Kogo lubicie czytać ??
Macie taich ulubionych, po których zawsze sięgacie??
U mnie jest to zdecydowanie King i jego ksiązki, które nie raz do samego końca trzymają w napięciu.
Ostatnio miałam przyjemność poczytać Camilla Läckberg, i bardzo przypadła mi do gustu. Pisze bardzo lekko i przyjemnie...
No i oczywiście Carlos Ruiz Zafón, jego ksiązki... ech... po prostu je pochłaniam....
ja uwielbiam czytać, ostatnio głównie Pilipiuka. Kocham jego poczucie humoru, ma genialne porównania i jest przezabawny, np polecam wampira z m3 i całą tą serię... No i koleś jest niezwykle inteligentny, tu jest z nim fajny wywiad: http://xiegarnia.pl/artykuly/andrzej-pilipiuk-wywiad-1/
Mogłabym mieć takiego mężą
bardzo dużo książek czytam wszystkie rodzaje ale wiadomo jak to kobietki niektóe lubią sobie poczytać romanse i ejstem jedn z nich lubię Emily Giffin , Nikolas Sparks a i autor którego ksiązki bardoz lubię które trzymają w napięciu do końca Marcus Sakey
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Mam kilku, a jedną z nich jest Katarzyna Michalak. Moim zdaniem jedna z lepszych autorek. Ona doskonale wie, jak dotrzeć do czytelnika, jak sprawić, żeby książka mocno wciągnęła, jak się w niej zatracić. Ja teraz czekam na jej nową książkę Zemsta, której jestem bardzo ciekawa.