ulubione kosmetyki
-
netka_kamila
Re: ulubione kosmetyki
A ja lubię kosmetyki naturalne, jak do tej pory najbardziej jestem zadowolona z kosmetyków marki L'orient (dostępne w Mydlarni u Franciszka). Fakt ceny może są nieco wyższe niż ogólnodostępne kosmetyki, ale w przeciwieństwie do tańszych odpowiedników L'orient mnie nie uczula, a dodam, że czasem odzywa mi się AZS (Atopowe Zapalenie Skóry), którego nie da się do końca wyleczyć 
-
ence
balsam i żel pod prysznic o zapachu kwiatu japońskiej wiśni od Bath & Body Works
Kosmetyki z nanosrebrem. Do włosów szampon, do twarzy i ciała mydło, które ładnie zwalcza niedoskonałości nie wysusza (jak ma w zwyczaju np. mydło siarkowe lub żele z alkoholem), a do kolekcji antyperspirant - bardziej wydajny i skuteczny, bo skutecznie zwalcza bakterie
Szczerze polecam, a zainteresowanych odsyłam do http://www.belt.sklepna5.pl/ 
Prawda jest taka, ze ludzie mają pewną wspaniałą cechę. Zmieniają się.
-
Oczarovana_pl
- Miła Kobietka
Bardzo dobre i skuteczne są również kosmetyki Nivea oraz Palmolive,moja kuzynka ich używa,pachną bardzo ładnie. Ciężko tak wyróżnić jeden ulubiony,jest ich co najmniej kilka.
-
besexi blogspot
- Jestem tu nowa :)
Hej! Miałam taki fajny tusz do rzęs wibo w zielonym opakowaniu ale chyba już nie produkują bo trudno go znaleźć. Zapraszam was do współpracy na moim blogu.
-
Misiek
HB to jest to, czego potrzebuje
Zakochałam się w tych kosmetykach
Uwielbiam ich krem różany do kąpieli HB. Może cena nie jest najniższa, ale za to jakość jest pierwsza 
Dla zainteresowanych dołączam obrazek:

Dla zainteresowanych dołączam obrazek:

- MonikaKosmyk
- Miła Kobietka
Uwielbiam firmę Clinique, są drogie, ale są super, szczególnie tusz do rzęs. A perfumy z Allure firmy Channel, są boskie

Szydełkowe prace babci Asi http://tnij.org/5etm
Moje ulubione kosmetyki to te które dzisiaj znalazłam:)
hehe czaicie jakie to szczęście? nigdy nie znalazłam pieniędzy, to chociaż kosmetyczkę sobie uzupełnię
Siedziałam na ławce z pół godziny z koleżanką, potem ona poszła a ja jeszcze zostałam i czekałam na następną. Łącznie spędziłam tam dobrą godzinę. I gdy wstałam chcąc iść do domu zobaczyłam ze pod ławką leży torebeczka. I ja zaglądam a tam: tusz do rzęs, róż do policzków, pomadka do ust - wszystko z oriflame beauty albo nature secrets - mgiełka do ciała i złuszczający żel pod prysznic. Pewnie zostawiła to jakaś konsultantka albo klientka. Wszystko nówki sztuki - nawet nie otwierane z opakowań.Trochę mam wyrzuty sumienia - ale nie było szans żeby odnaleźć właściciela.
Jakoś mam ostatnio szczęście do oriflame:)
hehe czaicie jakie to szczęście? nigdy nie znalazłam pieniędzy, to chociaż kosmetyczkę sobie uzupełnię
Siedziałam na ławce z pół godziny z koleżanką, potem ona poszła a ja jeszcze zostałam i czekałam na następną. Łącznie spędziłam tam dobrą godzinę. I gdy wstałam chcąc iść do domu zobaczyłam ze pod ławką leży torebeczka. I ja zaglądam a tam: tusz do rzęs, róż do policzków, pomadka do ust - wszystko z oriflame beauty albo nature secrets - mgiełka do ciała i złuszczający żel pod prysznic. Pewnie zostawiła to jakaś konsultantka albo klientka. Wszystko nówki sztuki - nawet nie otwierane z opakowań.Trochę mam wyrzuty sumienia - ale nie było szans żeby odnaleźć właściciela.
Jakoś mam ostatnio szczęście do oriflame:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Sharlot
jej tez bym chciala znajdowac kosmetyki na ulicy! A moze specjalnie je ktos tam zostawil? Ja wczoraj znalazlam litrowa coca cole nie otwierana
mam ten zel pod prysznic:) super pachnie i ma fajne drobinki w srodku, osoba ktora to zgubila napewno bedzie zalowac swojego gapostwa 
Pycha miałaś niezłe szczęście
ja rzadko coś znajduję
też mam mgiełkę z tej serii
Na myśl przychodzi mi na razie jeden ulubiony krem mus z lirene
Na myśl przychodzi mi na razie jeden ulubiony krem mus z lirene
Mówią, że głupi to zawsze ma szczęście:)
Kasy nie znajduję to tak się chociaż pocieszyłam oriflejmem - dobrze że chociaż lubię tę markę:)
Mgiełka jest nietypowa. Bardzo ładnie pachnie - słodko i orzeźwiająco za razem:)
Idealna np po siłowni:) i jeszcze lubię ją na kurtkę psikać:)
Kasy nie znajduję to tak się chociaż pocieszyłam oriflejmem - dobrze że chociaż lubię tę markę:)
Mgiełka jest nietypowa. Bardzo ładnie pachnie - słodko i orzeźwiająco za razem:)
Idealna np po siłowni:) i jeszcze lubię ją na kurtkę psikać:)
Bardzo lubiłam Vichy i l'Oreal ale testują na zwierzątkach
( więc szukam nowego ulubieńca.
-
katimati89
- Miła Kobietka
ziaja kokos i masło kakaowe!!! ale nie kupujcie w sklepach firmowych ziaji, bo maja tam najdrozej. najlepiej w rossmanie;]
ziaja kokos? jeszcze nie próbowałam. moim ulubieńcem jest ziaja sopot, a z takich "pachnących" to cynamonowe masło z farmony. tylko ono naprawdę jest intensywne, myślę, że nie dla każdego. ja uwielbiam 
-
Sharlot
czy mgielka pachnie tak samo cudownie jak zel? zastanawiam sie nad dokupieniem
Jednym z moich ulubionych kosmetykow moge uznac rowniez tzw "jajeczko" z oriflame:) krem uniwersalny, ja akurat mam wisniowy, ale sa tez migadalowy, karmowelowy i ten w rozowuym opakowaniu Tander care.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
też lubię ZIAJĘkatimati89 pisze:ziaja kokos i masło kakaowe!!! ale nie kupujcie w sklepach firmowych ziaji, bo maja tam najdrozej. najlepiej w rossmanie;]
Moimi ulubionymi kosmetykami ostatnio są lakiery termiczne, które zmieniają kolor pod wpływem temeratury : http://fajnepaznokcie.pl/kategoria/571/ ... _5ml_.html, a także świetne rzęsy na pasku idelane na impreze : http://fajnepaznokcie.pl/kategoria/355/ ... _rzes.html
Też lubię i polecam Ziaję, polskie, niedrogie kosmetyki, bardzo delikatne. Czytałam nawet kiedyś artykuł o tym, że Ziaja staje się bardzo popularna w krajach skandynawskich, więc podbija rynki zagraniczne 
Ubrania robocze beta easy
Ja bardzo lubię masła do ciała z Body shopu, ale cena trochę odstarsza, trzeba czekać na promocję...
-
monikawo08
Chciałabym was zaprosić na Bezpłatne Internetowe Szkolenie pt. "Pielęgnacja Twarzy po Zimie."
12 Marca (wtorek) o godz 20:30-21:10
Jeżeli chcecie się nauczyć paru zasad jak dbać o cerę to POLECAM.
Dla uczestniczek przygotowane są PREZENTY od Oriflame!
Aby wziąć udział w szkoleniu wystarczy, że macie dostęp do internetu.
Chętne osoby proszę o kontakt mailowy: [email protected]
bądź telefoniczny: 799035186
Szkolenie przeznaczone jest dla osób, które nie należą do klubu Oriflame.
Zapoznaj się też z zaproszeniem:

