Ulubione korektory pod oczy

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
iza813
Fajna Kobietka

Ulubione korektory pod oczy

Post autor: iza813 »

Od lat moją zmorą są sińce pod oczami.Szukam dobrego korektora który dobrze je zamaskuje.Co jest wg was godnego polecenia ??
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
mróweczka
Miła Kobietka

Re: Ulubione korektory pod oczy

Post autor: mróweczka »

polecam ten SPAM :) świetnie maskuje wszystko co złego się pod oczami dzieje ;) od dawna go stosuję i jestem bardzo zadowolona :)
Ostatnio zmieniony czw lis 06, 2014 4:33 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Fakt, since potrafia doprowadzac do szalenstwa.
Ale mysle, ze tak naprawde to trudno jest doradzac w takim doborze .
Jak wpadniesz do apteki czy drogerii to z pewnoscia cos odpowiednio skutecznego dostaniesz.
Zreszta mozna przetestowac cos na miejscu, bo i takie opcje wchodza juz w rachube. :ok:
e-kosmeo_pl
Miła Kobietka

Post autor: e-kosmeo_pl »

W zasadzie każdy z nich się sprawdzi i ukryje cieni epod oczami,ale osobiście polecam także wypróbować maseczki do twarzy stworzonej na bazie ogórków,ponoć jest bardzo skuteczna.
Awatar użytkownika
iza813
Fajna Kobietka

Post autor: iza813 »

jak na razie to znalazłam dwa fajne korektory które dobrze kryją cienie pod oczami

1 to z eveline art scenic
2 to z avonu rozświetlający
:)
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
VanilleNoire
Jestem tu nowa :)

Post autor: VanilleNoire »

Moim ulubionym korektorem jest ten z Clarins. Maskuje nawet najmocniejsze sińce :) Całkiem tanio kupiłam go na SPAM :)
Ostatnio zmieniony wt gru 30, 2014 10:03 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Lagenko_pl
Fajna Kobietka

Post autor: Lagenko_pl »

Ten korektor z Eveline jest moim zdaniem bardziej skuteczny i trwały niż rozświetlający z Avonu,różnica w cenie nie jest duża a naprawdę warto.
ODPOWIEDZ