Uchwyty na butelki

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
tasiaka
Fajna Kobietka

Uchwyty na butelki

Post autor: tasiaka »

Czy tego typu gadżet sprawdza się
Obrazek ?
Można zainwestować i kupić w prezencie bez obawy, że poleci w kąt i zacznie zbierać kurz?
Ostatnio zmieniony pn wrz 30, 2013 1:46 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Spam, brak opcji img lub załącznika.
roxxy681
Miła Kobietka

Re: Uchwyty na butelki

Post autor: roxxy681 »

Hmm myślę, że większość butelek ma rączki, wiec w tym przypadku to zbędny gadżet.
Awatar użytkownika
Euzebio30
Jestem tu nowa :)

Post autor: Euzebio30 »

tasiaka pisze:Czy tego typu gadżet sprawdza się ?Można zainwestować i kupić w prezencie bez obawy, że poleci w kąt i zacznie zbierać kurz?
fajnie to wygląda, ale w sumie dość drogie, no ale może bardziej zaciekawić dziecko i tym samym zachęcić do samodzielnego picia z butelki
Awatar użytkownika
kobietkaXY
Miła Kobietka

Post autor: kobietkaXY »

Malucha wszystko zaciekawi :) nawet metka na ubraniu. Dlatego ja nie widzę sensu w kupowaniu takich bajerów, chyba że się nie ma na co kasy wydawać i ma się w domu dużo miejsca na takie rzeczy.

Większość butelek ma uchwyty i one wystarczają. A jak nie mają uchwyty to mają zagłębienia na rączki, więc też nie ma problemu z tym, aby dziecko utrzymało taką butlę.
Carpe diem...
Kolaboracja

Post autor: Kolaboracja »

polecam uchwyciki
Obrazek
, ja jestem z nich zadowolona
Ostatnio zmieniony czw wrz 19, 2013 9:52 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: [img] nie boli
Basienka
Miła Kobietka

Post autor: Basienka »

a ja kupiłam bratanicy bo miała same 'łyse butelki' butelkę i na później uchwyt i sprawdza się super,mała może trzymać w jednej rączce butelkę, chodzi z tą butelką często, trzymanie nie sprawia jej trudności,czyli u mojego brata uchwyt się sprawdził
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

mi sie wydaje ze butelka ma sluzyc do picia teraz kupujac butelke sa juz uchwyty razem w komplecie sa tak kolorowe i wygodne dla raczki malucha ze ja bym nie przeplacala dzieci za szybko wyrastaja z takich gadzetow
tusia25

Post autor: tusia25 »

o kurcze swietne te uchwyty:)) moj maz uwielbia gadzety, ale takiego to jeszcze mi nie pokazywal.. musze mu powiedziec zeby zmienil kierunek:)
Basienka
Miła Kobietka

Post autor: Basienka »

taki uchwyt jest bardzo praktyczny możesz mieć jeden zestaw takich uchwytów i butelki i sobie zakładasz na butelkę którą chcesz a nie jedna butelka z uchwytem na stałe moim zdaniem to duzy plus poza tym łatwiej się myje
Fermia

Post autor: Fermia »

Kwestia ceny, uchwyt jest o tyle dobry, że mozesz go przekazać koleżance jak maluch wyrośnie
MariannaUmba
Miła Kobietka

Post autor: MariannaUmba »

nie wiem czy to potrzebne. Jedyny uchwyt, który się sprawdził, to moja siostra ma taki przy wózku quinny speedi, tam trzyma butelkę z wodą dla Małego
ODPOWIEDZ