Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
Malucha wszystko zaciekawi nawet metka na ubraniu. Dlatego ja nie widzę sensu w kupowaniu takich bajerów, chyba że się nie ma na co kasy wydawać i ma się w domu dużo miejsca na takie rzeczy.
Większość butelek ma uchwyty i one wystarczają. A jak nie mają uchwyty to mają zagłębienia na rączki, więc też nie ma problemu z tym, aby dziecko utrzymało taką butlę.
a ja kupiłam bratanicy bo miała same 'łyse butelki' butelkę i na później uchwyt i sprawdza się super,mała może trzymać w jednej rączce butelkę, chodzi z tą butelką często, trzymanie nie sprawia jej trudności,czyli u mojego brata uchwyt się sprawdził
mi sie wydaje ze butelka ma sluzyc do picia teraz kupujac butelke sa juz uchwyty razem w komplecie sa tak kolorowe i wygodne dla raczki malucha ze ja bym nie przeplacala dzieci za szybko wyrastaja z takich gadzetow
taki uchwyt jest bardzo praktyczny możesz mieć jeden zestaw takich uchwytów i butelki i sobie zakładasz na butelkę którą chcesz a nie jedna butelka z uchwytem na stałe moim zdaniem to duzy plus poza tym łatwiej się myje