Ulubione kolory lakierów do paznokci?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Nala

Ulubione kolory lakierów do paznokci?

Post autor: Nala »

Kobietki! Jakie są Wasze ulubione kolory lakierów do paznokci?
Ja uwielbiam chyba każdy. Mogłabym malować paznokcie kilka razy dziennie :serca
zakupocholiczka

Re: Ulubione kolory lakierów do paznokci?

Post autor: zakupocholiczka »

Na lato to wszystkie kolory w odcieniach pastelowych. Można wtedy zwariować , tyle tych kolorów pięknych jest. A w takim okresie jak teraz to raczej takie stonowane zimne odcienie.
Hakiruono

Post autor: Hakiruono »

Moje ulubione kolory to głównie beże i pastele, oraz niebieski.
Kolaboracja

Post autor: Kolaboracja »

wszystkie kolory tęczy! czy zima, czy lato ja uwielbiam mieć kolorowe paznokietki :) :serca
WeselneZaplecze

Post autor: WeselneZaplecze »

Najczęściej sięgam po róż i czerwień.
Aldonka09

Post autor: Aldonka09 »

Kiedyś miałam dużą słabość do wszystkich odmian brązu, ale teraz zdecydowanie moim ulubionym kolorem lakieru jest krwista czerwień :D
Melisa

Post autor: Melisa »

fiolet i czerwień

ale maluje tylko u nóg, u rąk rzadko praktycznie w ogóle, bo nie lubię, zresztą nie mogę ze względu na pracę
Awatar użytkownika
quillathee
Miła Kobietka

Post autor: quillathee »

Krwista czerwień to moim zdaniem najseksowniejszy kolor :) Sprawdza się on nie tylko na paznokciach (sukienki też są śliczne). Oprócz tego ciemne kolorki, raczej nie sięgam po pastelowe barwy, bo uważam, że paznokcie powinny od razu rzucać się w oczy :)
dzo

Post autor: dzo »

ja lubię większość kolorów :) począwszy od czerwieni a skończywszy na żółci :D
Awatar użytkownika
KaroLina
Miła Kobietka

Post autor: KaroLina »

bezbarwny to mój faworyt (najlepiej taki który świeci w UV bo rozjaśnia paznokcie), z kolorków turkus, czerwień i malinowy :)
alinaja18
Jestem tu nowa :)

Post autor: alinaja18 »

Czerwień, czerwień i jeszcze raz czerwień :) Czerwony jest śliczny! :) No czasami też niebieski, ale to już zalezy od nastroju :) ogólnie to wiele zależy od nastroju :D
Bielizna-Anna

Post autor: Bielizna-Anna »

To jest zależne od pory roku chyba najbardziej. Zimą lubię ciepłe beże, czerwienie, a także ciemnobrązowe, a nawet czarne paznokcie. Wiosną zdecydowanie pastele, z kolei latem kolorowe - ostatnio szalałam z pekającymi lakierami.
dzo

alinaja18 pisze:Czerwień, czerwień i jeszcze raz czerwień :) Czerwony jest śliczny! :)
śliczny i seksowny ;) ;)
no.nie.wiem

Post autor: no.nie.wiem »

dzo pisze:
alinaja18 pisze:Czerwień, czerwień i jeszcze raz czerwień :) Czerwony jest śliczny! :)
śliczny i seksowny ;) ;)
i jeszcze śliczny i seksowny mmmm
Kolaboracja

Post autor: Kolaboracja »

a lubicie malować paznokcie na czarno? :]
Nala

Post autor: Nala »

Uwielbiaaaam! :)
mika537

Post autor: mika537 »

teraz sa modne wszystkie kolory mozna malowac jak sie chce :D ja uwielbiam czerwony to taki moj standardowy kolor do paznokci ktory pasuje na wszystkie okazje:) ale uwielbiam tez wszystkie kolory pastelowe turkusy, roze nawet czarny :) moglabym miec paznokcie w kazdym kolorze :)
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Bardzo mi się podobają lakiery w odcieni czerwieni, ale nie wiem dlaczego, nie mam odwagi używać takich kolorów:D
Najczęściej używam lakierów w odcieniach fioletu, różu, perłowe. Muszę zapoczątkować też kolor czerwony. Raz miałam ślicznie umalowane paznokcie na studniówce właśnie w tym odcieniu i czułam się w nim wyjątkowo :woman:
ada

Post autor: ada »

zdecydowanie czerwień ;)
Polecam Salon kosmetyczny Poznań dla poznanianek i nie tylko.
dzo

oOosylwiaoOo pisze:Bardzo mi się podobają lakiery w odcieni czerwieni, ale nie wiem dlaczego, nie mam odwagi używać takich kolorów:D
miałam kiedyś identycznie jak Ty ;/ tez nie mogłam się odważyć na co dzień malować czerwonym lakierem

ale od niedawna jak zaczęły być modne kolory takie ostre, wyróżniające się to maluję na czerwono dość często i strasznie mi się teraz czerwony podoba :)
Lumena

Post autor: Lumena »

Ja uwielbiam żywe kolory. Szczególnie zielony :) A najlepiej z jakimś kolorowym wzorkiem, tak żeby je ożywić :)..........

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Awatar użytkownika
xxxAngelxxx

Post autor: xxxAngelxxx »

czerwony, jasny róż, fiolet, niebieski. Ogólnie to przeróżne kolorki :)
Wizaz_waw_pl

Post autor: Wizaz_waw_pl »

Latem pastele: róże, beże, turkusy i zielenie. To wszytsko króluje w tym sezonie. Można też pokósic się o jeden w innym kolorze:)
KGoldenRose

Post autor: KGoldenRose »

Wizaz_waw_pl pisze:Latem pastele: róże, beże, turkusy i zielenie. To wszytsko króluje w tym sezonie. Można też pokósic się o jeden w innym kolorze:)
W sam raz inspiracje letnim ogrodem :) http://pomaderia.pl/news/1065,paryz-na-paznokciach
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

ja lubię też żywe kolorki - czerwień to podstawa w palecie ;) poza tym niebieski, róż, koral, mięta .... zależy od nastroju i stroju :) nie lubię perłowych babcinych barw ;)
ODPOWIEDZ