Ulubiona chwila dnia
Re: Ulubiona chwila dnia
moment powrotu do domu
Zapraszam na moją stronę internetową poświęconą kredytom hipotecznym - Polskabankowosc.com.pl/ranking-kredytow-hipotecznych
poranne picie kawy w łóżku, z laptopem na kolanach, oraz obserwowanie wschodu słońca 

- kokoszanel
- Super Gaduła
Moment gdy siadam z książką w ręku, kubkiem kawy bądź herbaty i zatracam się w świecie innym niż tym w którym aktualnie jestem 
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
Ulubiona chwila jest po powrocie z pracy, gdy wsiadam na mojego crossa i jadę za miasto!
sklep.kenayag.com.pl
kiedy kończę pracę i weekendy
)
Ja za to uwielbiam późny wieczór, wtedy kładę się do łóżka z mokrymi włosami, ze wszystkimi sprawami załatwionymi
dopiero wtedy czuję pełen relaks bo nic nie zaprząta mi głowy
przekąszę sobie coś lekkiego i obejrzę serial 
A jeśli chodzi o ulubioną chwilę roku to uwielbiam jak z zimy robi się wiosna, czyli... teraz
uwielbiam ten moment, jak pierwszy raz w nowym roku nie budzi mnie budzik tylko ptaki a i to wiosenne powietrze. Ach! 
A jeśli chodzi o ulubioną chwilę roku to uwielbiam jak z zimy robi się wiosna, czyli... teraz
-
marcelinia188
- Jestem tu nowa :)
Wieczorem - kiedy można odpocząć po pracy i troszkę pomyśleć o sobie i o otaczającym świecie, bo się ma choć trochę wolnego.
Fondue
- redorange666
- Samiec
Wieczór. Koniec pracy, dobry obiad, zimne piwo, książka lub serial... Święty spokój
Wieczór po kąpielie małego.. gdy jesteśmy juz tylko w 3 dla siebie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
poranek gdy wszyscy śpią, w ulubionym wiklinowym fotelu, z kubkiem kawy, najlepiej przy wstającym słońcu 

Wieczór.
Wtedy jest czas na wszystko.
Choć nie zawsze.
Wtedy jest czas na wszystko.
Choć nie zawsze.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Wieczór, ale taki, kiedy nie ma nic do zrobienia. Nie trzeba gotować obiadu na następny dzień, przyszyć guzika i takich tam róznych pierdół nie trzeba robić 
Wieczó, kiedy mały już pójdzie spać i jest spokój...
U mnie też jest to wieczór. Kiedy jestem po pracy, domowych obowiązkach, załatwieniu różnych codziennych spraw. Lubię wtedy usiąść sobie w fotelu z kubkiem ulubionej herbaty i dobrą książką. Od jakiegoś czasu nadrabiam zaległości. Miałam już taki czas, że jak przychodził wieczór, to byłam po prostu bez sił, nic już mi się nie chciało a czasem nawet zasypiałam przed telewizorem. Udało mi się to zmienić. Chyba to zasługa toniku biovital skutecznego na przemęczenia, wzmocnienie, dodanie energii i aerobiku. Ruch również dodaje sił. Teraz mój wieczorny czas jest o wiele lepiej wykorzystywany, i przyjemniej.
Wieczor, kiedy pale papierosa i slucham muzyki smutnej lub emocjonalnej 
Wieczorem kiedy jest chwila spokoju i można napić się herbaty.
-
Sylwuśka123
- Miła Kobietka
Chwile kiedy mlody śpi a mogę zająć się sobą... coraz mnirj takich chwil...