Ulubione kolory lakierów do paznokci?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
lola4
Jestem tu nowa :)

Re: Ulubione kolory lakierów do paznokci?

Post autor: lola4 »

Zobaczcie co znalazłam dla lubiących zmieniać kolory, lub malujących na kolorowo, cena tez niezła http://www.mixmedia.pl/rimmel-rimmel-la ... k,id-31416
dione

Post autor: dione »

Ja na paznokciach mam istną tęczę, także ciężko powiedzieć jaki kolor jest moim ulubionym. Czasami są to jaskrawe i neonowe kolory, czasami ciemne zdarza się, że robię sobie klasyczny manicure. Także moja kolekcja lakierów jest naprawdę spora.
Awatar użytkownika
witch
Fajna Kobietka

Post autor: witch »

:witch

Ostatnio odkryłam lakiery pękające. Miałam w domu piękny zwykły lakier w kolorze wiosennej trawy, kupiłam pękający w kolorze ceglastym. Fajne... :woman:
Efekt bardzo mi się podoba.
Czas tracony z rozkoszą nie jest czasem zmarnowanym.

Obrazek
Awatar użytkownika
stokrotka1011
Miła Kobietka

Post autor: stokrotka1011 »

O jest tego sporo koralowy, czerwony, granatowy, zielony, wrzosowy, turkusowy - trochę kolorowo ;)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Eileen

Post autor: Eileen »

Czerwony - faworyt, błękitny, zielony, granatowy :) Ostatnio widziałam prześliczny wzorek, paznokcie pomalowane na biało i na 1-2 palcach czarne nutki.
Mam też ten pękający lakier, ale zmnarnuje się zanim kupię bezbarwny, bo bez utrwalenia od razu się zdrapuje. :P Ciekawe są też magnetyczne lakiery :) ładny efekt. Widziałam też u koleżanki paznokcie w stylu Ombre, piękne, ale jeszcze nie próbowałam malować. A Wy? Jakie efekty?

[img]src=http://www.sendspace.pl/file/pic/3ff78fa935e896580f27f31/3[/img]

w stylu ombre :)
I w linku białe z nutkami:
http://www.sendspace.pl/file/b3129daa1083dda148bcc13

:kwiatek
Żyj wolnym lub zgiń.
apollo

Post autor: apollo »

Kolor? Zależy od nastroju, pory roku itp. a ogólnie to lakiery hybrydowe new nails. Stawiam na jakość przy paznokciach - już zbyt wiele przeżyły, a ja nie chcę ich doszczętnie zniszczyć ;-)
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

hybrydowe bardzo niszczą płytkę paznokcia...

Mój ulubiony kolor to klasyczna krwista czerwień ;-) Ale przez ostatnie 4miesiące bardzo lubię pastelowe i praktycznie cały czas maluję moje paznokcie na te kolory ;-)
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
marcioszka

Post autor: marcioszka »

Ja uwielbiam odcienie różu na pazurkach :)
Ostatnio jednak jest to kolor odzywki eveline 8w1 :)
Lumena

Post autor: Lumena »

Ja najbardziej lubię turkusowy kolor! :) Mam dość długie paznokcie, także wydaje mi się, że wygląda to fajnie u mnie. Zobaczcie:...........przecież ten kolor jest boski <3 !

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
gohusia

Post autor: gohusia »

Co powiecie na takie odcienie, kolory na czas jesieni? chciałabym sie podpasować do panujęje aury za oknem i w pracy mieć inne pazurki niż wszyscy :D jakoś wiem że dobra ale kolorów jeszcze nie znam.
Obrazek
Klara

Post autor: Klara »

latem żółte albo turkusowe!!! pięknie wyglądają do opalonego ciała:-D
natuska887

Post autor: natuska887 »

Moim ulubionym lakierem do paznokci jest ostatnio świetny lakier termiczny, zmieniający kolor pod wpływem temperatury :) Znalazłam świetną ofertę tych lakierów w hurtowni fajnepaznokcie.pl , tutaj jest cała gama barw tych lakierów : http://fajnepaznokcie.pl/kategoria/571/ ... _5ml_.html
Awatar użytkownika
bajaderka
Miła Kobietka

Post autor: bajaderka »

mój ukochany kolor http://www.nokaut.pl/lakiery-utwardzacz ... iolet.html
i jeszcze czerwony, też z inglota
sialala

