oj, ja słucham cięzkiej muzyki np.: dubstep ,,skrillex-first of the year" albo kalibra album ,, księga tajemnic" ale zdarza mi się również słuchać innej muzyki polecam np ,,człowiek bez awatara" odprężam się przy niej
a ja tak zupełnie z innej beczki - uwielbiam poezję śpiewną gdy jej słucham czuję się jak przy ognisku w górach polecam np. zespół "Cisza jak tak" albo "Myśli wiatrem rozczochrane" - dziewczyny są rewelacyjne
ja konkretnie nie mogę określić jakiej muzyki słucham, bo lubię wiele gatunków, ale często włączam radio Czwórka, więc to co tam puszczają można powiedzieć, ze trafia w mój gust
Ah, zaśmiałam się jak zobaczyłam taki temat. Jest ich tyle, że chyba z rok musiałabym wypisywać.
Na co dzień słucham przede wszystkim ROCK'a oraz wszelkich jego odmian. Aczkolwiek nie jestem obca na muzykę, tak zwaną, komercyjną- czasami spodoba mi się coś, co leci w radiu:)
Ja też mam dużo ulubionych piosenek. Począwszy od tych, które znane są szerszej publiczności, zakończywszy na takich, które są znane przez niewielką liczbę fanów muzyki. Na szczęście zapowiadają się u nas liczne koncerty 2013. Nie mogę się już doczekać niektórych, np. Alicii Keys