ulubione kosmetyki
Re: ulubione kosmetyki
1.Mascary Maybelline (blackest black).
2.Kredka do oczu Mon Ami (black)
3. Air Wair Loreal
2.Kredka do oczu Mon Ami (black)
3. Air Wair Loreal
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
-
CosmoSpa_com_pl
- Miła Kobietka
A ja nie mam jednego ulubionego kosmetyku,na pewno warto wyróżnić te naturalne które sa skuteczne oraz nie podrażniają jak mydełka czy balsamy,masła organiczne do ciała.
to prawda dzisiaj trudno kupić kosmetyki pozbawione parabenów, które nie będą uczulały, ja kiedyś miałam poważany problem z kremami do twarzy, aż nie natrafiłam na kosmetyki vichy, które są właśnie pozbawione parabenó, aktualnie korzystam z kremu wygładzającego vichy Idealia i nie mam żadnych problemów z cerą i uczuleniem skóry dzięki temu kremowi.CosmoSpa_com_pl pisze:A ja nie mam jednego ulubionego kosmetyku,na pewno warto wyróżnić te naturalne które sa skuteczne oraz nie podrażniają jak mydełka czy balsamy,masła organiczne do ciała.
-
apollo
Ewentualnie jeszcze Ziaja -dosyć tanie kosmetyki, ale na prawdę fajnej jakości. Oczywiście nie każdy musi podpasować, ale np. produkty dla dzieci, czy do włosów mają na prawdę fajne. Kwestia przetestowania produktu...
O tak, kosmetyki pielęgnacyjne z firmy Ziaja są rewelacyjne. Szczególnie ta seria kosmetyków z liściem Manuka.
Ja jestem zadowolona z kosmetyków golden rose. Pomadka vision lipstick jest długo trwała i fajna jest też odżywka do paznokci nail growth.
odżywka nail growth jest bardzo dobra pod lakier, też jej używam:)
w ogóle co do jakości to wcale nie idzie ona w parze z ceną, używałam wielu kosmetyków, i z górnej i z dolnej półki, jedyne co je różni to opakowanie, a zawartość niekiedy jest lepsza niż można byłoby się spodziewać, jakiś czas temu kupiłam pomadkę vision lipstick gr i okazała się dużo trwalsza niż inne, na które wręcz oszczędzałam i się zawiodłam...
Ja uwielbiam masełka do ciała z bielendy, skóra cudnie pachnie i jest dobrze nawilżona.
Ja miałam sporo kosmetyków Ziaji, jedne były lepsze, drugie gorsze, ale ostatnio kupiłam ich krem do rąk - z proteinami kaszmiru i masłem shea i strasznie mnie uczulił, aż porobiły mi się jakies wypryski na dłoniach... Ktoś miał podobne doświadczenia? Nie podoba mi się że często dają parabeny do kosmetyków, które nie są zdrowe...
Ja jestem wierna Vichy - obecnie mam krem do twarzy liftactive przeciwzmarszczkowy. Jednak moim ulubionym jest Idealia, które dobrze nawilża oraz rozświetla, co sprawia, że moja skóra wygląda świeżo i zdrowo,
Do tej listy swoich ulubionych kosmetyków dodaj jeszcze wodę termalną. Jest genialna, dodaje rześkości, ma dużą dawkę minerałów w sobie i zbawiennie działa na skórę, daje dużego kopa, szczególnie w gorące dni, a jaka przyjemność tak się popsikać.
-
a_gatka
No właśnie ją sobie kupiłam też. W sumie to doradziła mi kosmetyczka, bo moja skóra robi jakieś cuda ostatnio, a chciałabym żeby była ładna na ślubie.
Ma właściwości kojące i da się to odczuć już przy pierwszym stosowaniu.
A jak się stosuję taką wodę? Bo krem z wodą termalną to wiadomo, a sama woda? To jest jakiś atomizer? Psika się na skórę po prostu?
