układ

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
melcia89
Jestem tu nowa :)

czy on wróci?

Post autor: melcia89 »

Witam. Mam mały problem.A więc byłam z chłopakiem 2 miesiące. Rozstaliśmy się ponad tydzień temu, a dokładniej to On zerwał przez smsa:/ gdzie napisał,że 'nie pasujemy do siebie' banalny powód z racji tego,że wszystko przed było w porządku. Ja mam przeczucie,że inny powód był ( nie dociekałam) poza tym czuję,że będzie chciał wrócić..
Przejdę do setna sprawy otóż napisałam w Sylwestra do niego smsa o treści: '' obiecaj,że nigdy więcej nie odezwiesz się do mnie proszę'. Nic a nic nie odp więc stwierdziłam,że potwierdza i spoko szybciej zapomnę. A tu proszę na drugi dzień późnym wieczorem sms od Niego: 'Hej nie mogę Ci tego obiecać i przepraszam że Cię zraniłem. Naprawdę nie chciałem. Piszę od siostry. Pozdrawiam. R.
Co sądzicie o tym zachowaniu? Mi wciąż zależy, ale zranił mnie nie chcę być na zawołanie chcę żeby zaczął sam się starać,żeby zobaczył co stracił.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: czy on wróci?

Post autor: Hadassa »

podstawowe pytanie ile macie lat?? bo wydaje mi sie że niewiele...
Przede wszystkim 2 miesieczny zwiazek to mało...
zerwanie przez sms to poniżej poziomu...
ja wychodzę z założenia że dwa razy do tej samej wody się nie wchodzi..
i co za jakiś czas znów dojdzie do wniosku, że do siebie nie pasujecie ??
szkoda na niego czasu...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Myślę że nie będzie chciał wrócić, z odpisaniem się nie spieszył..zresztą to zerwanie przez tel. zero szacunku dla Twojej osoby. @ miesiące...nawet nie zdarzył się przywiązać. No ale czas pokaże. Ty w każdym razie jeśli chcesz zrobić dobre wrażenie, nie odzywaj się pierwsza.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
melcia89

nie. nie zamierzam pierwsza się odzywać. nie podam mu się na tacy'
Awatar użytkownika
nati18
Fajna Kobietka

Post autor: nati18 »

a ile macie lat? moim zdaniem odp na nastepny dzien bo na imprezie byl czy z kolegami pil , a wrocic ja mysle ze jeszcze sie do ciebie odezwie ....
Kochać to nie trzymać za rękę, lecz puścić ją by druga osoba nauczyła się chodzić w miłości.
melcia89

układ

Dostałam smsa od byłego chłopaka z ktorym bylam 2 miesiące i na którym wciąż mi zależy. Zaproponowal mi uklad zapytalam o jaki uklad a o to jego odpowiedź.: '' Uklad by polegał na tym ze mozemy sie spotykac bez zobowiazan, gdy splace dlugi a Ty nadal bedziesz zainteresowana wspolnym zyciem i bede wolny i ty bedziesz wolna to bedziemy razem''
Oczywiście wiedzialam o jego dlugach.

Mi się wydaję,że On chce sie tak na luzie spotykać poznać mnie ale żeby od razu nie było ze już wesele slub itd .
Joanna28142

Re: układ

Post autor: Joanna28142 »

A może on po prostu chce sie zabawic ale w sumie sam nie wie czego chce?? To wiadome, ze slubu nie planuje sie po 2 miesiacach znajomosci. Mysle, ze gdyby Cie kochal, szanowal to by Ci powiedział o długach itp i zapytał czy sie piszesz na tak ryzykowny zwiazek, a nie proponowal uklad. A co ten uklad ma na celu? Byliscie juz troche razem wiec juz Cie czesciowo poznał. A teraz "albo w te albo we w te". Takie jest moje zdanie
Basia1994

Post autor: Basia1994 »

Jak dla mnie to strasznie grubymi nićmi szyty ten układ. Daj sobie spokój bo tylko się zranisz.
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

byliście krodko wiec no normalne ze dwoje ludzi się rozstaje
elzbieta45
Kobietka Expert

w układy racze niewchodzic bo zle się na tym wychodzi
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

przede wszystkim, zgodnie z regulaminem, skoro wszystko dotyczy jednego związku i jednego faceta, nie zakładaj nowego tematu...

co do samego "układu"
póki nie jesteście małżenstwem, to sa jego długi, nie Twoje...
wiec nie ma to znaczenia.. wg mnie on coś kombinuje i tyle...
albo jesteście razem, albo nie....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
nati18
Fajna Kobietka

Post autor: nati18 »

moim zdaniem nie ANGAZUJ sie tak ...
Kochać to nie trzymać za rękę, lecz puścić ją by druga osoba nauczyła się chodzić w miłości.
Ines8131

Post autor: Ines8131 »

Witam. Ja myślę że to wszystko zalezy do człowieka i charakteru. Ja ze swoim partnerem tez wiele razy zrywałam i on rownież ze mna. Lecz "coś"nas do siebie ciągneło. Jesteśmy teraz razem 7 lat i mamy 3 dzieci. Moim zdaniem ta "nasza" miłość musiała dojrzeć.
melcia89

i nie zgodziłam się na żaden układ. Dałam sobie spokój z Nim. Poznałam innego kolesia, ale teraz ostrożnie,bez spiny.
Awatar użytkownika
Nerissa

Post autor: Nerissa »

Jeśli facet proponuje układ bez zobowiązań, to oznacza, że tak naprawdę nie zależy mu na kobiecie, a jedynie na łatwym dostępie do bzykanka...
elzbieta45
Kobietka Expert

racja
Awatar użytkownika
BLONDIrELLA
Miła Kobietka

Post autor: BLONDIrELLA »

tez sie zgadzam. tym bardziej ze pewnie wie, ze zależec Ci może na nim, wiec ma pewnośc ze na co bedzie mial ochote to wykorzysta Cie.
ODPOWIEDZ