i po prostu zbyt nudna, często zaglądam do Galerii Artystycznej KuferArt, dla której biżuterię tworzą ciekawi i bardzo różni artyści. Tam zawsze znajdę coś, co doda szyku mojemu strojowi. Polecam:D
-
Darciaaa
Wiecie, czasem na allegro są lepsze i dużo tańsze rzeczy niż w sklepach internetowych, dlaczego? Bo przeważnie są od ludzi którzy nie mogą bądź jeszcze nie mają możliwości założenia własnej działalności gosp, co za tym idzie nie mają dużej ilości klientów, więc mają czas na dobrą i fachową obsługę kązdego z osobna
-
rozalia
Re: Macie ulubiony sklep on line ?
Jakoś mi nie przyszlo do głowy żeby warzywa przez neta kupowac. A czy one się nie popsują przed dostawą? Jednak wole w sklepie obejrzeć
Ale tak poza tym to w zasadzie wszystko przez neta kupuje. Dla siebie i dla małej większość rzeczy na allegro, jedynie takie droższe sprzety jak wózek czy łóżeczko to z pierwszego uśmiechu zamawiałam, bo tam jest opcja żeby obejrzeć w sklepie stacjonarnym, a potem można w sklepie internetowym zamówić. Ale o warzywach przez neta to pierwsze słysze 
-
ewelaska
Z tą dobrą obsługą to niekoniecznie jest tak różowo, często takie "lewusy" nie przestrzegają żadnych praw, chcesz coś np. zwrócić to masz problem - możesz sobie chcieć, chociaż napewno nie wszyscy tak robią. Ja często szukam i na allegro i w sklepach internetowych i bardzo często okazuje się, że sprzedawcy z allegro mający sklep internetowy oferują tam towar taniej niż na allegro. Kiedyś jednego z nich zapytałam dlaczego tak jest, to mi odpisał wprost, żeby zobaczyć cennik usług allegro 
-
mimargo
Ja kupuję buty w sklepie deezee.pl
. Duży wybór w przystępnych cenach. Buty są dobrej jakości
.
-
Sklep.Sambora_pl
Dziewczyny jestem bardzo ciekawa Waszych opinii na temat mojego sklepu Sklep.Sambora.pl mam biżuterię,podoba Wam się?
-
Sklep.Sambora_pl
Pewnie że każda z ans ma swoje ulubione sklepy internetowe,to przecież jak najbardziej naturalne. Warzyw akurat nie kupowałam,ale jeżeli były świeże i w dobrej cenie,to czego chcieć więcej?:)
-
KarolinkaP
ja rzadko kupuję w sieci , wole na żywo zobaczyć towar,
chociaż ostatnio na zabawki wydałam troszkę kaski ...
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
chociaż ostatnio na zabawki wydałam troszkę kaski ...
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
Sklep.Sambora_pl
Możesz najpierw obejrzeć daną rzecz na żywo,a potem zamówić przez internet. W sumie wyniesie Cię to znacznie taniej. Ja zawsze tak robię i wychodzę na plus:)
-
anioł12345
- Miła Kobietka
polacam azjatyckistyl.pl kupuje tam ciuszki i są naprawdę super.
-
kamilkaa85
- Jestem tu nowa :)
Nie wiem jak takie sklepy, ale ja dobre opinie mam o :
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=23247241
częsta rotacja ciuszków i niezłe ceny.
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=23247241
częsta rotacja ciuszków i niezłe ceny.
-
Big-Brands.pl
Samodzielne internetowe sklepy to najlepszy wybór, bo te handlujące na Allegro giną w tłumie. A nie ma lepszego przeglądu sklepów niż forum internetowe
Macie jakieś nowe odkrycie? Sprawdzonego sprzedawcę niedrogiej markowej odzieży, który wysyła szybko, odpowiada na maile itp.?
-
Big-Brands.pl
Dobre sklepy z odzieżą, handlujące przez internet dają możliwość zwrotu, jeśli towar jest z metką i nie nosi śladów użytkowania. Dodatkowo można przed zakupem zapytać o konkretne wymiary każdej rzeczy, a po zakupie wymienić. Może to więcej ceregieli niż sklep z przymierzalnią, ale nie każdy ma czas na bieganie za okazjami po galeriach.
-
Hania26
ja w necie kupuje perfumy i bielizne. Perfumy w Dolce.pl ( oryginalne zapachy, dobra cena), a bieliznę oczywiscie w sklepie internetowym Kris Line ( bo jestem absolutną fanką tej marki
)
-
E-lejdis
Jeżeli chodzi o sklepy internetowe,to zapraszam takze do mnie na stronę www.E-lejdis.pl gdzie każda z Was znajdzie coś dla siebie:)
-
anioł12345
- Miła Kobietka
drugim moim ulubionym sklepem jest oczywiście SH
Cześć wszystkim ! zapraszam was na zakupy do http://www.pamami.pl jutro otwarcie sklepu, wszystkie produkty, czyli kominy damskie, czapki damskie, czapki męskie, czapki dziecięce tańsze o 30% ! 
-
Maurelia
Sporo kupuję przez allegro jednak, ale bieliznę kupuję w www.hurtownia-olenka.pl, a kosmetyki http://www.galeriakosmetyki.pl, buty tylko w sklepie stacjonarnych, perfumy za granicą 
-
Tusia
również jestem za sklepami internetowymi, ale jednak nie przemawiają do mnie te masowo sprzedawne wszelkie firmy. Szukam czegoś innego, pod tym względem chętnie wysłuchałabym sugestii.