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Z tych ulubionych kosmetyków warto wspomnieć również o kolagenie,uwielbiam kremy na jego bazie,sa skuteczne i znakomicie nawilżają ciało,nadają skórze kolorytu:)
a jak ją stosujesz? chyba w aptece można ją dostać?
na wiosnę i lato w sam raz:) jeśli chodzi o marki to za to ja jestem wierna reklama, na początku jakoś nawet nie zwracałam na nią uwagi, ale przypadkiem dostałam krem młodzieńczy blask i powalił on wszystkie inne na łopatki, od tamtej pory próbuje ich kosmetyków i niektóre pasują bardziej inne mniej, ale dalej są fajne:)
Ostatnio zmieniony czw kwie 02, 2015 3:38 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Reklama-spam
Powód: Reklama-spam
-
moniczka89
- Jestem tu nowa :)
moja młodsza siostra ma ten krem, dobry dla kobiet w młodym wieku:)
Najlepszy kosmetyk bez którego się nie rozstaje to balsam do ust Balmi. Non stop mam spierzchnięte usta, co stało się już chyba moim kompleksem. Balmi mam zawsze pod ręką. Ten balsam nieziemsko pachnie, świetnie wygląda no i cena jest atrakcyjna.
Osobiście to używam dużo kosmetyków z golden rose np.pomadka do ust trwała i to bardzo -z serii Vision Lipstick, a do paznokci lakier z serii Rich Color- mają duży wybór odcieni i są dość trwałe na mich naturanych paznokciach ok. 5 dni, a i odżywka Nail Growth stosuję już koło 2 miesięcy pod lakier i muszę przyznać że pazurki są mocniejsze
Jak dotąd jestem zadowolona i mogę polecić, są to fajne kosmetyki za bardzoo atrakcyjnie niską cenę a i ostatnio zakupiłam puder do brwi Eyebrow Powder zamiast henny czy malowania kredką fajny i trwały również.... o i to są moje faworyty 
Ja zawsze zabieram facetowi żel do golenia, łatwiej się goli nogi i się tak nie zacina
Woda termalna jest w postaci atomizera i psika się ją na twarz, ja stosuję ją zawsze rano, fajnie odświeża. A wracając do tematu moje ulubione kosmetyki tooo kosmetyki clarena. Bardzo lubię je za świetną jakość i dobre działanie. Od zawsze zmagam się z bardzo suchą skórą twarzy, jednym z lepszych kremów, który radzi sobie z moją cerą jest krem z clareny zawierający trzy kwasy hialuronowe (jakby ktoś szukał ostatnio kupowałam na SPAM ) 
Ostatnio zmieniony wt kwie 21, 2015 3:32 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Z racji tego, że dostałam od Matki Natury worki pod oczami jak miś panda, bardzo polecę IT'S SKIN Brightening System Eye Cream z SPAM. Świetny krem na cienie pod oczami, ładnie rozjaśnia i usuwa obrzęki. Jeśli radzi sobie z moimi worami, to znaczy, że da radę zawsze i wszędzie.
Ostatnio zmieniony śr kwie 22, 2015 2:58 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja z kolei lubię męskie maszynki do golenia- uważam że są lepsze- przynajmniej dla mnieAniela pisze:Ja zawsze zabieram facetowi żel do golenia, łatwiej się goli nogi i się tak nie zacina
-
a_gatka
No niby tak, ale okropną bym po tym miała skórę. Nie nadaję się na golarki.
Z odkryć - kupiłam sobie właśnie Jedwab do ciała (Oeparol). Skusiła mnie ta nazwa bardzo i muszę Wam powiedzieć, że bardzo fajnie zachowuje się po nim skóra. Pochwalę więc.

Z odkryć - kupiłam sobie właśnie Jedwab do ciała (Oeparol). Skusiła mnie ta nazwa bardzo i muszę Wam powiedzieć, że bardzo fajnie zachowuje się po nim skóra. Pochwalę więc.