Post autor: sialala »

Jesienna kolekcja Jessiki bardzo mi sie podoba, ale teraz poluje na zimową: http://i.ebayimg.com/t/Jessica-Custom-N ... xWDE2MDA=/$(KGrHqN,!ikFBJBeY395BQ,dNm7Vjg~~60_57.JPG

Najbardziej podobają mi sie czerwony i grafitowy z brokatem, aż sie od nich czuje świąteczną atmosfere!!
Awatar użytkownika
Adelle44

Post autor: Adelle44 »

Użwaj tych które do ciebie pasują do ciebie i twojej osobowości
Sprawdź sigma 70-300
poziomkaa

Post autor: poziomkaa »

Kupiłam niedawno czerwony matowy ! lakier i się zakochałam... :) Pięknie wygląda, tak inaczej, sexy.
Biopiekno_pl
Miła Kobietka

Post autor: Biopiekno_pl »

Ja jestem za zwykłym, delikatnym frenczem. Beż zbędnych udziwnień. najlepiej na pazurkach średniej długości. Taki frencz będzie pasował potem do innych, codziennych stylizacji.
www.biopiekno.pl - Kosmetyki naturalne, ekologiczne, organiczne i mineralne.
KGoldenRose

Post autor: KGoldenRose »

Dziewczyny!

Zapraszamy do wypróbowania lakierów z nowej serii Jolly Jewels!
Wyglądają jak kamienie szlachetne i zastępują wszelaką biżuterię:)
Awatar użytkownika
ivi

Post autor: ivi »

Zdecydowanie czerwień...taka krwista najlepiej... ładnie wygląda i dodaje kobiecości i pewności siebie.... - to takie moje wewnętrzne odczucia 8-) innymi kolorami też nie pogardzę, zależy w sumie od dnia, humoru i ubioru :P
Obrazek
Awatar użytkownika
chmurna

Post autor: chmurna »

ja także najczęściej maluję na czerwono, bo moim zdaniem to bardzo kobiece, jednak zdarzają się także bezbarwne, beżowe, granatowe, ostatnio nawet różowe ;)
cynkowanie ogniowe
Awatar użytkownika
MajaCzak22

Post autor: MajaCzak22 »

Najbardziej ulubionym kolorem jest fioletowy a później taki śliczny jasno niebieski, uwielbiam go :)
ekspozytory
Awatar użytkownika
WaitForMe

Post autor: WaitForMe »

Zależy od nastroju i... pory roku :)
W lato uwielbiałam połączenie powiedzmy lekko łososiowego[?] z delikatnie miętowym - chodzi mi o stopy(paluch łososiowy, reszta miętowe) :serca Szczególnie fajnie wyglądało to już na opalonych stopach. Teraz natomiast mam fuksjoczerwonołososiowy :P

Dłonie natomiast wiadomo - czerwień, cudna, krwista- najlepiej mat, bez żadnych połysków. Coś pięknego :D Ale ostatnio zaczęłam używać odzywki i moje pazurki sa lekko mleczne co muszę przyznać nawet mi się podoba :D
Jeśli chodzi o frencz to strasznie mi się podoba, ale zawsze miałam za krótkie, żeby nosić :(
"Któregoś dnia nad życiem swym, zamyślę się przez dłuższą chwilę..."
agniesika

Post autor: agniesika »

ja uwielbiam czerwony :D
Ja­kie szczęście, że dla mnie transport osób wrocław szczęście to Mo­je Szczęście.....
jadwinia
Miła Kobietka

Post autor: jadwinia »

Ja lubię niemal wszystkie kolory, ale niestety nie wszystkie mogę nosić na co dzień ;p moja praca w urzędzie, przy kliencie wymaga zadbanych dłoni owszem, ale nie z ostrym lakierem, jedynie z lekkim lub bezbarwnym.
apollo

Post autor: apollo »

Kolor zależy od momentu, co jakiś czas mam nowe pomysły ;-) A ogólnie najważniejsza jest jakość i trwałość lakieru. U mnie od dawna tym ulubionym produktem są lakiery hybrydowe New nails. To w zasadzie dzięki nim paznokcie są tak dobrze utrzymane...
ODPOWIEDZ