Polak Potrafi - żeglarski medal!
Polak Potrafi - żeglarski medal!
Trafiłam na ciekawą akcję http://polakpotrafi.pl/projekt/zeglarski-medal . Zbiórka pieniedzy dla naszych żeglarzy. Tomasz Januszewski i Jacek Nowak zbierają pieniadze żeby móc wyjechać i reprezentować Polskę na Olimpiadzie w Rio. Maja dużo sukcesów i mam nadzieję, że ludzie zorganizuja się i im pomogę. Minimalna wpłata jaką można zrobić to tylko 1zł. Wspieracie jakoś sport? Może to fajna okazja żeby zacząć?

Re: Polak Potrafi - żeglarski medal!
Szczerze... Nie za specjalnie. Nie przepadam za sportem tym bardziej takim.Theila pisze:Wspieracie jakoś sport? Może to fajna okazja żeby zacząć?
Jakoś mnie to nie kręci. Pomijając boks, mma, ksw -oj to można powiedzieć, że ''wspierałam polsat'' żeby wykupić transmisję na cyfrowym.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Re: Polak Potrafi - żeglarski medal!
Akurat z kickboxingiem mam wiele wspólnego, ale nie o tym teraz mowa
Ta akcja jakoś mnie zaciekawiła, bo patrzyłam na facebooka i Panowie dzielnie walczą o swoja kondycję. Skoro bliski jest Ci sport to wiesz, ze nic nie przychodzi łatwo. Ja tam 10zł przesłałam i mam nadzieję, że dużo soób jeszcze się zdecyduje bo inicjtywa fajna