Udany wieczór panieński czyli...
Udany wieczór panieński czyli...
Organizacja wesela to jedno, ale nie można zapomnieć o wieczorze panieńskim SPAM czego waszym zdaniem nie może zabraknąć, a czego lepiej nie robić. Chodzi mi o wasze doświadczenie, a nie to co myślicie, a to dlatego, że niedługo będzie mnie to czekać (jako organizatorka) i wole się upewnić jakich błędów nie popełnić.
Ostatnio zmieniony wt sty 07, 2014 1:36 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Re: Udany wieczór panieński czyli...
T przede wszystkim Warszawa i jej gorące kluby. Ale trzeba zimą uważać, ponieważ nie wszystkie budynki są dobrze zabezpieczone i odśnieżone odpowiednio, co można życiem przypłacić. Nie rozumiem tego ponieważ jest np. [img]SPAM[/img] gdzie kompleksowo zajmują się całym domem, czy kamienicą.
Ostatnio zmieniony wt maja 20, 2014 11:38 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: prosimy, bez SPAMowania forum i... na temat :)
Powód: prosimy, bez SPAMowania forum i... na temat :)
-
Mała_Kaśka
- Fajna Kobietka
Moim zdaniem wieczór panieński to po prostu dobra impreza, grubo zakrapiana alkoholem:) Ważne żeby się działo, było wesoło, a rano głowa nie bolała;)
A mnie interesuje nie tylko wieczór panieński, ale także kawalerski, a przede wszystkimSPAM, oczywiście w atrakcyjnej cenie. Chciałabym aby zostało Nam trochę pieniędzy na podróż poślubną. Nie jesteśmy zbyt wymagający. Na pierwszym miejscu stawiamy elegancje. Oraz to aby ślub nie odbył się w Urzędzie Stanu Cywilnego..
Ostatnio zmieniony czw lip 31, 2014 12:09 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
My z dziewczynami bylysmy na kursie tanca na rurze i bylo bardzo fajnie
a pozniej clubbing
U mnie też był clubbing, wieczór panieński to był jedyny raz po którym miałam kaca
, a na drugi dzień miałam naukę tańca, ledwo chodziłam D:
- Melania Si
- Miła Kobietka
Możecie mi powiedzieć, jak to jest z organizacją takiego wieczoru? Kto płaci za wynajem np. limuzyny, drinki w klubie, tort itp. (to są przecież niemałe koszta). Czy większość kosztów pokrywa Panna Młoda? Tak się tylko zastanawiam... Marzy mi się taki niezapomniany wieczór, ale nie wiem, czy moje koleżanki wykażą się jakąkolwiek pomysłowością... 
Dum spiro, spero...
Na babski wieczór zawsze dobry jest sznaps, spróbujcie, moim wszystkim koleżankom tak posmakował, że żadnego innego alkoholu nie pijamy.
z tego co wiem to raczej druhna/starsza organizuje taki wieczór, przynajmniej u mnie tak było, dziewczyny się zrzuciły na atrakcjęMelania Si pisze:Możecie mi powiedzieć, jak to jest z organizacją takiego wieczoru? Kto płaci za wynajem np. limuzyny, drinki w klubie, tort itp. (to są przecież niemałe koszta). Czy większość kosztów pokrywa Panna Młoda? Tak się tylko zastanawiam... Marzy mi się taki niezapomniany wieczór, ale nie wiem, czy moje koleżanki wykażą się jakąkolwiek pomysłowością...
A co do sznapsa to też lubię
Rzeczywiście smakuje jak dobry drink, nie jest też za słodki co jest plusem jak dla mnie. Fajny ma posmak owoców.
ja lubię słodkie
ale ten określiłabym na taki pół słodki, nie jest ciężki w smaku tylko właśnie tak lekko owocowy
Jest słodki w sam raz, delikatny, fajnie się go pije, lekko wchodzi
I nie trzeba popitki.
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
Fajne są owocowe 
też lubię owocowe smaki w alkoholach 
ja zrobilam bifor w domu, gdzie były rozne gry i zabawy, a pozniej poszlysmy na miasto, podobno było super 
Ja robiłam panieński w czasie, gdy połówek robił kawalerski. Chłopaki poszli w miasto, ja z dziewczynami w domu. Nie miałam wielkich wymagań, więc było fajnie - śmieszne gry, sprośne prezenty, trochę alkoholu. Dobra zabawa.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
ja zrobiłam mojej siostrze taki wieczór w domu, była muzyka, prezenty, drinki, i przekąski. Miło to wspominamy wszystkie.
Jak się więc okazuje, wcale nie trzeba nie wiadomo jakich "ekscesów", żeby zorganizować fajny wieczór panieński.
I see a red door and I want it painted black
Gdybyście szukały inspiracji to na SPAM jest ich wiele. Są przykłady wieczorów panieńskich i kawalerskich w klubie jak i domu
polecam, bo sama dużo z niej skorzystałam
Ostatnio zmieniony wt mar 17, 2015 1:17 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zazwyczaj na wszystkich wieczorach panieńskich byłam w jakimś pubie itp. zawsze wszystko było fajnie zorganizowane, dziewczyny wesołe, alkohol babski smakowy, dobre przekąski, śmieszne gadżety.
-
babeczka27
- Jestem tu nowa :)
Ja mam debiut w świadkowaniu w lipcu. Podacie jakieś propozycje gier/zabaw w domu?
My zorganizowałyśmy koleżance kurs burleski połączony z sesją zdjęciową i nagrywaniem filmu, w którym wszystkie tańczymy układ. Bardzo się cieszyła. Potem poszłyśmy klasycznie do klubu i imprezowałyśmy do rana. Mój wieczór panieński jest za miesiąc...jestem bardzo ciekawa co u mnie wykombinowały:).
Moja znajoma organizowała wieczór panieński siostrze i wymyśliła imprezę na basenie połączone potem z masażem i pielęgnacją ...no trochę na to poszło kasy ale się opłacało....
A ja na przyklad strasznie nie luibie tych wszystkich pijanych zabaw. Na swoim panienskim byłam w takim SPA tylko dla kobiet. Co prawda kawałek jechalysmy, bo to jest w Trojanowie (jakies 100 km od Wawy), ale przyznam że bardziej mi się to podobało niż chodzenie po klubach i upijanie się. No i samo to, ze nie było facetów, tylko same kobiety spowodowało, że to był prawdziwy panieński
jakby któraś była zainteresowana to to SPA sie nazwya Talaria
przed całym tradycyjnym wieczorem szaleństw drinków i zabaw zafundowałyśmy sobie i pannie młodej zabiegi w spa w poznaniu , tzn każda z nas poszła na masaż (wedle uznania bo jest kilka do wyboru) a później zrobiłyśmy sobie też make up przed imprezą 
Ostatnio zmieniony pn wrz 07, 2015 5:30 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
marzą mi się ekskluzywne meble