12 Marca (wtorek) o godz 20:30-21:10
Jeżeli chcecie się nauczyć paru zasad jak dbać o cerę to POLECAM.
Dla uczestniczek przygotowane są PREZENTY od Oriflame!
Aby wziąć udział w szkoleniu wystarczy, że macie dostęp do internetu.
Chętne osoby proszę o kontakt mailowy: [email protected]
bądź telefoniczny: 799035186
Szkolenie przeznaczone jest dla osób, które nie należą do klubu Oriflame.
Zapoznaj się też z zaproszeniem:

Moim ulubiomym kosmetykiem jest nierafinowane masło Shea 
Ojeej! Ja mam tak dużo ulubionych kosmetyków, że nie wiem co wybrać. To może tak do włosów to bezapelacyjnie Toni&Guy lakier do włosów z serii casual
do ciała: balsam do ciała z Yves Rocher, bardzo odpowiada mi konsystencja
do twarzy: krem na naczynka iwostinu
szukam jeszcze jakiegoś silnie nawilżającego kremu do rąk...
do ciała: balsam do ciała z Yves Rocher, bardzo odpowiada mi konsystencja
do twarzy: krem na naczynka iwostinu
szukam jeszcze jakiegoś silnie nawilżającego kremu do rąk...
-
dziewczyna23
- Miła Kobietka
ja z tej serii miałam waniliowy błyszczyk i był wręcz genialnySharlot pisze:czy mgielka pachnie tak samo cudownie jak zel? zastanawiam sie nad dokupieniemJednym z moich ulubionych kosmetykow moge uznac rowniez tzw "jajeczko" z oriflame:) krem uniwersalny, ja akurat mam wisniowy, ale sa tez migadalowy, karmowelowy i ten w rozowuym opakowaniu Tander care.
Złoty kosmetyk – złota maseczka. Jest to zdecydowanie od niedawna mój kosmetyk numer jeden. Dzięki tym maseczkom czuję się w końcu piękna. Moja cera stała się gładka i promienista. Czuję się o wiele pewniejsza siebie. Stosuję 2 razy w tygodniu złote maseczki Elizabeth Kessler. Tez macie doświadczenia z takimi kosmetykami?
-
porannarosa
za dużo ich mam aby wymienić 
ostatnio mam bzika na punkcie lakieru do paznokci.. koleżanka mi poleciła : avon lemon sugar.
zapach: zielony adidas
to tak np ;p

ostatnio mam bzika na punkcie lakieru do paznokci.. koleżanka mi poleciła : avon lemon sugar.
zapach: zielony adidas
to tak np ;p